bebişim olmuyor kızlar çok dertliyim...:(

Kelebek_10

.....
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
1.495
774
36
merhabalar herkese ben 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ben ilk başlarda bebek istemedim kpssye hazırlandım geçen yıl dersane il merkezindeydi git gel çok zorluk çekiyordum hamileyken yapamam diye korktum ancak anladım ki bu hayatta hiç birşey senin planın dahilinde olmuyor ilk 4 ay ben korundum hapla sonrada eşim korundu aralıkta bebek istemeye başladık 3 ay denedik ancak olmadı 3 şubatta doktora gittim ve çikolata kistim olduğunu öğrendim sağda 5 solda 3 cm doktor infertiliteye kadar gidebilir ameliyat olman gerek dedi visanne diye bir ilaç verdi ancak ben kullanmadım ilacı önce doğal yolları denemek istedim çünkü ilaç dış gebeliğe sebebiyet veriyormuş 2 aydır soğan kürü yapıyorum ancak dün adet oldum bu ayda olmadı çok sıkıntılıyım herkes soruyor bebek yokmu diye eşime soranlarda oluyormuş sıkıştırıyorlarmış dışarıda sorun bende diye çok üzülüyorum çok hassaslaştım bebeklerle ilgili birşeyler görünce hemen ağlamaya başlıyorum hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor asla isyan etmiyorum çok şükür halime diyorum ancak derdimi hep içime atıyorum hakkınızı helal edin biraz uzun oldu ....

Daha durun üç ay yahu, ne bu dibe vurma? 1 yıldan önce doktorlar bile müdahale etmiyor.

Benim de çikolaya kistim vardı, soğan kürüyle yok oldu. Önce bir kürü uygulayın, sonra kistiniz yok olsun ondan sonra hamile kalmayı deneyin. Hala kalamıyorsanız o zaman düşünün bunları. Şimdiden bu ne melankoli.

daha yaşınızda genç üzülmeyin tedavilerinizi olun olur inşallah

erken fark edilmesi avantaj

Allah yardımcın olsun canım üzme kendini senin durumunda bir akrabam vardı o da senin gibi ağlardı duyunca hamile bir kadın görünce ama Allah büyüktür 18 sene sonra bebeği oldu...senin için dua edicem canim...İnşallah Allah sana da nasip eder bu duyguyu...moralini yüksek tut...

canım çncelikle sıkma canını.ben 4-4,5 sene yasadım anlattıklarını sorun bende diye üzülürken doktor durumumun cok vahım olmadiğini olması gerektiğini çoktqn dedi be eşimi çağirdi ve öğrendiklerimizle yıkıldık eşim ameliyat oldu iyleşme beklenirken daha kötü oldu.demem o ki rşinde gitsini sorum biraraya elince zor oluyor çünkü.buarqda bende tüp bebek yaptırdım

canım bizimde olmazsa tüp bebek düşünüyoruz eşim hiç muayene olmadı ama 2 ay sonra kontrol demişti doktor ben özel doktora gidip eşimle birlikte muayene olmak istiyorum inşşlh bir sorun çıkmaz

sağol canım Allah razı olsun inşşlh bir yavrum olur benimde

yoktu inanki sadece adet dönemimde şiddetli sancım olurdu okadar doktor söyleyince şaşırdım kaldım öyle afallamışım hiç beklemiyordum
offf Bende çok korkuyorum bız henuz cocuk sahıbı olmak ıcın bırseyler yapmadık ama ıcımde bır korku hep bısey cıkacak gıbı hısedıyorum morlım cok bozuluyo nedense

canım melankoli değilde doktor bebeğin olmayabilir dedi bir iki taraflı kist çok az rastlanırmış 3 cmden yukarı olanlarda erimiyor ve her ay adetimle birlikte çoğalıyor

canm sen kisir degilsin. kistler ameliyatla gecer. yanliz doktorun tavsiyelerine uymalisin. unutmaki boyle seylerin en buyuk sebebi stres . stresten uzak dur hersey yoluna girer. hem yasinda ufak daha cok cocugun olur. kimsenin dedgni kafaya takma. doktorun hazirladgi takvime gore iliskinize girerseniz eminim olur

ameliyat çözüm değil canım çikolata kisti çok çabuk tekrarlayan bir kist türü hem ameliyat yumurtalık rezervine çok zarar verebiliyormuş inşlh olur Rabbim nasip eder inşlh

Ben hiç korunmadan 6. Ayda gebe kaldım canm senn gibi bunalımlara girmiştim oda kısmet olmadı zaten kalp atımı durdugu için gebelik sonlandı umutsuzluğa kapılman için gerçekten çok erken banada diyorlardıda zaman geçmiyor gibi geliyordu şimdi bu olayları yaşayınca daha iyi anlıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun we en önemliside bebişimiz sağlıklı olsun.üstelik arkadaşmn yumurtalığındaki çikolata kistyle gebe kaldıgınıda söylemek isterim sana suan 6. Aylık hamiş biraz kafada bitiyo bazı şeyler kafaya taktıkca kist değil sen engel oluyorsun çünkü

ameliyat çözüm değil canım çikolata kisti çok çabuk tekrarlayan bir kist türü hem ameliyat yumurtalık rezervine çok zarar verebiliyormuş inşlh olur Rabbim nasip eder inşlh
inşallah canm inşallah Allah kismet eder. peki bu kist nasil olusmus ilactan mi . yada dogustan mi varmis bana biraz bilgi verir misin

haklısın canım çok fazla takılıyorum ama nekadarda takmıyorum desem aslında hep sorun ediyormuşum inşlh seninde benimde bebişimiz olur hayırlısıyla

inşallah canm inşallah Allah kismet eder. peki bu kist nasil olusmus ilactan mi . yada dogustan mi varmis bana biraz bilgi verir misin
canım kistin nasıl oluştuğu ile ilgili hiç bir bilgi yok kimilerinde kalıtsal oluyormuş ancak benim ailemde öyle birşey yok ben antideprasan kullanmıştım geçen yıl onlara bağlıyorum bu tür ilaçlarda sebebiyet verebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…