- 25 Ekim 2013
- 8.399
- 21.478
- 598
- 50
- Konu Sahibi babyinlove
-
hoşgeldin cnm Rabbim sanada şifalar versinArkadaslar dua ettiginizi gordum, 100 tane sizin siradaki arkadas icin okuyacagim. Ben bekarim ama kistim var evli olsaydimda bende sizinle ayni sorunlari yasardimSizi anlayabiliyorum, ama en azindan evlisiniz ve bebek olsun diye tedavi goruyorsunuz, ugrasiyorsunuz. Ben evlenecek birini bile bulamadim henuz. Umudunuzu yitirmeyin, ben cok gordum ugrasip cocugu olmayan hic beklemedikleri anda bebek sahibi olan. hatta bir bayan 3 tane cocugu olmustu 7 seneden sonra. Insallah en kisa zamanda sizinde olur.
Canım lısteyı ben duzenlıyorum herkesin duasına ıhtıyacımız var hoşgeldin ekliyorum listeye
canım hoşgeldin benim duam bitti sıradaki arkadaşa okuyabilirsin regliykende okunabiliyoCanım merhaba, yeni gördüm ben bu başlığı. Ben de yaklaşık 2 senedir istiyorum henüz sonuca ulaşamadık. Beni de ekler misin listeye:) Sıradaki arkadaşımız için (Sanırım "@papatyamm_3474 ayşe") 1000 tane okuyabilirim ben de. Dua olduğu için regliyken diye okunabilir diye düşündüm???
Canım merhaba, yeni gördüm ben bu başlığı. Ben de yaklaşık 2 senedir istiyorum henüz sonuca ulaşamadık. Beni de ekler misin listeye:) Sıradaki arkadaşımız için (Sanırım "@papatyamm_3474 ayşe") 1000 tane okuyabilirim ben de. Dua olduğu için regliyken diye okunabilir diye düşündüm???
@papatyamm_3474 ayşe ninki bitmiş, şimdi farkettim. Allah kabul etsin arkadaşım. O zaman 1000 tane ipek yasemin için alıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?