Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aa canım asılamada sans cok mu düşük bilmiyordum bak bunu

oyle yapicam canim ama suan biraz beklemek istiyorum belki kendiliginden gelir bebisim diye

ben o acıdan dusunmuyorum aslında ya bir sebep olsaydı hiç düzelmeseydi diye düşünüp teselli oluyorum kuzum. 8 yıllıkta evliyim ben
canim ya senin baya olmus bukadar sene olmayanlari gorunce kendime kiziyorum ben daha simdiden kendimi yipratiyorum yillarca bekleyenler nasil dayandi diyorum rabbim daha fazla bekletmesin insallah seni de canim

canim ya senin baya olmus bukadar sene olmayanlari gorunce kendime kiziyorum ben daha simdiden kendimi yipratiyorum yillarca bekleyenler nasil dayandi diyorum rabbim daha fazla bekletmesin insallah seni de canim

tatlım 1 yıldır falan deniyorum bende ama dedigin dogru senelerce olmayanlar var

her doktorun tedavi sekli farkli oluyo canim belki senin doktorun asilamaya gerek kalmadan hamile kalman icin oyle demis olabilir

EWt geçen gün durumumu anlatmak için aradığımda zaten klomenin cvp vermesi 3-4 ayı bulabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…