• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebiş tepikleri

Liz-zy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
424
320
103
kızlar 21+5 bir kızım var. İlk gebeliğim ve 16. Haftadan beri hissediyorum bebeğimi... günde en az 3-4 tur hatta bazen daha fazla tepikliyo ve bunlar güçlü tekmeler eşim bile 18. Haftamda ilk kez hissetti. Bi makalede hareketli bebeklerin hırçın olma eğiliminin fazla olduğunu okudum ve korktum. Benim gibi gebelik geçiren var mı? Şuan her gece eşimle sahur yapıp uyuyorum yemek saati geldi ama yemedim yine tekmeliyo her aç olduğumda kesin tekmeliyo :kk77:

kızlar 21+5 bir kızım var. İlk gebeliğim ve 16. Haftadan beri hissediyorum bebeğimi... günde en az 3-4 tur hatta bazen daha fazla tepikliyo ve bunlar güçlü tekmeler eşim bile 18. Haftamda ilk kez hissetti. Bi makalede hareketli bebeklerin hırçın olma eğiliminin fazla olduğunu okudum ve korktum. Benim gibi gebelik geçiren var mı? Şuan her gece eşimle sahur yapıp uyuyorum yemek saati geldi ama yemedim yine tekmeliyo her aç olduğumda kesin tekmeliyo :kk77:
Bende sahurda yiyorum tekmeliyor çok her gün hissediyorum suyum fazla ondan kolay hareket ediyormuş

Bu hafta gidicem inşallah detaylı ultrasona bir de doktora danışiyim teşekkür ederim :KK15:

iyi günler bence hareketli olması iyi birşey benim suyumda fazla minnoşum gayet hareketli özellikle tatlı birsey yediğimde ve aç isem yemek yemeye başladığımda :halay::dondurma:

Ah ahhh bende bi canavar var anlatamam. Yesem yemesem yatsam yatmasam onun keyfi ne istiyorsa o oluyor. Gece uykusu haram sabah 7 de uyuyorum beni kendine alıştırıyor uykusuz gecelere. Sabah 7 den 10 a kadar kendisi uyuyor öyle gözüm uyku görüyor. Doğum sonu tam bir survivor olacak benim için

Ah ahhh bende bi canavar var anlatamam. Yesem yemesem yatsam yatmasam onun keyfi ne istiyorsa o oluyor. Gece uykusu haram sabah 7 de uyuyorum beni kendine alıştırıyor uykusuz gecelere. Sabah 7 den 10 a kadar kendisi uyuyor öyle gözüm uyku görüyor. Doğum sonu tam bir survivor olacak benim için

oo maşallah canım senin doğuma az kalmış :KK9:

bnm oglumda gece tam ben uyumaya baslarken oda baslardi tekmelemeye uyutmazdi.
dogdu 2 sene boyunca gece uyumadim onun sayesinde hala geceleri uyuyamiyorum gunduz uyumayi seviyorum.

bnm oglumda gece tam ben uyumaya baslarken oda baslardi tekmelemeye uyutmazdi.
dogdu 2 sene boyunca gece uyumadim onun sayesinde hala geceleri uyuyamiyorum gunduz uyumayi seviyorum.
Benimde öyle ben yatınca başlıyor doğunca da öyle olur diyorsunuz korktum şimdi :/ :)

Suyun fazla olması normal mi şeker de çıkmadı sizde çıktı mı

doktor bebek biraz iri olduğu için suyun fazla olması normal dedi yüksek ihtimal genetikle de ilgiliymiş. Benim bebeğim 10 gün önden gittiği için şeker testi yaptırdım ama çok şükür temiz çıktı :KK54: Suyun fazla olması sıkıntı değilmiş canım merak etme :super:

22+2 deyim benim oğlan normalde gece hareketliyken bir haftadır falan gündüz Dr başladı güzel güzel hissettiriyor kendini göbeğimi hareket ettiğini görüyorum resmen :) gecen akşam yemek sırası bir tekme attı yerimden sıçradım hiç o kadar şiddetli olmamıştı

Benimde öyle ben yatınca başlıyor doğunca da öyle olur diyorsunuz korktum şimdi :/ :)
benim oyle oyle oldu ya zombi gibi gezniodum ortalikta kac kez kaynar suya tuz attim cay yerine :) televizyon kumandalari buz dolabindan cikiodu anlatamam ya o gunleri :):)

doktor bebek biraz iri olduğu için suyun fazla olması normal dedi yüksek ihtimal genetikle de ilgiliymiş. Benim bebeğim 10 gün önden gittiği için şeker testi yaptırdım ama çok şükür temiz çıktı :KK54: Suyun fazla olması sıkıntı değilmiş canım merak etme :super:
Benimde öyle önden gidiyor şeker de erken yaptırdık bişi çıkmadı

Erkek mi kilosu Da fazla gibi bizimkinin suyu fazla olunca Bebek iri oluyormuş

Ya kızlar 22 haftayı bitirdim ama başından beri enerjim bitmiyor saatlerce iş yapabilirim yürüyebilir o derece:) var mı böyle olan ya hareket etmekten kilo almadım hiç

Back