- 28 Haziran 2016
- 3.420
- 2.536
- 133
Kiz da miray cok hos da sanki baya kullanlmaya basladi bir de simay ve hira yi cok beheniyormayni durumdayiz bende kiz ismi ariyorumm erkek daha zor tabii bu arada kayra cok guzel hir isim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz da miray cok hos da sanki baya kullanlmaya basladi bir de simay ve hira yi cok beheniyormayni durumdayiz bende kiz ismi ariyorumm erkek daha zor tabii bu arada kayra cok guzel hir isim
Elyesa kulaga hos gelio . Baktm anlami peygamber ismi die gecio ama tam olark anlamini bulamadm.AGÂH
UMEYR
ÜBEYT
ELYESA
bunlarida dusun derim
Soylenisi zor bence elyesa. Sırac i begendimElyesa kulaga hos gelio . Baktm anlami peygamber ismi die gecio ama tam olark anlamini bulamadm.
Çınar olacak heralde bende kararsızım eşim çınar diyoSen ne koyacan :)
Ecrin isminin anlami ucret. Google dan bakiyorsaniz arapcaysa fetvalar sitesine turkceyse turk dil kurumunun sitesine bakin diger siteler uydurmaİlerde kızım olursa ecrin olucak ismi sizede fikir olur asel de güzel
Bakarken denk gelmisti . Asel guzel isim bide Aselya kk da eski yorumlarda vardi anlamini bulamadim tek sitede vardi sanirimİlerde kızım olursa ecrin olucak ismi sizede fikir olur asel de güzel
Canım ben bilmiyordum ama hoşuma gidiyo ecrin ismi ilerde bi kızım olursa düşünürüm dedim zaten. Bi oglum olucak insallah rabbim herkese nasip etsinBakarken denk gelmisti . Asel guzel isim bide Aselya kk da eski yorumlarda vardi anlamini bulamadim tek sitede vardi sanirim
Ata kayra cok guzelmis adoyla uzun ömürleri olsun iNŞALLAHBir tanışım ATA KAYRA koydu oğlunun adını
Tek koyacaksan TAHA güzel.
Ewet kizlarda da kulllanilmaya baslandi. Talha ismi zor soylenio diolar oyle mi ya ;(Kayra hep kız ismi gibi geliyor bana
Talha iyi
Yigit alp te guzelmis ama ben birqz da islami yonu olsn istedm ondan bu isinlere yoneldmOglusum olsa yiğit alp olacakti :) kısmet.. Sizin buldugunuzda guzelmis hayırlı olsun :))
Yagiz ilk cinsiyeti ogrendgmdeki terchmdi ama cok bi destek goremeyince sogdm:)Gökhan Kaan
Uğur Can
Yusuf Kerem
Gökalp Kaan
Alperen
Yağız
Umut
Olabilir :)