Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetine var mi. eğer çok yoksa yaptırma ama d erse ki dayanamıyorum bence git

Kendi topiğime de koyayım yorum alayım farklı kişilerden sizce var mı hamilelik ? Adtin 23.günündeyim .

Resmen ikinci çizgi silik bir şekilde belli :) Genelde ikinci çizgi silik olanlar hep hamile çıkıyor bence sende hamilesin insallah6 darısı bizlereee :)

Kızlar dhea kullanan var mı :)) bu ilacı bi tek ben mi kullanıyom yahu :)

Kizlar merhaba :) yine ben.
Ben gecenay femara ve ovitrelle kullandim. İgnenin ucuncu gunu lekelenmem oLmustu. İgneden bi hafta sonra progesteron sonucum 11 di. Ve ignenin 12. Gunu lekelenmem basladi. 17. Gunde tamamen adet oldum.

Sonra adetin ikinci günü tekrar femara basladik. Ama bu ay yumurtam hızlı büyüdü. Adetin 10. Gununde catlatma ignesi vuruldum. Yumurtam 21 mm di.

Ve bu ay hic lekelenmem olmadi. Zaten nedense kupkuruyum. 30 ocakta catlatma ignesi oldum. Dun yani 6 subatta progesteron tahlili istedi dr yine. Sonuc 14 cikti. İgnenin 8. Gunundeyim. Bu sabah kasiklarimda resmen bi damar atti atti durdu. Sizce benim bi sonraki adetim ne zaman olur ? Ne zaman test yapabilirim ? Suan inanilmaz belim agriyor sadece. Arada kasiklarda bi bi Ağrı geziyor

Canım 10.günde test yap koyulasacak mı takip et

10 günü yap canm koyulasacak mı kontrol et bi kaç gün.

10 günü yap canm koyulasacak mı kontrol et bi kaç gün.
Canim peki birsey daha sorucam. Benim yumurtam sol taraftaydi. Bugun ozellikle sol tarafimda siddetli bi agri var. Agri gibide degil nasil anlatsam bilemedim. Dokununca bastirinca cok aciyor. Aniden iturunca oksurunce falan. Sence nedne olabilir

Canim peki birsey daha sorucam. Benim yumurtam sol taraftaydi. Bugun ozellikle sol tarafimda siddetli bi agri var. Agri gibide degil nasil anlatsam bilemedim. Dokununca bastirinca cok aciyor. Aniden iturunca oksurunce falan. Sence nedne olabilir
Kasık ağrısı gebelik belirtisi olabilir canım

Ah kuzum inş ya bugün kan testi yaptrcgm kesinleşir varsa inş . Saglıklı hayırlı bir gebelik olsn rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Günaydın arkadaslarım.. güne güzel baslamanız hayırlı huzurlu bir gün geçirmeniz dileklerim ile . Rabbim hepimizin bebek isteğini hayırlısı ile gerçekleştirsin inşallah . Bol bol hamilelik haberleri alacagımız bir gün olsun . Allah aratmasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…