Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, foruma yeni katıldım, geçmiş olsun. Son mesajlara baktım konu çok eski. Son durumunuz ne, bizim çocuğumuzda da aynı sorun var. Biz hemen tedaviye başladık.Xenetic ilgin için çok teşekkür ederim,biz lezyonların içerisine ilaç verilmesini çok istedik ama yapan dr bulamadık.hep kolayı seçtiler gidin bekleyin dediler çocuk geldi 4 yaşına hala bekliyoruz.eşinin dr olduğundan bahsetmişsin ne doktoru?kendisi yapamasa bile tavsiye edebileceği bir dr varmıdır acaba?
slm arkadaşlar benim bebeğim 5 aylık ve doğuştan lenfanjiom rahatsızlığı var buna bağlı solunum sıkıntısı olduğu için boğazından delik açtılar ve oradan nefes alıyor.bebeğimin lenfanjiomu sağ yanakta daha daha belirgin olmak üzere sol yanağa kadar uzanıyor,doktorlar kendi kendine geçecek bekleyin dediler ama ben beklemekten sıkldım...çevrenizde hiç böyle bir rahatsızlık duydunuzmu?duyan bilen varsa tedavi yöntemini yazsın lütfen ben bitkisel çaylar kullanmayıda düşünüyorum ama kötü yönde etkilenmesindende korkuyorummm...yorumlarınızı bekliyorummm
Xenetic ilgin için çok teşekkür ederim,biz lezyonların içerisine ilaç verilmesini çok istedik ama yapan dr bulamadık.hep kolayı seçtiler gidin bekleyin dediler çocuk geldi 4 yaşına hala bekliyoruz.eşinin dr olduğundan bahsetmişsin ne doktoru?kendisi yapamasa bile tavsiye edebileceği bir dr varmıdır acaba?[/QUOTE
Mrb internette arastiriken tesaduf denk eldim benim oglumdada ayni rahatsizlik var suan halada var ben cpcugumu izmirde bir doktora goturuyorum cokta memnunuuz ben kendim yurt disindayim bize igneyle tedavi uyguladi ve bizimkisi biraz daha zordu cunku sol yanakta ve sinirlerin ustune yerlestigi icin sizinki suan ne durumda acebaMerhaba arkadaslar. Benim kizimda suanda 2.5 aylik boynunun sol tarafinda dogdugunda bir sislik vardi doktor doktor geziyoruz lenfanjiom dediler 1 ay sonra amaliyat edeceklerini soylediler icime birsey oturdu acaba size nasil bir tedavi onerdiler ogrenebilir miyim. Amaliyat olmadan bir cozum getiren doktor oldumu. Bana yardimci olursaniz sevinirim.
Malesef cnm onun yerlesim yerine bagli bi durum yanaginda tam olarak nerde benim oglumdada var sinirlerin ustunde oyuzden sadece igne tedavisi olabiliyormerhaba arkadaşlar benim oğlum 10 aylık yanağında şişlik var şimdiye kadar hemanjiom kendi geçer diyolardı ama mr sonucunda lenfanjiom çıktı nasıl bir tedavi oluyor geçiyormu ne yapmak lazım uzun süre önce yazan arkadaşlar şimdi nasıl
bebekleriizin durumu lütfen yardımcı olur musunuz