- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
canim biz yaklasik 2.5 senedir deniyoruz butun tahliller falan yapildi bi sorun yok olmadi bu zamana kadar araliklarla sadec 2 ay tedavi uyguladik 1 defa igne kullandim sinra catlatma ignesi kendimiz denedik olmadi sonrasinda birkac ay bekledik asilama yapildi yine olmadi ve suan yine beklemedeyiz sadece bu kadar tedavi surecim oldu doktor ikinci asilamayi da deneyelim olmazsa ucuncuye gerek yok direk tup bebek dedi asilamada sans cok dusukmus o yuzden ikinciyi yapmadik biraz bekleyip tup bebek yapmaya karar verdik
evet canim normal yolla hamile kalma sansiyla ayniymis doktorum oyle soylediaa canım asılamada sans cok mu düşük bilmiyordum bak bunu
evet canim normal yolla hamile kalma sansiyla ayniymis doktorum oyle soyledi
evet canim normal yolla hamile kalma sansiyla ayniymis doktorum oyle soyledi
oyle yapicam canim ama suan biraz beklemek istiyorum belki kendiliginden gelir bebisim diyeCanım senin durumuna göre iğneyle başlatmıştır belki. Benm arkadaşıma klomen hiç iyi gelmemişti mesela. Normalde oluşan yumurtaları bile klomenle hiç oluşmadı. Ama yinede başka bi dr . a danışabilirsin.
sebepsiz yere hamile kalamamak daha cok uzuyor beniaa o zaman neden yapıyorlar ki ya anlamadım kuzum benim de sebep yok pek ama olmuyor senin gibi
sebepsiz yere hamile kalamamak daha cok uzuyor beni
sen ne zamndir deniyorsun canim tedavi goruyor musunaa o zaman neden yapıyorlar ki ya anlamadım kuzum benim de sebep yok pek ama olmuyor senin gibi
canim ya senin baya olmus bukadar sene olmayanlari gorunce kendime kiziyorum ben daha simdiden kendimi yipratiyorum yillarca bekleyenler nasil dayandi diyorum rabbim daha fazla bekletmesin insallah seni de canimben o acıdan dusunmuyorum aslında ya bir sebep olsaydı hiç düzelmeseydi diye düşünüp teselli oluyorum kuzum. 8 yıllıkta evliyim ben
malesef canin bende yuksek biliyirdum ilk asilamayi hemen yaptirdim sonra doktor sans dusuk diyince ikinciyi yaptirmadimBende dr uma baskı yapıyordum aşılama yapalım diye. Ben daha yüksek diye biliyodum yaa
malesef canin bende yuksek biliyirdum ilk asilamayi hemen yaptirdim sonra doktor sans dusuk diyince ikinciyi yaptirmadim
oyle yapicam canim ama suan biraz beklemek istiyorum belki kendiliginden gelir bebisim diye
canim ya senin baya olmus bukadar sene olmayanlari gorunce kendime kiziyorum ben daha simdiden kendimi yipratiyorum yillarca bekleyenler nasil dayandi diyorum rabbim daha fazla bekletmesin insallah seni de canim
her doktorun tedavi sekli farkli oluyo canim belki senin doktorun asilamaya gerek kalmadan hamile kalman icin oyle demis olabilirAlla alla. Bende çok ısrar ediyorum dr uma ama aşama aşama gidicez diyo herseferinde
aaa oylemi baya ertelemissin bebis isinintatlım 1 yıldır falan deniyorum bende ama dedigin dogru senelerce olmayanlar var
her doktorun tedavi sekli farkli oluyo canim belki senin doktorun asilamaya gerek kalmadan hamile kalman icin oyle demis olabilir
ben hic klomen kullanmadigim icin bi fikrim yok canim ne zamndir hamile kalmaya calisiyorsun ne zamndan beri tedavi goruyorsunEWt geçen gün durumumu anlatmak için aradığımda zaten klomenin cvp vermesi 3-4 ayı bulabilir dedi.
ben hic klomen kullanmadigim icin bi fikrim yok canim ne zamndir hamile kalmaya calisiyorsun ne zamndan beri tedavi goruyorsun
aaa oylemi baya ertelemissin bebis isinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?