- 8 Aralık 2014
- 625
- 600
- 208
- Konu Sahibi babyinlove
-
Canım 2000 de ben alıyorumGOk KAPILARINI AÇAN DUA
“Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin enbüyüğüdür Allah'a olanhamdimizçoktur Sabah akşam her an tesbihimizAllah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğindeYA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR.
[URL='http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/648899/']@z_ipek (yasemin)
Arkadasimıza okuyoruz
SIRALAMA:[/URL]
- @babyinlove .....(aylin)..........1000
- @agustos72 .........................
- @damla_22 .........................
- @mutlu-umutlu ....................
- @gulucukgs ......(betül şule)....
- @yasmin5846 ....................
- @@papatyamm_3474 ..(ayşe).....
- @z_ipek (yasemin).................
- @volhat ..................................
- @@gulbahcesi0618 (gülşen)......
- @masculin .......................
- @@esmerm91 .....................
- @@crazy3527 ..........................
- @@mavizm ..........................
- @okulum .............................
- @@SENGUL1976 ......................1000
- @ysbam .........................
- @feyzanur_ecrin .....zeynep....
- @@MSB MSB ...............
KALAN: 18769
* Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım Mazeretssiz olarak 3 kısıden dua almayan arkadasımızı çıkarıyorum listeden!!!
* sayı alırken lütfen EN AZ 700 alalım dualar yetişmiyo
Amin canim.Rabbim insallah senin de gonlune gore verirArkadaslar dua ettiginizi gordum, 100 tane sizin siradaki arkadas icin okuyacagim. Ben bekarim ama kistim var evli olsaydimda bende sizinle ayni sorunlari yasardimSizi anlayabiliyorum, ama en azindan evlisiniz ve bebek olsun diye tedavi goruyorsunuz, ugrasiyorsunuz. Ben evlenecek birini bile bulamadim henuz. Umudunuzu yitirmeyin, ben cok gordum ugrasip cocugu olmayan hic beklemedikleri anda bebek sahibi olan. hatta bir bayan 3 tane cocugu olmustu 7 seneden sonra. Insallah en kisa zamanda sizinde olur.
Allah razı olsun kızlar ağzınıza sağlık hakkınızı helal edin çok teşekkürler öpüyorum hepinizi@papatyamm_3474 canım allah kabul etsin duan tamamlandı
günaydın cnm aşılaman hayırlı olsun inş. bu defa tutarBugun asilamam var 4. Asilamam olcak. Rabbim insallah dualarimizin karsiligini hayirlisiyla verir. Ol der insallah kavusurum bebegime. 5 senedir onun hayalini kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?