Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hiç kafana takma stres yapma stres en önemli etken . Rabbim zamanını biliyor. Ben iki senelik evliyim bir düşüğüm oldu bu sürçte sonra kimbilir ne zman gelecek bebeğim dedim ama geldi cok bekletmeden inş tekrar gitmez saglıkla büyür. Rabbim inş hepinize nasip etsin canı gönülden diliyorum bunu.

Biraz kabuk tuttu ama ciddi bi şey olmadı şükür canım ben de inanıyorum beklemediğimiz anda sürpriz yapacak inşallah bebişler

Aminnn canım inşallah bizim de bu ay 4. ay olacak hayırlısı bakalım

arkadaşlar ben klomenden sonra catlatma ignesi yaptim herhangi bi kasik agrisi olmadi hiç acaba etki yapmadi bi bilginiz var mi ? sizler de igne sonrasi degisiklik oldu mu simdiden tsk edrm

kizlar benim iki tane kızım var üçüncü yü duşunüyorum 6 aydır daha gelmedi inşallah en kısa zaman da gelir sizlerin

kizlar lütfen yardım edin yoksa kafayı yiycem bugün catlatma iğnesi olalı 3 gün oldu hala akıntı falan hiç yok kuruluk var sadece normalde akıntı olmaz mıydı? sizde nasıl oldu söylermisiz lütfen şimdiden tşk.

Herkese merhaba döngümün 23.günümdeyim peçeteye çok açık kahve leke geldi birkaç kez Belimde ve sol kasığımda ağrım var hafif Regl öncesi yerleşme kanaması yaşayanınız oldu mu yoksa yine bana hüsran mı acaba

Bir kimyasal düşük birde normal düşük yaşadım Herhangi bir problem bulunmadı Son üç ay progestan kullandım bu ay da tedavisiz denememizi söyledi doktorum Bakalım nolcak iki yıldır hüsran
ah canım yaa sıkma canını allah yazmıştır zamanını inşallah hamile sindir rabim istiyen herkese versin hayırlı evlatlar

Benim kadar çok uğraşan olmamıştır herhalde...77 doğumluyum bir oğlum var 11 yaşında. 2011 de 2.yi 21 haftalıkken kaybettim normal doğum oldu ama yaşamadı. Bebeği eşim defnetti ve sonrasında çocuk istemez oldu. 6.5 sene çok istememe rağmen elim kolum bağlıydı. Ama hiç umutsuz olmadım hep dua ettim. Sonunda geçen sene martta eşim fikir değiştirdi. 2 kere klomen+çatlama iğnesi, 1 kere femara+çatlama iğnesi, sonra 1 kere yumruta geliştirici iğneler ve çatlama iğnesi denedim olmadı en son puregon300 iğne+çatlama iğnesi ile hamile kaldım. 17 ocakta bebeğimi öğrendim ama malesef 9 şubatta kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu. Evde tek başıma düşük yaptım. Eşim son 1 kere daha deneriz olursa olur olmazsa olmaz diyor ama ben bu acılardan sonra daha da çok ister oldum. Oğlum hep dua ediyor kardeşi olsun diye, çok istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…