- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #3.501
Maşallah canım Rabbim daim etsin çok sevindim adına hayırlı ugurlu olsun :)Arkadaslar bende bugun hamile oldugumu ogrendim. Gercekten her kapiyi acan dua. Allah hepinizden razi olsun. Tez vakitte rabbim sizlerede nasip etsin insallah
Okudum kuzum rabbim tez Zamanda hamilelik nasip etsin hayırlısı yla inşallah aylincimmSENGUL1976 Dendrobium avatar33 Y yenibidunya filiz2012 kitkat whiterose00 demet1973 kızceleeerrrr başladık duaya :))
[/QUOTE][/QUOTE]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
196 "EL VEHHAB "
100 "EL MU'Tİ"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım.
babyinlove aylin ARKADAŞIMIZA OKUYORUZ;;;
LİSTEMİZ;
babyinlove .(aylin)................. :) damla_22 .... ........................ :) mutlu-umutlu ...................... :) - @papatyamm_3474.(ayşe)....
SENGUL1976 . (Şengül)....... :) ZEYNEP0682 .....................:) Dendrobium . (esma)........... :) whitebal .(Rabia) .................:) - Y yenibidunya ......................... :)
ozgecan19 ... ......................... :) avatar33 ... ............................ :) whiterose00 ......................... filiz2012 . .............................. - D Deborah26 .. ......................... :)
kitkat .(tugba..)..................... :) demet1973 ............................
Not=Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üstüste katılmayanlar listeden cikarilir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?