Çocuk Hastalıkları Bebişimde doğuştan lenfanjiom

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ozelden yazarmisiniz bana yardimci olurum size benim oglum 5yasunda dogustan yanakta lenfonjiom var

Benim oğlumda da kulak altı boyun bölgesinde lenfanjiom olduğu tespit edildi bizi neler bekliyor nasıl bir tedavi yapılacak bebeğimin canı yanacakmı çok kötüyüm canım çok sıkkın lütfen bana yardım edin lütfen

Benim oğlumda da kulak altı boyun bölgesinde lenfanjiom olduğu tespit edildi bizi neler bekliyor nasıl bir tedavi yapılacak bebeğimin canı yanacakmı çok kötüyüm canım çok sıkkın lütfen bana yardım edin lütfen

[QUOTE="elifce20, benimde oğlumda aynı sorun var lütfen benide bilgilendirirmisiniz

Benim oğlumda da kulak altı boyun bölgesinde lenfanjiom olduğu tespit edildi bizi neler bekliyor sizinkiler tamamen iyileştimi yoksa bu hastalık ömür boyu sürecekmi geçecekmi lütfen yardım edin

Benim kızım 40 günlük ve sol boynunda lenfanjiom tespit edildi. Belirgin bir şişlil var arkadaşlar ne ysptınıx nsl tedavi edildi o şişlik büyüyor mu? Bekleyeliö deniyor ne yapacağız başına gelen arkadaşlar yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…