- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 36
-
- Konu Sahibi Kelebek_10
haklısın ancak benden sonra evlenenler hemen hamile kalınca insanın sinirleri bozuluyor birde küçük yerde yaşayınca hergün soruyorlar tekrar tekrar artık hiç bir yere çıkmıyorum insanlara laf anlatmaktan yoruldum nisanda kontrole gidecem ve dediğin gibi tedavimi olacağım Allahın izniyle olacak benimde bebeğimAsk olsun.dur hele tedavini ol once.bu sekilde hamileligin bile riske girer.cok gencsin.insanlar hep konusur zaten.su dunyada en zararli canlilar biz insanlar ne yazikki.
canım bir sağlık problemin yoksa neden olmasın ancak böyle korkulara kapılma bende bekarlığımdan böyle korkardım bak başıma geldi şimdi içini ferah tutofff Bende çok korkuyorum bız henuz cocuk sahıbı olmak ıcın bırseyler yapmadık ama ıcımde bır korku hep bısey cıkacak gıbı hısedıyorum morlım cok bozuluyo nedense
teşekkür ederim canım kontrolden sonra başlayacağım ilaçlara 2 ay soğan suyunu denemek istedimgeçmiş olsun ama dr dediklerini yapmakta fayda var
umarım en kısa zamanda anne olursunuz
teşekkür ederim canım kontrolden sonra başlayacağım ilaçlara 2 ay soğan suyunu denemek istedim
bende hapla korunuyorm da acaba ondan da olabilir mi diye dsundm .canım kistin nasıl oluştuğu ile ilgili hiç bir bilgi yok kimilerinde kalıtsal oluyormuş ancak benim ailemde öyle birşey yok ben antideprasan kullanmıştım geçen yıl onlara bağlıyorum bu tür ilaçlarda sebebiyet verebiliyormuş
canım kistmi var sendede doğum kontrol ilaçlarını önlesin diye veriyorlar ancak bilemiyorum yapmış olabilir hormonları çok etkiliyor çünkübende hapla korunuyorm da acaba ondan da olabilir mi diye dsundm .
ne güzel sorunsuz olmuş sizinki Allah isteyince herşey oluyor yeterki isteyip dilesin inşlh bana ve benim gibi bu dertten muzdarip olanlarada nasip eder evlat kokusunuGecmıs olsun canım artık herseyın çaresi oldugu zamandayız. Benimde kıstm varmıs 5 cm mıs dıyorum sezeryan dogumda gordy doktorum aldı benımde tek belırtım sıddetlı regl sancsydı. Hıc hast. Gıtmemıstm bu yuzden hamılelıgm bıle rahat geçti hamıle oldgmu anlamdn bıttı rahtszlık vermedı. Ve hemen hamıle kaldm evlenınce
inşlh canım soğan suyu bu derde deva ancak benimkilerin boyutları büyük olduğu için eritmedi sanırım kontrolde çıkacak herşey ortayaumarım olumlu sonuç alırsın
inşlh canım soğan suyu bu derde deva ancak benimkilerin boyutları büyük olduğu için eritmedi sanırım kontrolde çıkacak herşey ortaya
canım benimki otür kistlerden değil onlar basit yumurtalık kistleri adetle birlikte sökülebiliyor benimki çikolata kisti yerleşen ve sürekli tekrarlayan bir kist bu ay çok kanamam oldu adetimin ikinci günü bugün ama normalde bu kadar yoğun geçmezdi inşlh gitmiştir kistler adet olmadan bir gün önce çok ağrı çektim yumurtalıklarım patlayacakmış gibi ağrıdı umarım bu ağrı onları oradan sökmek için olmuştrya bi arkadaşım adetten önce ulturasyonda kistinin çıktıgını söyledi
adetliyken gittiginde kist yok olmuştu
acaba sizde de bu döneme denk gelmiş olab,lirmi
canım benimki otür kistlerden değil onlar basit yumurtalık kistleri adetle birlikte sökülebiliyor benimki çikolata kisti yerleşen ve sürekli tekrarlayan bir kist bu ay çok kanamam oldu adetimin ikinci günü bugün ama normalde bu kadar yoğun geçmezdi inşlh gitmiştir kistler adet olmadan bir gün önce çok ağrı çektim yumurtalıklarım patlayacakmış gibi ağrıdı umarım bu ağrı onları oradan sökmek için olmuştr
canım iki ay yapılabiliyor diye biliyorum ben bu ay yapmayacağım bu ayda incir kürünü yapacağım bir dahaki aya yine soğan kürüne başlayacağımsogan kurunu sadece 15 gun uyguluyoruz ven sadece 6 ay da bi yapiliyor benmi yanlis biliyorum ?
inşlh canım Rabbim her kadına annelik duygusunu tattırsın hem gelininize hemde bana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsincanim benim kardesimin kistti varmis haberi olmadan hamile kaldi ilk bebegini kaybetti sonra dogal yolla 3.lere hamile kaldi cok acilar cekdi kendiside hatta daha onceden oldugunu bilseydimde hamile kalmadan tedavi olsaydim diye pismanlik yasadi simdi 1kizi 1 oglu var digeri dustu bide onun agrilarini cekdi rabbim ol derse olur hic strese sokma kendini bizim gelinimizinde 5 yildir olmuyor inan oda heray bir umutla bekliyor o duyguyu cok iyi anliyoruz evcek ama belli etmiyoruz o zaten yeteri kadar uzuluyor rabbim sanada gelinimize biran once saglikli hayirlinasip etsin
umarım canım inşlh gitmişlerdirkist hakkında hiç bilgim yok canım
birden aklıma geldi umarım seninkilerde adetinle beraber giderler
İnşallah bir sorun cıkmaz.canım bizimde olmazsa tüp bebek düşünüyoruz eşim hiç muayene olmadı ama 2 ay sonra kontrol demişti doktor ben özel doktora gidip eşimle birlikte muayene olmak istiyorum inşşlh bir sorun çıkmaz
inşlh hayırlısı olur hakkımızdaİnşallah bir sorun cıkmaz.