- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.841
allah korusun canım o kadın beklesin nasıl can vereceğini rabbimin karşında hesp bile veremeden cehenneme atılacak niye böyle insanlar var yaBizim derdimiz farklıydı kız kardeşim aklını atlatmak üzereydi, eşini terk etmek isdedi sacını başını yoluyodu, eşinden tiksiniyodu daha 3 aylık evliydi sonra öğrendikki büyü yapmış eşinin halası. O hocada bize yardım etti normal kurandan aiyet okuyarak cözdü. Hoca 70 yaşının üstünde kızıda almanyada hocalık yapıyo aile dostumuz
amiin inşAllah canım kümin ne olduğu belli olmuyo siz her hocaya okutun kendinize. Kimin duası kabul olur bilemeyizayyy inşallah böyle yükselmiş hocalara denk geliriz canım
Teyzem varlıklı olduğu icin kendi kızını vermek isdiodu. Aynen böyle insanlardan uzak durmak lazım ama kızlar sakın yanlış hocalara gitmeyinallah korusun canım o kadın beklesin nasıl can vereceğini rabbimin karşında hesp bile veremeden cehenneme atılacak niye böyle insanlar var ya
aynen canım allah razı olsun sende vesile oldun bakamiin inşAllah canım kümin ne olduğu belli olmuyo siz her hocaya okutun kendinize. Kimin duası kabul olur bilemeyiz
Bizim derdimiz farklıydı kız kardeşim aklını atlatmak üzereydi, eşini terk etmek isdedi sacını başını yoluyodu, eşinden tiksiniyodu daha 3 aylık evliydi sonra öğrendikki büyü yapmış eşinin halası. O hocada bize yardım etti normal kurandan aiyet okuyarak cözdü. Hoca 70 yaşının üstünde kızıda almanyada hocalık yapıyo aile dostumuz
Amiiin canım. Kızlar umudumuzu yitirmeyelim benim Anneminde yumurtalıkları hiic calışmıyomuş ve erkek hormanları cook yüksekmiş. Senin asla cocuğun olmaz demiş dokdorlar cook ağlamış hep dua etmiş ve pat bana hamile kalmış ve biz 5 kardeşiz. Yıllar sonra biz annemle aynı dokdora gittik dokdor bana annemin hikayesini anlatı ve kadını hatırlamıyorum ama türkdü ve imkanızdı dediAyyy ne insanlar var yaa Allah'ım hepimizi korusun ve Allah o hocadan razı olsun senden de canım benim
off çok iyiymiş doktorun yüzünüü görmek isterdimAmiiin canım. Kızlar umudumuzu yitirmeyelim benim Anneminde yumurtalıkları hiic calışmıyomuş ve erkek hormanları cook yüksekmiş. Senin asla cocuğun olmaz demiş dokdorlar cook ağlamış hep dua etmiş ve pat bana hamile kalmış ve biz 5 kardeşiz. Yıllar sonra biz annemle aynı dokdora gittik dokdor bana annemin hikayesini anlatı ve kadını hatırlamıyorum ama türkdü ve imkanızdı dediannemde güldü o kadın bendim dedi
okurum canım okurum tabiki inşallah hayırlısıyla gelir bebiş artıkAynenşok oldu yıllar sonra ne büyük tesadüf dedi. Bak bunu devamlı oku 'Ha mim ayiin sin gaf ' bu kurani kerimin sifresi allahim bu söylemis oldugum sifrenin yüzü gözü hürmetine diye dua edin bunu herşey icin okuyabilirsiniz elini karnına koy bunu oku karnına üfür
Aynenşok oldu yıllar sonra ne büyük tesadüf dedi. Bak bunu devamlı oku 'Ha mim ayiin sin gaf ' bu kurani kerimin sifresi allahim bu söylemis oldugum sifrenin yüzü gözü hürmetine diye dua edin bunu herşey icin okuyabilirsiniz elini karnına koy bunu oku karnına üfür
Değil miş canımMeryem suresinin başı değil mi canım her gün okuyorum ya ordan hatırladım ?
kaf he ye ayn sad dı o :)Değil miş canım
Ayyyvhadi insallah canim.yaa Rabbim.yuzunu guldursuun.insallah.Sen ikiz eeklerini kaybetmistin demi ynlisi hatirliyorum canim?Allah hepinizden razi olsun 2 günüm gecti kizlarrrrrr inşallah bebişim vardir
Asilama mi yaptirdin canim yoksa igneyle mi tedavi oldun?Ozaman bir test yapsan? Ben catlıyorum şuan merakdan, sen nasıl dayanıyosun yaa. Bende bu ay cook ümitliyim ama sonu hayal kırıklığı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?