bebişim olmuyor kızlar çok dertliyim...:(

tamam canım ben yanlış anladım sanırım bu durum beni çok geriyor k.bakma seni kırmak istemedim inanki Rabbim sanada banada hayırlı evlatlar nasip eder inşlh tez zamanda
Ben de seni kirdiysam ozur dilerim ama bak 4 yildir ugrasiyorum buyuk kayiplarim var geriye donup bakiyorum hepsinin ortak noktasi tek kelimeyle stres

Stres yapinca kisir bir donguye giriyoruz syres yapinca bebegimiz olmuyo olmayinca stres yapiyoruz. Bunun icinden cikmanin tek yolu bunu kirmak rahat ol en kisa zamand goreceksin kistler gidecek bebek gelecek ama tedavini alsatmayacaksin

inşlh canım tedaviye başlayacağım nisannın başında doktora gideceğim nasipse inşşlh ikimizinde bebişleri gelir en hayırlı zamanda

canım sıkma canını diyeceğimde kolay değil. ama benim bir tanıdığım 15 yıl sonra çocuk sahibi olabildi. Allahtan ümit kesilmez.

Üzme kendini, Allah hayırlı zamanda versin İnşallah. Sıkma canını ne olur. Olur bebişin ve bu günlerini özlersin bazen :)

banada doctor çocuğun olmayabilir demişti. ama ışığı gören geldi maaşallah. olur üzülme. ibrahim peygamberin 100 yaşından sonra olmuş. imkansız diye bir şey yok. üzülme sakın. arkadaşlarım benden once evlendi. 8 sene olmadı. geçen face koymuşlar fotosunu çok şaşırdım. olmuş. sakın üzülme kocanıda üzme. allah ol deyince olur. sen kocanla mutlu olmaya devam et. dış sesleri dışarda bırak kuzucuk.

aynı durumdayız diyebilirim.bende 27 yaşındayım.1buçuk yıllık evliyim.bendede çikolata kisti var.bana da sorup duruyolar daha birşey yok mu diye.bende çok hassaslaştım ve hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor banada.8 aydır deniyoruz.olmuyor.

Dur canim panik yapma daha yeni evlisin. Ayrica insanlarin istemesiyle cocuk yapilmaz. Siz ne zaman hazir hissederseniz o zaman olur. Kist icin de tedavini olursun, tatli bir bebisiniz olur insallah.

Kimseyi takma kafana hepimize bebek soruyorlar, ama ben boyle ozel konulari esimden baskasiyla konusmam kimseyi ilgilendirmez diyorum. Siz de diyin. Onlar ozel hayatiniza karisiyorsa siz de cevabinizi verebilirsiniz!!!

Sen neden kendini uzeceksin? Onlar uzulsun, herkesin hayatina burnunu sokamaz kimse. Tepkinizi koyun yani...

üzülme canım hayırlısı ben ilaç tedavisine başladım hap kullanıyorum 1 ay oldu

tapatıp aynı sorunu yaşıyorum. önce korunduk sonra çocuk istedik ve çikolata kistiyim. ameliyat olcam

çikolata kisti müdahale edildiğinde o kadar ağır sonuçlar vermez..soğan kürü işine yarayacaktır eminim.. millet 15 yıl çocuğu olmuyor...sen kısacık evliliğinde telaş yapma bu kadar psikoloji çok önemli hamile kalma da.

ben evleneli 2 yıl oldu çocuk çocuk diyorlardı etraftaki zatlar, tmm ben doğurayım borçlarımı ödeyin dedim sustular..şimdi hamileyim 2. çocuk ta yaparsınız sonra diyorlar.

bu millet manyak sen laflara kulak asma.. Birinci olur ikinci derler. ay doğurdu bakamıyor kocası derler.yok terbiye vermemiş derler..Derler de derler.

Hayatımda millete göre hiç yaşamadım.kim ne düşünürse düşünsün..Hayatta tek değerli olan benim.. Benim benim..Benden bir tane daha yok.. Ölünce kimse benle aynı çukura yatıp günahlarıma ortak olmayacak.

O yüzden herkesi S A L L A..

tapatıp aynı sorunu yaşıyorum. önce korunduk sonra çocuk istedik ve çikolata kistiyim. ameliyat olcam
olma canım banada ameliyat dediler hemen ameliyat etmeye çok meraklı doktorlar ben visanne diye bir ilaç kullanıyorum 1. ayım dolucak 22sinde adet olmadım bu ay akıntı şeklinde geldi sadece bu ilaç küçültüyor yada istanbulda oturuyorsan bahçeci diye özel bir hastane varmış bir arkadaş oraya gidip kisti içindeki sıvıyı çektirmiş ve hemen hamile kalmış öyle de yapabilirisin umutsuzluğa kapılma inşlh Allah hayırlı bir kapı açar

Ay bumu derdin bende yillarca olmuyo saniyodum ben kirunmayi buraktim bir yil hamile kalamadim ben napsaydim. Arkadasmdada cikolata kisti vardi ameliyattan sonra 2ay icinde hamile kaldi

bugün emarım var arkadaşım benim doktorumda kistleri ameliyatla almak yumurtalıklara zarar verir dedi içindeki sıvıyı çekicekmiş . yani yinede ameliyat diyorum adına kesicek biçicek sonuçta :) içime umut serpildi dilerim benimde 2 ay sonra olur .. ilk önce sana sonra kendime dua edicem .. sen ilaç ben sıvı çektirme bakalım nolcak sonuç . birbirimize haber edelim olur mu

senı cok ıyı anlıyorum
yasın ufak dıyenlerede kızıyorum cunku yası 27
benımde yasım 28
sunu dusundugunu bılıyorum..
1 sene ıcınde hamıle kalsam 9 ayda hamılelık dogur et dıyene kadar 2 sene 29-30 bulur dıyosun
ılk cocuk ıcın en saglıklısı 30 yasından once baska cocuklarda yapcam 30 u gorunce gec kalırım dıyorsun

aynı seylerı dusunuyorum bende ama stres yapma baharda ınsanın kanı kaynar cocugumuz olcak ınsallah
gun asırı calısın bı ay daha

olur arkadaşım inşlh senin daha önce olur bebeğin bende çok mutlu olurum benim daha beklemem gerek ilacın etki göstermesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…