- 31 Ocak 2015
- 1.140
- 1.101
- 138
- Konu Sahibi babyinlove
- #1.861
Kizlarr 500 de ben aliyim zeynep icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi canım inş. güzel haberlerini bekliyoruzAllah hepinizden razi olsun 2 günüm gecti kizlarrrrrr inşallah bebişim vardir
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİBÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
10.000 "YA MUHYİ CELLE CELALÜHÜ"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım .
@ZEYNEP0682 zeynep arkadasimıza okuyoruz LİSTEMİZ;
- @babyinlove .(aylin)................500
- @damla_22 ...............................
- @mutlu-umutlu ........................
- @yasmin5846 .(Yasemin).........
- @papatyamm_3474.(ayşe)........
- @volhat ......................................
- gul333 .(gülşen).........
- @mavizm..................................
- @masculin .(ayşe).......................
- @okulum ....................................
- SENGUL1976 ..........................500
- @zeynep0682 .(zeynep) ...........500
- Dendrobium .(esma)..............
- @happyangel01........................500
- @whitebal................................500
- @aybirgen................................
- @yenibidunya ..........................
- @fermante................................
- Canicimm ...........................
- Mavera3 ................................
KALAN...................................7500
Not;
Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üst üste katılmayanlar siliniyor...
Evet canim dogru hatirliyorsunAyyyvhadi insallah canim.yaa Rabbim.yuzunu guldursuun.insallah.Sen ikiz eeklerini kaybetmistin demi ynlisi hatirliyorum canim?
Asilama mi yaptirdin canim yoksa igneyle mi tedavi oldun?
Yok canim, benim eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ay önce, dokdor amleiyatdan 3sonra bisene icinde olur demişdi. Bakalım hayırlısı ben geceleri toalete gitmezdim ama artık normalın 3 katı gider oldum kasık ağrım var karnımda batma. O yüzden heycan yapdım yaaAyyyvhadi insallah canim.yaa Rabbim.yuzunu guldursuun.insallah.Sen ikiz eeklerini kaybetmistin demi ynlisi hatirliyorum canim?
Asilama mi yaptirdin canim yoksa igneyle mi tedavi oldun?
Değil canım. Bu Kuranın şifresi. Bu şifreyi önemseyin ve dilinizden düşmesin inşAllah sizinde bir evladınız olurMeryem suresinin başı değil mi canım her gün okuyorum ya ordan hatırladım ?
Ozaman düşük sebebini bir araşdır mesela düşük icin muska yapıyolar. Ve benim arkadaşım 6 cocuk düşürdü ve sonunda buldular sebebini kan pıtılaşmasıymış şimdi 1 oğlu var sapa sağlam onuda araşdır canım
Ozaman düşük sebebini bir araşdır mesela düşük icin muska yapıyolar. Ve benim arkadaşım 6 cocuk düşürdü ve sonunda buldular sebebini kan pıtılaşmasıymış şimdi 1 oğlu var sapa sağlam onuda araşdır canım
cnm almanyanin neresindesin benim amcamlar sizin ordalar yazin oraya gelicem bende fransada yasiyorum.Tabii ararım canım yeterki dualarımız kabul olsun
Ludwigsahfen canım amcanlar nerdencnm almanyanin neresindesin benim amcamlar sizin ordalar yazin oraya gelicem bende fransada yasiyorum.
biri hagen digeri frankurt.Ludwigsahfen canım amcanlar nerden
bu arada Zaeynep arkadaşımıza 500 ekler misiniz okudum
günaydın cnm zeynep için 500 alıyorum
Kizlarr 500 de ben aliyim zeynep icin
Çok tatlısın canım benim Allah razı olsun, inş hepimizin tez zamanda akıllı, saglıklı, zeki, hayırlı, güzel güzel çocuklarımız olur :)kızlar bu gün çok yoğun misafir trafiğim var, yarına kadar buraya uğrayamam. Esma arkadaşımızın duasını kaçırmak istemem o yüzden o'na şimdiden 500 adet okudum, Rabbim dileğini hayırlısı ile nasip etsin.
Zeynep için 500 de ben aalayım.
Canlar ben zeynep için 500 okudum. Allah gönlüne göre versin
500 okudum cnm
Bendende 500 yazarmısın canım