- 19 Kasım 2014
- 501
- 597
- 158
- Konu Sahibi babyinlove
- #1.901
Esma icin 500 aliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esma icin 500 aliyorum
Canlar ben de kendime 500 okudum. Çok teşekkür ederim şimdiden, dualarınıza çok ihtiyacım var, Allah razı olsun hepinizden! İnşallah hepimize tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim!
Esma için 500 aliyorum ben de, Zeynep'e yetisemedim ama onun icin de dua edicem, Allahım hayırlısıyla kabul etsin.
Bende 500 alıyorum
Bende 500 alıyorum
Esma arkadaşımız için 1000 tane okudum Allah kabul etsin tez vakitte ona hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallah
Canim bende ayni sekilde benim bebeklerim ve babişkom ayni mezarlikta rabbim sabir versin canimRabbim sabrini versin botanemmm bende oglumu kaybettim dogumuna 2 hafta kala kalbi durdu olu dogum yaptim mezarina gidince ayrilasim gelmiyo yuzunu bile goremedim ama acisi bi an bile dinmiyo inan canim.cok zor...
aminnn canım benim Rabbim isteyen herkese, bi daha isteyene bi daha nasip etsinÇok tatlısın canım benim Allah razı olsun, inş hepimizin tez zamanda akıllı, saglıklı, zeki, hayırlı, güzel güzel çocuklarımız olur :)
günahlarına kefaret olsun inşallah... 20 tane okurum ben.KIZLAR YA SIZLERDEN RİCAM KARDEŞİMİN ARKADASİ TRAFİK KAZASI SONUCU 6 YILDIR BITKISEL HAYATTA YAŞIYORDU AMA BU SABAH RUHUNU TESLİM ETMIS LÜTFEN ONUN İÇİN FATİHA OKURMUSUNUZ OKUYANLAR SAYI YAZARLARSA INS SIMDI DEN HEPIMIZ DEN ALLAH RAZI OLSUN
canımsın yaaa... takip et beni masculinim, ben de senin takipçin olayımmmCnm whitebalda okuduğunu bildirmişti esma için.onuda ekle.500
Tatlım bende 20 tane okurum allah rahmet eylesin500 okudum cnm
Aylincim Mmihrimah arkadaşımız da 500 okumuştu benim için, sağolsun :) gözünden kaçmış sanırımBen de bugün yoğun olcam canım akşam geç saatte gelebilirim belki o yüzden Esma arkadaşımız için 500 okudum sırası gelince eklersiniz Allah a emanet olun