- 30 Haziran 2013
- 21.199
- 16.797
-
- Konu Sahibi Kelebek_10
Ben de seni kirdiysam ozur dilerim ama bak 4 yildir ugrasiyorum buyuk kayiplarim var geriye donup bakiyorum hepsinin ortak noktasi tek kelimeyle strestamam canım ben yanlış anladım sanırım bu durum beni çok geriyor k.bakma seni kırmak istemedim inanki Rabbim sanada banada hayırlı evlatlar nasip eder inşlh tez zamanda
inşlh canım tedaviye başlayacağım nisannın başında doktora gideceğim nasipse inşşlh ikimizinde bebişleri gelir en hayırlı zamandaBen de seni kirdiysam ozur dilerim ama bak 4 yildir ugrasiyorum buyuk kayiplarim var geriye donup bakiyorum hepsinin ortak noktasi tek kelimeyle stres
Stres yapinca kisir bir donguye giriyoruz syres yapinca bebegimiz olmuyo olmayinca stres yapiyoruz. Bunun icinden cikmanin tek yolu bunu kirmak rahat ol en kisa zamand goreceksin kistler gidecek bebek gelecek ama tedavini alsatmayacaksin
Aminnn insallah gelirler yakin zamanda beklemek cok zor gercekteninşlh canım tedaviye başlayacağım nisannın başında doktora gideceğim nasipse inşşlh ikimizinde bebişleri gelir en hayırlı zamanda
canım sıkma canını diyeceğimde kolay değil. ama benim bir tanıdığım 15 yıl sonra çocuk sahibi olabildi. Allahtan ümit kesilmez.merhabalar herkese ben 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ben ilk başlarda bebek istemedim kpssye hazırlandım geçen yıl dersane il merkezindeydi git gel çok zorluk çekiyordum hamileyken yapamam diye korktum ancak anladım ki bu hayatta hiç birşey senin planın dahilinde olmuyor ilk 4 ay ben korundum hapla sonrada eşim korundu aralıkta bebek istemeye başladık 3 ay denedik ancak olmadı 3 şubatta doktora gittim ve çikolata kistim olduğunu öğrendim sağda 5 solda 3 cm doktor infertiliteye kadar gidebilir ameliyat olman gerek dedi visanne diye bir ilaç verdi ancak ben kullanmadım ilacı önce doğal yolları denemek istedim çünkü ilaç dış gebeliğe sebebiyet veriyormuş 2 aydır soğan kürü yapıyorum ancak dün adet oldum bu ayda olmadı çok sıkıntılıyım herkes soruyor bebek yokmu diye eşime soranlarda oluyormuş sıkıştırıyorlarmış dışarıda sorun bende diye çok üzülüyorum çok hassaslaştım bebeklerle ilgili birşeyler görünce hemen ağlamaya başlıyorum hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor asla isyan etmiyorum çok şükür halime diyorum ancak derdimi hep içime atıyorum hakkınızı helal edin biraz uzun oldu ....
canım bana iyi gelmedi aksine ağrılarım çok şiddetlendi 2 ay yaptım ancak sonucunda küçülme olmadı kistlerimde şimdi ilaç tedavisine başladımÇikolata kistine soğan kürü iyi geliyormus netten baktım
aynı durumdayız diyebilirim.bende 27 yaşındayım.1buçuk yıllık evliyim.bendede çikolata kisti var.bana da sorup duruyolar daha birşey yok mu diye.bende çok hassaslaştım ve hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor banada.8 aydır deniyoruz.olmuyor.merhabalar herkese ben 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ben ilk başlarda bebek istemedim kpssye hazırlandım geçen yıl dersane il merkezindeydi git gel çok zorluk çekiyordum hamileyken yapamam diye korktum ancak anladım ki bu hayatta hiç birşey senin planın dahilinde olmuyor ilk 4 ay ben korundum hapla sonrada eşim korundu aralıkta bebek istemeye başladık 3 ay denedik ancak olmadı 3 şubatta doktora gittim ve çikolata kistim olduğunu öğrendim sağda 5 solda 3 cm doktor infertiliteye kadar gidebilir ameliyat olman gerek dedi visanne diye bir ilaç verdi ancak ben kullanmadım ilacı önce doğal yolları denemek istedim çünkü ilaç dış gebeliğe sebebiyet veriyormuş 2 aydır soğan kürü yapıyorum ancak dün adet oldum bu ayda olmadı çok sıkıntılıyım herkes soruyor bebek yokmu diye eşime soranlarda oluyormuş sıkıştırıyorlarmış dışarıda sorun bende diye çok üzülüyorum çok hassaslaştım bebeklerle ilgili birşeyler görünce hemen ağlamaya başlıyorum hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor asla isyan etmiyorum çok şükür halime diyorum ancak derdimi hep içime atıyorum hakkınızı helal edin biraz uzun oldu ....
