- 15 Ocak 2015
- 1.503
- 2.194
- 133
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.821
Ozaman düşük sebebini bir araşdır mesela düşük icin muska yapıyolar. Ve benim arkadaşım 6 cocuk düşürdü ve sonunda buldular sebebini kan pıtılaşmasıymış şimdi 1 oğlu var sapa sağlam onuda araşdır canımBende hamile kalabiliyorum ama surekli dusuk yasiyorum bu dort oldu sebep yok hersey normal
Canım sen nerde yaşıyosunbende hemen anneme sordum benim babamın mevlüdünde okumuş çok iyi bi hoca vardı hemen gidicem ona inşallah
Teşekkür ederim canım ama karşılaırsan bizler için de okumasını söyler misin rica etsemYa ben Almanyada yaşıyorum canım, ama bazı hocaların ağzı cok kuvvetli sen kez camiileri. Gercekden bazı hocalar ermiş ama söyleyemiyolar.
Aynen gec kalma hemen git benim hocam diyanete bağlı bir hoca ama herkez der cook cabuk kabul oluyo duası.bende hemen anneme sordum benim babamın mevlüdünde okumuş çok iyi bi hoca vardı hemen gidicem ona inşallah
bursada canımCanım sen nerde yaşıyosun
Tabii ararım canım yeterki dualarımız kabul olsunTeşekkür ederim canım ama karşılaırsan bizler için de okumasını söyler misin rica etsem
İzmir bursa arası cok mubursada canım
inşallah canım vesile olurlarAynen gec kalma hemen git benim hocam diyanete bağlı bir hoca ama herkez der cook cabuk kabul oluyo duası.
5-6 saat galiba canımİzmir bursa arası cok mu
Tabii söylerim canımTeşekkür ederim canım ama karşılaırsan bizler için de okumasını söyler misin rica etsem
Allah razı olsunTabii ararım canım yeterki dualarımız kabul olsun
bursada canım[/QUO
,Bizler için de dualarını eksik etmesin ne olur canım
Bu hoca izmir aydın söke de adi zakir hoca erkek eşin gider yanına ya orda okadar coook hoca varki herhangibi bir camiiye gir durumunu anlat bir hocaya sana hemen yardım ediolar ama dikkat et sakın büyücülere gitme o normal hoca bizim aile dostumuz yani bu işlerle özel uğraşan biri değilCanım bana yerini ve hoca adını söyler misin Bandırma ya yakın zamanda gitmeyi düşünüyoruz Bursa ya da uğrayabiliriz
ayyy inşallah böyle yükselmiş hocalara denk geliriz canımOranın hocaları cook iyi, giden olursa yazsın bir hoca var tanıdığım nezaman hamile kalıcanı bile biliyor ama herzaman söylemiyor kız kardeşime dedi şubat diye ve hamile bende kardeşimden hemen sonra kalıcak mışım ama bakalım inşAllah. Ermiş olduğunu düşünüyoz, ama fal falan bakmıyo yani Allah yolunda bir hoca ona malum oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?