- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.881
Rabbim sabrini versin botanemmm bende oglumu kaybettim dogumuna 2 hafta kala kalbi durdu olu dogum yaptim mezarina gidince ayrilasim gelmiyo yuzunu bile goremedim ama acisi bi an bile dinmiyo inan canim.cok zor...Evet canim dogru hatirliyorsun
GULSENIM YAPMA BOYLE BITANEM ZOR OLDUGUNU BILIYORUM AMA UNUTMAN LAZIM GEREKIRSE AZ GITMEYE CALIS .YILLARCA BESLEYIP BUYUTUP TOPRAGA VERENLER NSL DAYANIYOR BIRDE BOYLE DUSUN VE SEN DAHA GENCSIN YINE OLUCAK BEN INANIYORUM VE ICTEN SOYLUYORUM COK ISTIYORUM SEN TEZ VAKITTE KAVUSACAKSIN YAVRULARINA INSALLAH.INSALLLLAAAAAAHHHHHRabbim sabrini versin botanemmm bende oglumu kaybettim dogumuna 2 hafta kala kalbi durdu olu dogum yaptim mezarina gidince ayrilasim gelmiyo yuzunu bile goremedim ama acisi bi an bile dinmiyo inan canim.cok zor...
Frankfurt bize cook yakın yarım saat uzaklıkda. Ben 6 ay önce türkiyedeydim eşim orda ameliyat oldu. En iyi dokdorlar türkiyede, burda eşimin sorununu bile bulamadılarbiri hagen digeri frankurt.
annemlerde izmirdeler cnm .
sen turkiyeye serbest gidebiliyormusun?
AYNEN CNM BIZDEDE SORUNUMUZUN NE OLDUGUNU ANLAYAMADILAR.Frankfurt bize cook yakın yarım saat uzaklıkda. Ben 6 ay önce türkiyedeydim eşim orda ameliyat oldu. En iyi dokdorlar türkiyede, burda eşimin sorununu bile bulamadılarboşa zaman kaybettik
Cnm mesajima liste yaparmisin lutfen[/QUOTE][QU OTE="yasmin5846, post: 39952967, member: 598707"]Kızlar volhat listede kimlere okuduysa yazdı buraya
Kaç okuduğunu hatırlamıyorum ama okudu
Her dua sayfalarına yazdı gideceğini.
Bide
Haapyangel toplam 2.000 ya muhyi okudum herkese paylaştırın demişti oda daha giremem demişti sanırım.
Onun 2 bini nasıl paylaştırılıyor acaba.
Kizlar 500 demistim ama kalani da gorunce 500dHa okudum yani toplam 1000 okudumGÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİBÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
10.000 "YA MUHYİ CELLE CELALÜHÜ"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım .
ZEYNEP0682 zeynep arkadasimıza okuyoruz LİSTEMİZ;
babyinlove .(aylin)................500 damla_22 ...........................1.000 mutlu-umutlu ........................ ya se min .(Yasemin).........500 - @papatyamm_3474.(ayşe)........500
- @volhat ......................................
gul333 .(gülşen).........500 mavizm ..................................500 GURBET KUSU .(ayşe).....................500 okulum ...................................500 SENGUL1976 .........................500 - @zeynep0682 ............................500
Dendrobium .(esma)..............500 happyangel01 ........................500 whitebal .................................500 - @aybirgen................................
- Y yenibidunya ..........................
fermante ................................ - @Mmihrimah...........................500
Mavera3 ...............................500 - S sulepelin ................................500
KALAN.......................................1.500
Not;
Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üst üste katılmayanlar siliniyor...
SENGUL1976 ....................500
ZEYNEP0682 .(zeynep) ......500
Dendrobium .(esma..............500
@YAKAMAZZZZZ....................500
happyangel01 ...................500
whitebal .......................500
@aybirgen.......................500
Y yenibidunya ...................500
fermante .......................500
@mormenekse0101.................500
@Mmihrimah......................500
Mavera3 ........................500
kızlar sıradaki tüm arkadaşlar için okudum ben listeden cıkıyorum.Sıra geldiği zaman eklersiniz.tüp bebek tedavisine başlayacam kendi evimde olamayacagım için düzenli okuyamayabilirim.hakka girmek istemiyorum.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Hepinizden Allah razı olsun.hakkınızı helal edin dualarınızda benide anmayı unutmayın
kızlar ben sureklı gıremıyorumm..2000 tane ya muhlı 500 ya vası cektımm..arkadaşlara payy edınn..sıram geldıgınde okursanızda sagolun okumazsanızda sagolun..ben bır daha katılamıcam..dularım hepımıze ınsallah
Sagol bitanemmmmmmm insallah rabbim hepimize verir en.kisa zamandaGULSENIM YAPMA BOYLE BITANEM ZOR OLDUGUNU BILIYORUM AMA UNUTMAN LAZIM GEREKIRSE AZ GITMEYE CALIS .YILLARCA BESLEYIP BUYUTUP TOPRAGA VERENLER NSL DAYANIYOR BIRDE BOYLE DUSUN VE SEN DAHA GENCSIN YINE OLUCAK BEN INANIYORUM VE ICTEN SOYLUYORUM COK ISTIYORUM SEN TEZ VAKITTE KAVUSACAKSIN YAVRULARINA INSALLAH.INSALLLLAAAAAAHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?