Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl cıkmamıs benm bir bucuk saatte cıktı canm sonucum neden cıkmadı senin

Hormon olunca ertesi güne kalmış
makinede şuan durduramaz dedi
Labaratuarı aradı hemşire sağolsun
Doktorum ilgilendi

Ben de bugün öğrenemedim kan sonucunu akşam üzeri normal test yaptım negatif çıktı. O kadar moralim bozuldu ki anlatamam lütfen beni teselli edin kimseye de söylemedim kendi içimde hüzünlenip duruyorum

Ben de bugün öğrenemedim kan sonucunu akşam üzeri normal test yaptım negatif çıktı. O kadar moralim bozuldu ki anlatamam lütfen beni teselli edin kimseye de söylemedim kendi içimde hüzünlenip duruyorum
Canm hüzünlenme allah zamanını bilir bende her ay öyleydim ama hep hayırkısı diye dua ettim sende böyle dua et aklından cıkar kafanı rahatlat

Cıkmıs kan sonucun canm tebrikler artıs güzel maşallah allah kucagına da almayı nasip etsin inşallah . Hepimizin allah yokluklarını göstermesin .

Sabah öğreneceğim canım
Belli değil daha

Bugün yine regl oldum. Denemede 9. Ayımıza giricez Hazirandan beri deniyoruz. Rahim filmi dışında her şey yapıldı. Geçen ay klomen ovitrelle oldum sonra dedim ne yapıyorum salak mısın 8. Ayda dokta koştun yaşım 28.
Bu ay çörek otu kürü yapıcam ve 12. Gün belime yakı yapıcam.

Çörek otu kürü + yakı+ pressed jel. Hepsini aynı anda yapıcam zararı olur mu

merhaba canım bende 6 aydır bekliyorum allah yardımcınız olsun

Slm kızlar. Okdr yoruldumki artık. Her ay aynı hüsran. Allah yardımcımız olsun. 1buçuk yıl oldu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…