Gebeliğe Hazırlık Bebiş için

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son bir yilimi okudum sanki. Bende bir de hsg ve yara yaktirma var. Bir de her gun gobegimi kontrol ediyorum dusmus mu diye. İyice kafayi yedim.
Merhaba göbeginizi nasıl kontrol ediyorsunuz ben çok duydum ama nasıl anlaşılıyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba göbeginizi nasıl kontrol ediyorsunuz ben çok duydum ama nasıl anlaşılıyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Soyle anlasiliyor. Oncelikle karninin ac olmasi lazim bunun icin sabah uyandiginda dogru bir zaman olabilir. Yatakta uzaniyorken bas parmagini gobek deligine bastir sonra derin bir nefes al ve yavas yavas tum nefesini birak tum nefesini biraktiginda gobeginin atmasi lazim kalp atisi gibi. Atmiyorsa kaymistir. O atis neredeyse oraya kaymis oluyor

boyle bi durumda ben agri olacagini dusunuyorum ama tanik olmadigim bi durum bi seyde diyemiyorum hastanelere bazi vakar gobek dusukluguyle geliyordu ama agrilari oluyordu belr ayaga vuran sislik odem oluyordu hic bi belirti olmadan olmaz diye dusunuyorum

boyle bi durumda ben agri olacagini dusunuyorum ama tanik olmadigim bi durum bi seyde diyemiyorum hastanelere bazi vakar gobek dusukluguyle geliyordu ama agrilari oluyordu belr ayaga vuran sislik odem oluyordu hic bi belirti olmadan olmaz diye dusunuyorum
Mide agrisi mide bulantisi falan yapiyormus. Bende hic belirti yok zaten dustugunu dusunmuyorum. Ya duserse diye kontrol ediyorum surekli😂

Göbeği düşen bagzi insanlar da kalitlasa biliyor buda çocuk olmasına engel oluyor ve kalitlastigi zamn ağrı flan hissedilmez bunu yaşayan çok tanıdık var..vesselam

Back