- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
senin uğraştığını bile bile anlatıyo mu bide ne düşüncesiz insanlar var kırılacağını düşünemiyo mu yaKızlar moslim çok bozukkkkk arkadaşım ben bebek için uğraşıyorum diye biliyordu ay bende yapayım beraber büyütürüz çocukları dedi aradı birde bir tutmuş eşinin söyleyince nasıl mutlu olduğunu öyle doktora gittiklerini uzun uzun anlatınca onun için sevinsemde yıkıldım kendimi iyice eksik yarım hissettim çok kötüyüm su an okadar yoruldum ki hamile haberi almaktan dayanamıyorum artık
Aynen canım biraz düşünceli davranmasını beklerdim etkilendim ister istemez nispet gibi oldu yani tutamıyorum kendimi ağlamaktan şiştim çok üzüldüm yanisenin uğraştığını bile bile anlatıyo mu bide ne düşüncesiz insanlar var kırılacağını düşünemiyo mu ya
canım boşver ağlama kendini yıpratmakdan bişeye yaramaz biz burda ne güzel dualarımızı okuyoruz birbirimize destek oluyoruz inş. seninde olcakAynen canım biraz düşünceli davranmasını beklerdim etkilendim ister istemez nispet gibi oldu yani tutamıyorum kendimi ağlamaktan şiştim çok üzüldüm yani
Hem ağlayıp hem duama devam ediyorumcanım boşver ağlama kendini yıpratmakdan bişeye yaramaz biz burda ne güzel dualarımızı okuyoruz birbirimize destek oluyoruz inş. seninde olcak
hay dengesiz ya o kişiyle görüşimeyi kes bence sinirlendim bende şimdi bakalım onunki doğcakmı sağlıklı olcakm ı oda varHem ağlayıp hem duama devam ediyoruminancım sonsuz ama bide üstüne senin olcak gibi değil galiba dedi bitirdi beni
Kiyamam canim ya .karsisindaki insanin neler cektigini bile bile boyle davranan kisiler var. Benim cevremde de var. Sakin uzulme. Dua etmeye devam et. Rabbim gerceklestirmeyecek bir seyin hayalini kurdurmaz. Hayirlisiyla bizler de hamile kalcaz. Umudumuzu kaybetmeyelimAynen canım biraz düşünceli davranmasını beklerdim etkilendim ister istemez nispet gibi oldu yani tutamıyorum kendimi ağlamaktan şiştim çok üzüldüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?