hıkayemız aynı canım sıkma kendını..anlatıyım kısaca ,
benımde çok sorunlu evlılıgım vardı,açtıgım konular yuzunden buradakı bazı ark.tarafından kınandım ben suçlandım ama yılmadım,önce eşimle aramı düzelttık sonra işimi kurdum , çok şükür herşey yoluna gırdı iyiyiz evlılıgımız kurtuldu dedık. bıraktık korunmayı ,
bir yıl hep husran, bız sorunlarımız yuzunden boşanma aşamasından döndük,bu arada sanıyoruz kı sağlıklıyız bı sure sonra olur gelır bebek..... hep husranla bıten relgler, benı takıp eden dr.um en son rahım fılmı çektırdı eşimede sperm testı yaptırmamızı soyledı.düzensız 2 ayda bır relg oluyorum bazen 3 ay hıc kanamam olmuyor derken hep yaşadıgım strese bağlıyordum ,
bide detaylı kontroller yapıldı ,anladık ki ,yaşadığım stres kaynaklı ,
meğer yumurta rezervım bıtmıs ,fsh 18 eşimde sperm testı yaptırdı ( tam 3 defa ) ...sonuç % 0 morfoloji ..
dr.um herseyı yaptı sağolsun, en son rahım fılmı cekıldım özel hast. ıyı para odeyerek umutsuzdum, dr.um yılmak yok bu fılmden sonra beklıyorum mucızeyı dedı(eşimin sonucunu bılebıle, olacaksa boylede olur bekleyelım dedı) Allahın takdırı, kul ınat etsede sonra bebek desekte ,oncelıklerımız planlarımız olsada O yınede duaları gerı cevırmıyor...
sende SAKIN YILMA , şuan ne hıssettiğini çok iyi anlyorum. senın ıcın dua edicem, inşallah senınde mucızen içinde olacak az sabret vaktı gelmemıs daha ...ben ne badıreler atlattım, ama şimdi 35 yaşında
7 aylık hamıleyım beklıyoruz bır oğlumuz olacak ınş.