• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebiş tepikleri

16 haftalikken basladim bende hissetmeye esim yeni yeni hissetti. Sahurda tepiklemesi normal geceleri daha hareketli oluyolarmis

Benim küçük canavarim da oyleydi :) yemek yemeye basladigimda 4 donerdi icimde bam gum tekmeler dururdu :) dogdugunda isimiz var bununla derdim esime :) ve oyle de oldu kizim saolsun 5 dk durmaz durdugu yerde oyle cok hareketli ki kendini yirtiyo yatmiyo bi yerde :) sirti yere gelmeyecek hanimefendinin hep gezinecek hep bakinacak :)

Benim küçük canavarim da oyleydi :) yemek yemeye basladigimda 4 donerdi icimde bam gum tekmeler dururdu :) dogdugunda isimiz var bununla derdim esime :) ve oyle de oldu kizim saolsun 5 dk durmaz durdugu yerde oyle cok hareketli ki kendini yirtiyo yatmiyo bi yerde :) sirti yere gelmeyecek hanimefendinin hep gezinecek hep bakinacak :)
maşallah Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun inşallah :dua:

kızlar 21+5 bir kızım var. İlk gebeliğim ve 16. Haftadan beri hissediyorum bebeğimi... günde en az 3-4 tur hatta bazen daha fazla tepikliyo ve bunlar güçlü tekmeler eşim bile 18. Haftamda ilk kez hissetti. Bi makalede hareketli bebeklerin hırçın olma eğiliminin fazla olduğunu okudum ve korktum. Benim gibi gebelik geçiren var mı? Şuan her gece eşimle sahur yapıp uyuyorum yemek saati geldi ama yemedim yine tekmeliyo her aç olduğumda kesin tekmeliyo :kk77:

Niyetli misin canım cucuuugu neden aç bırakıyorsun tekmeler tabi :) Benim oğluşumda tekmeliyor yavrum tekmelesinle çoooookkk güzel çok :)

Canim suan ikinci kızıma hamileyim. Ilk kizimi 19da hissettim. Ama herkes gunde 2 3 derken ben gun boyu hissederdim. Doktorlar surekli masallah cok hareketli deyip duruyordu. Nst de doktorum 10 hareket alsam yeterli demisti geri geldiginde inanamadı 4 kati çıkmıştı ritimle uyumlu hareket. Sonlara dogru durmadan zipliyordu hatta dayanamayıp gittik esimle agrim oluyordu . Ekranda gorunce anladik.gelelim sorasinaaaaa :) simdi 3 yasinda olan huysuz mu huysuz sabirsiz bir cocugum var :) ama dünyalara değişmem... 8 aylik yürüdü fiziksel olarak onde gitti hersey hemen olsun isteyen bir cocuk oldu. Şimdi icimde ikincisini dinliyorum. Ablasina benzemeyecek gibi daha az iletisim kuruyor benimle.

Back