- Konu Sahibi babyinlove
-
cnm 198 Ya Allah Celle Celalühü 40 fatiha 7 ayetel kürsi okudum Allah kabul etsin cnm şifa versin inşallahKızlar merhaba ben listenizde degilim ama sizden bir ricam olacaktı yogun bakımda bir hastamız var durumu cok kritik gönlünüzden ne koparsa ona dua edebilir misiniz? Cok tesekkurler simdiden Allah razı olsun
hoşgeldin canım arkadaşlara soralım kabul ederlerse senide ekleriz aramızaMerhaba mesajiniz cok güzel. Allahim kabul etsin cumlemiz duasini.bende cocuk istiyorum.ama malesef olmuyo.
Bu dua için kime ne yapmam gerekiyosa ve ayni sekilde banada yapilmasini allah rizasi için isterim.beni yonlendirirmisin
Teşekkürler
merhaba canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin ben hastanız için 100 tane ya şafi 11 tane salatı tefriciye okudumKızlar merhaba ben listenizde degilim ama sizden bir ricam olacaktı yogun bakımda bir hastamız var durumu cok kritik gönlünüzden ne koparsa ona dua edebilir misiniz? Cok tesekkurler simdiden Allah razı olsun
cnm 198 Ya Allah Celle Celalühü 40 fatiha 7 ayetel kürsi okudum Allah kabul etsin cnm şifa versin inşallah
günaydın kızlar bende 1000 tane alıyorum kendim için bide hastası olan arkadaşımız varmış onun içinde ya şafi çekebiliriz
merhaba canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin ben hastanız için 100 tane ya şafi 11 tane salatı tefriciye okudum
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]GOk KAPILARINI AÇAN DUA [/COLOR] “Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin enbüyüğüdür Allah'a olanhamdimizçoktur Sabah akşam her an tesbihimizAllah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR.
@papatyamm_3474 ayşe
Arkadasimıza okuyoruz
SIRALAMA:
- @babyinlove .....(aylin)..........1000
- @agustos72 .........................
- @damla_22 .........................
- @mutlu-umutlu ....................700
- @gulucukgs ......(betül şule)....
- @yasmin5846 .................... 700
- @@papatyamm_3474 ..(ayşe).....
- @z_ipek (yasemin).................750
- @volhat ..................................3100
- @@gulbahcesi0618 (gülşen)......800
- @masculin .......................
- @@esmerm91 .....................
- @@crazy3527 ..........................1000
- @@mavizm ..........................
- @okulum .............................1000
- @@SENGUL1976 ......................
- @ysbam .........................2000
- @feyzanur_ecrin .....zeynep.... 800
KALAN: 6919
* Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım Mazeretssizolarak 3 kısıden dua almayan arkadasımızı çıkarıyorum listeden!!!
* sayı alırken lütfen EN AZ 700 alalımdualar yetişmiyor az alınca!!
Canım lısteyı ben duzenlıyorum herkesin duasına ıhtıyacımız var hoşgeldin ekliyorum listeyeMerhaba mesajiniz cok güzel. Allahim kabul etsin cumlemiz duasini.bende cocuk istiyorum.ama malesef olmuyo.
Bu dua için kime ne yapmam gerekiyosa ve ayni sekilde banada yapilmasini allah rizasi için isterim.beni yonlendirirmisin
Teşekkürler
Canım lısteyı ben duzenlıyorum herkesin duasına ıhtıyacımız var hoşgeldin ekliyorum listeyeMerhaba mesajiniz cok güzel. Allahim kabul etsin cumlemiz duasini.bende cocuk istiyorum.ama malesef olmuyo.
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?