Canım hiç kafana takma stres yapma stres en önemli etken . Rabbim zamanını biliyor. Ben iki senelik evliyim bir düşüğüm oldu bu sürçte sonra kimbilir ne zman gelecek bebeğim dedim ama geldi cok bekletmeden inş tekrar gitmez saglıkla büyür. Rabbim inş hepinize nasip etsin canı gönülden diliyorum bunu.Prmm sizi tanıyorum ama baslıgı actıgınız gunden berı olan yazılarınızı okudum Bende deneme surecındeyım bu ay 6. Ayım ve artık cok stres ıcındeyım,suan hamıle oldugunuzu gorunce cok sevındım cunku ıcımde bı umut oldu,ınsallah hersey ıstedıgınız gıbı olur,rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasatsın ınsallah
Biraz kabuk tuttu ama ciddi bi şey olmadı şükür canım ben de inanıyorum beklemediğimiz anda sürpriz yapacak inşallah bebişlerGeçmiş olsun canım kahve dökülmüş ya bişey olmamıştır inşallah.
Üzülme ya Allah can sağlığı versin ben inanıyorum en beklemediğimiz anda bi bakmışız hamileyiz
Ben de doktora gidicem kim bilir ne problemler sıralayacak
Yine de ümid etmeye devam.
Aminnn canım inşallah bizim de bu ay 4. ay olacak hayırlısı bakalımcanım moralini bozma bazen idrar testlerinde de çıkmayabiliyor.
eğer gerçekten negatifse de demekki doğru zaman değilmiş Martta olur belki
Biz de deniyoruz 3 bucuk aydır hep negatif, artık akısına bıraktım olursa olur diyorum yoksa insan çok yıpranıyor her negatifi görüşte üzüntü.
Hiç gerek yok Allah büyük hepimizin gönlüne göre verecektir eminim.
Hayırlısıyla tez zamanda nur topu gibi evlatlarımız olsun insallah hepimizin
amin cnm inşallah seninde gelirCanım hosgeldin inş bir an önce gelir bebeğin sana .
teşekkür ederim seninde gelir insCanım hosgeldin inş bir an önce gelir bebeğin sana .
amiiin cnmmerhaba canım bende 6 aydır bekliyorum allah yardımcınız olsun
İllaki kasık agrıısı yapacak diye bir sey yok canımarkadaşlar ben klomenden sonra catlatma ignesi yaptim herhangi bi kasik agrisi olmadi hiç acaba etki yapmadi bi bilginiz var mi ? sizler de igne sonrasi degisiklik oldu mu simdiden tsk edrm
öylemi canım ay çok teşekkürler senin durumun ne acaba allah yardımcımız olsunİllaki kasık agrıısı yapacak diye bir sey yok canım
Amin allah yardımcımız olsun . Maşallah ne güzel iki evladın varmıs canım. Kafana takma bu kadar .öylemi canım ay çok teşekkürler senin durumun ne acaba allah yardımcımız olsun
yüce rabbim sana da nasip etsin senin varmı çocukAmin allah yardımcımız olsun . Maşallah ne güzel iki evladın varmıs canım. Kafana takma bu kadar .
böyle birşey olma zorunluluğu yok.kizlar lütfen yardım edin yoksa kafayı yiycem bugün catlatma iğnesi olalı 3 gün oldu hala akıntı falan hiç yok kuruluk var sadece normalde akıntı olmaz mıydı? sizde nasıl oldu söylermisiz lütfen şimdiden tşk.
nasıl bir tedavi gördünHerkese merhaba döngümün 23.günümdeyim peçeteye çok açık kahve leke geldi birkaç kez Belimde ve sol kasığımda ağrım var hafif Regl öncesi yerleşme kanaması yaşayanınız oldu mu yoksa yine bana hüsran mı acaba
Bir kimyasal düşük birde normal düşük yaşadım Herhangi bir problem bulunmadı Son üç ay progestan kullandım bu ay da tedavisiz denememizi söyledi doktorum Bakalım nolcak iki yıldır hüsrannasıl bir tedavi gördün
ah canım yaa sıkma canını allah yazmıştır zamanını inşallah hamile sindir rabim istiyen herkese versin hayırlı evlatlarBir kimyasal düşük birde normal düşük yaşadım Herhangi bir problem bulunmadı Son üç ay progestan kullandım bu ay da tedavisiz denememizi söyledi doktorum Bakalım nolcak iki yıldır hüsran
Aminnn inşşşah canım yaa sıkma canını allah yazmıştır zamanını inşallah hamile sindir rabim istiyen herkese versin hayırlı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?