Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen yaşadım. 5.cide oldu hamd olsun. bana da dr kalp atışlarını göremiyorum demişti dışarı çıktığımda yere mi havaya mı bastım bilememiştim. üzüntüden.canımm inşallah bu son olur bidaha yaşamazsın bende 4 kez yaşadım seni çok iyi anlıyorum rabbim en sağlıklısını yaşatsın ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah birdahakinii
moralim inanılmaz bozuk .dün doktora kontrol için gittim.kalp atışını duyamadık.haluki geçen hafta iyiydi.bi sorun yoktu.şok oldum.doktorda şaşırdı ısrarla baktı yok.radyolaog doktorun odasına gittik oda baktı malesef dedi.nasıl ağladım anlatamam.kürtaj yapılacak dedi doktorum.hemen eşime gittim.başka doktora götürdü.adam karnıma aleti dayar dayamaz bebekten geriye kan phtısı kalmış ölmüş yok bişey hemen kürtaj ol yoksa seni zehirler dedi.apartopar doktoruma gidip saat 17.30da kürtaja alındımç18.00 de herşey bitmişti.bebişimyoktu artık.kızlar çokkötüyüm.ilk defa yaşadım bunu.çok acıymış .kızımda çok ağladı kardeşim öldü deyip durdu.eşim perişan aile perişan.inanılmaz kötüyüm.öyle mutluydumki bebişim geliyo diyo.
dün doktorum bide hcg yaptıralım dedi.inanılmaz bişey hcg yüksek çıktı labaratuardaki adam 7haftalığın üzeride bebeğin dedi.malesef bebek yok artık kalbi durmuş dedim.adam şaşırdı.hcg em 22945 çıktı.elimde hafta hafta değerlerin kaç olması gerektiği yazan tahlil kağıdı var.baktıkça moralim bozuluyo.çok üzgünüm............
KIZLAR HEPİNİZE ÇOOOOOOOOOOOOOOK