üzülme canım hayırlısı ben ilaç tedavisine başladım hap kullanıyorum 1 ay olduaynı durumdayız diyebilirim.bende 27 yaşındayım.1buçuk yıllık evliyim.bendede çikolata kisti var.bana da sorup duruyolar daha birşey yok mu diye.bende çok hassaslaştım ve hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor banada.8 aydır deniyoruz.olmuyor.
merhabalar herkese ben 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ben ilk başlarda bebek istemedim kpssye hazırlandım geçen yıl dersane il merkezindeydi git gel çok zorluk çekiyordum hamileyken yapamam diye korktum ancak anladım ki bu hayatta hiç birşey senin planın dahilinde olmuyor ilk 4 ay ben korundum hapla sonrada eşim korundu aralıkta bebek istemeye başladık 3 ay denedik ancak olmadı 3 şubatta doktora gittim ve çikolata kistim olduğunu öğrendim sağda 5 solda 3 cm doktor infertiliteye kadar gidebilir ameliyat olman gerek dedi visanne diye bir ilaç verdi ancak ben kullanmadım ilacı önce doğal yolları denemek istedim çünkü ilaç dış gebeliğe sebebiyet veriyormuş 2 aydır soğan kürü yapıyorum ancak dün adet oldum bu ayda olmadı çok sıkıntılıyım herkes soruyor bebek yokmu diye eşime soranlarda oluyormuş sıkıştırıyorlarmış dışarıda sorun bende diye çok üzülüyorum çok hassaslaştım bebeklerle ilgili birşeyler görünce hemen ağlamaya başlıyorum hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor asla isyan etmiyorum çok şükür halime diyorum ancak derdimi hep içime atıyorum hakkınızı helal edin biraz uzun oldu ....
olma canım banada ameliyat dediler hemen ameliyat etmeye çok meraklı doktorlar ben visanne diye bir ilaç kullanıyorum 1. ayım dolucak 22sinde adet olmadım bu ay akıntı şeklinde geldi sadece bu ilaç küçültüyor yada istanbulda oturuyorsan bahçeci diye özel bir hastane varmış bir arkadaş oraya gidip kisti içindeki sıvıyı çektirmiş ve hemen hamile kalmış öyle de yapabilirisin umutsuzluğa kapılma inşlh Allah hayırlı bir kapı açartapatıp aynı sorunu yaşıyorum. önce korunduk sonra çocuk istedik ve çikolata kistiyim. ameliyat olcam
size sıradan gelebilir ama evet bu derdimAy bumu derdin bende yillarca olmuyo saniyodum ben kirunmayi buraktim bir yil hamile kalamadim ben napsaydim. Arkadasmdada cikolata kisti vardi ameliyattan sonra 2ay icinde hamile kaldi
bugün emarım var arkadaşım benim doktorumda kistleri ameliyatla almak yumurtalıklara zarar verir dedi içindeki sıvıyı çekicekmiş . yani yinede ameliyat diyorum adına kesicek biçicek sonuçta :) içime umut serpildi dilerim benimde 2 ay sonra olurolma canım banada ameliyat dediler hemen ameliyat etmeye çok meraklı doktorlar ben visanne diye bir ilaç kullanıyorum 1. ayım dolucak 22sinde adet olmadım bu ay akıntı şeklinde geldi sadece bu ilaç küçültüyor yada istanbulda oturuyorsan bahçeci diye özel bir hastane varmış bir arkadaş oraya gidip kisti içindeki sıvıyı çektirmiş ve hemen hamile kalmış öyle de yapabilirisin umutsuzluğa kapılma inşlh Allah hayırlı bir kapı açar
olur arkadaşım inşlh senin daha önce olur bebeğin bende çok mutlu olurum benim daha beklemem gerek ilacın etki göstermesi içinbugün emarım var arkadaşım benim doktorumda kistleri ameliyatla almak yumurtalıklara zarar verir dedi içindeki sıvıyı çekicekmiş . yani yinede ameliyat diyorum adına kesicek biçicek sonuçta :) içime umut serpildi dilerim benimde 2 ay sonra olur.. ilk önce sana sonra kendime dua edicem .. sen ilaç ben sıvı çektirme bakalım nolcak sonuç . birbirimize haber edelim olur mu