- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.801
Canim bende doktorum iyimi kötümü anlayamadim hala bu doktoru bilen varmi aret kamerkeşke bursada öyle bir doktor olsa hepsi para tuzağı ümitumut tacirliği yapıyor
Bakin kizlar size birşey anlatayim benim abimin baldizi doktor asla ve asla bebisin olmaz dedi ve cok doktor gezdi butun doktorlar ayni seyi soyledi olmaz olmaz ve annemlerin evinin yaninda siradan bir hastane adi bile belki cok duyulmamiştir enfeksiyon icin doktora gitti belki fitil falan yazar dedi o doktor cocugun varmi diye soruyor oda benim cocugum olmuyor diyor kisa bir iki aylik bir ilac tedavisi ve kiz şimdi 8 aylik hamile[/QUOTE
Nerde canım İstanbul da mı
canım yazarım tabiki ama 2 kişiye okumadığında listeden çıkartıyorum yani takipte olmalısın baştan söylüyorum diye kötü bilme beniiiiiiiiiiKizlar bende ikuyabilirim benide yazin
Bende hamile kalabiliyorum ama surekli dusuk yasiyorum bu dort oldu sebep yok hersey normalKizlar bende ikuyabilirim benide yazin
canım yazarım tabiki ama 2 kişiye okumadığında listeden çıkartıyorum yani takipte olmalısın baştan söylüyorum diye kötü bilme beniiiiiiiiii
tatlım sen ne kadar istersen okadar alıyorsun sayıda sınırımız yok içinden ne gelirseBana kac adet vereceksiniz yarin insaallah okur ve donnerim sise
hoşgeldiiiiinnnn500 adet okuyacagim oldu mu
Hosbulduk canimhoşgeldiiiiinnnn
Ya ben Almanyada yaşıyorum canım, ama bazı hocaların ağzı cok kuvvetli sen kez camiileri. Gercekden bazı hocalar ermiş ama söyleyemiyolar.hangi hoca canım o
bende hemen anneme sordum benim babamın mevlüdünde okumuş çok iyi bi hoca vardı hemen gidicem ona inşallahYa ben Almanyada yaşıyorum canım, ama bazı hocaların ağzı cok kuvvetli sen kez camiileri. Gercekden bazı hocalar ermiş ama söyleyemiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?