Nasıl cıkmamıs benm bir bucuk saatte cıktı canm sonucum neden cıkmadı senin
O zamn sendr tek betahcg yok baska testlerde var .Hormon olunca ertesi güne kalmış
makinede şuan durduramaz dedi
Labaratuarı aradı hemşire sağolsun
Doktorum ilgilendi
O zamn sendr tek betahcg yok baska testlerde var .
Canm hüzünlenme allah zamanını bilir bende her ay öyleydim ama hep hayırkısı diye dua ettim sende böyle dua et aklından cıkar kafanı rahatlatBen de bugün öğrenemedim kan sonucunuakşam üzeri normal test yaptım negatif çıktı. O kadar moralim bozuldu ki anlatamam lütfen beni teselli edin kimseye de söylemedim kendi içimde hüzünlenip duruyorum
Cıkmıs kan sonucun canm tebrikler artıs güzel maşallah allah kucagına da almayı nasip etsin inşallah . Hepimizin allah yokluklarını göstermesin .Tekk ooo
Cıkmıs kan sonucun canm tebrikler artıs güzel maşallah allah kucagına da almayı nasip etsin inşallah . Hepimizin allah yokluklarını göstermesin .
merhaba canım bende 6 aydır bekliyorum allah yardımcınız olsunKızlar, bebiş için 6.ay içindeyim yılmadan umut dolu her ay çaba sarf ediyorum. Benim gibi olanlar dertleşelim. Bilgi sahibi olalım. Neleri yanlış yapıyoruz da olmuyor. Bilgiler sayesinde belki yanlışlarımızı eksiklerimizi gideririz bu süre zarfında. Öncelikle batlardan baslayalım haydii.. :)
Canım hosgeldin inş bir an önce gelir bebeğin sana .merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım nasılsınız
Canm yorulmak pes etmek yok tedavileri denedin mi klomen inofolic ovitrelle ?Slm kızlar. Okdr yoruldumki artık. Her ay aynı hüsran. Allah yardımcımız olsun. 1buçuk yıl oldu maalesef
Yanlıs yapmıyoruz canm allah ne zamn verirse o zamn geliyor bebiş biz kendimizi parcalasakda olmuyor .Neyii yanlış yapıyoruz çıldırcam
Yanlıs yapmıyoruz canm allah ne zamn verirse o zamn geliyor bebiş biz kendimizi parcalasakda olmuyor .
Slm kızlar. Okdr yoruldumki artık. Her ay aynı hüsran. Allah yardımcımız olsun. 1buçuk yıl oldu maalesef
İyiym canm ben yatıp dinleniyorumne durumdasın canım iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?