merhabalar herkese ben 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ben ilk başlarda bebek istemedim kpssye hazırlandım geçen yıl dersane il merkezindeydi git gel çok zorluk çekiyordum hamileyken yapamam diye korktum ancak anladım ki bu hayatta hiç birşey senin planın dahilinde olmuyor ilk 4 ay ben korundum hapla sonrada eşim korundu aralıkta bebek istemeye başladık 3 ay denedik ancak olmadı 3 şubatta doktora gittim ve çikolata kistim olduğunu öğrendim sağda 5 solda 3 cm doktor infertiliteye kadar gidebilir ameliyat olman gerek dedi visanne diye bir ilaç verdi ancak ben kullanmadım ilacı önce doğal yolları denemek istedim çünkü ilaç dış gebeliğe sebebiyet veriyormuş 2 aydır soğan kürü yapıyorum ancak dün adet oldum bu ayda olmadı çok sıkıntılıyım herkes soruyor bebek yokmu diye eşime soranlarda oluyormuş sıkıştırıyorlarmış dışarıda sorun bende diye çok üzülüyorum çok hassaslaştım bebeklerle ilgili birşeyler görünce hemen ağlamaya başlıyorum hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor asla isyan etmiyorum çok şükür halime diyorum ancak derdimi hep içime atıyorum hakkınızı helal edin biraz uzun oldu ....