Benımde hıc hıs yok valla ahahah)
Ah super yumurtq catladysa cnm gogusler patlıck agrıyo dokununca kasıklrda hafıf agrı gaz ne ararsan bar bendeSelam canım nasıl gidiyor? Var mı bi gelişme? Ben bugün ağrılarım için doktora gittim kan ve idrar verdim bakalım ne çıkacak. Gebeliğe de baktı kan vermişken negatif çıktı. Yumurtam çatlamış ama kan testi içinse çok erken daha bişey çıkmaz. 2-3 haftaya belli olur anca
Ah super yumurtq catladysa cnm gogusler patlıck agrıyo dokununca kasıklrda hafıf agrı gaz ne ararsan bar bende
Canım bu ilacı doktor mu yazıyor yoksa kendimiz de eczaneden alıp kullanabilir miyiz? Ben 5 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz.İnofolic konusuluyor burada bende kullanıyorum bu ay bakalım faydalı olacak mı? Bir sürü hamile kalan varmıs bununla tabi kişiden kişiye değişir ilacın tepkisi kullanmaktan zarar gelmez.
Çatladığı nasıl anlaşılıyor yahu dr'dan başkası anlar mı yani kendimiz anlar mıyız Benim kaşık ağrılarım oluyor tek taraflı, o zamanlar bi şeyler oluyor ama çözemedim yumurtladım herhalde diyordum benHadi hayırlı haberlerini alırız inşallah canım. Yumurta zaten çatlıyor ki bende her ay. O yönden sıkıntım olmadı hiç. Sadece günleri şaşıyor bazen geç bazen erken çatlıyor ama mutlaka çatlıyor fark ediyorum. Bi şu döllenme işini kavrayamadı benim yumurtalar sanırımEşim diyor ki bence senin ağrın falan yok hepsi psikolojik. Bişeyciğin yok diyor. Ağrıyı da nasıl psikolojik olarak oluşturacaksam artık Adam inanmıyor bana ya şuna bak
Hayır doktor yazmadan kullanabilirsin . Pko varsa yumurtanın kaliteli olmasına klay catlamasına yardımcı oluyormus. Benim ikinci kutum bakaljm faydası olacak mı .Canım bu ilacı doktor mu yazıyor yoksa kendimiz de eczaneden alıp kullanabilir miyiz? Ben 5 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz.
Evet kasık agrısı olur ve akıntın olur canım yumurtlama zamanı . Ateş ölçümü yapabilrsin ateş yükselirse yumurtlarsın yada ovülasyon testi ile takip edebilirsin evdeÇatladığı nasıl anlaşılıyor yahu dr'dan başkası anlar mı yani kendimiz anlar mıyız Benim kaşık ağrılarım oluyor tek taraflı, o zamanlar bi şeyler oluyor ama çözemedim yumurtladım herhalde diyordum ben
pko yok ama miyomum var küçük bi tane, zararı olur mu bilemedim. En iyisi ben bi dr a görüneyim artık, hem miyomumun son durumunu öğrenirim. Dr hamileliğe engel değil demişti.Hayır doktor yazmadan kullanabilirsin . Pko varsa yumurtanın kaliteli olmasına klay catlamasına yardımcı oluyormus. Benim ikinci kutum bakaljm faydası olacak mı .
Tabiki kontrol ettirmekte fayda var hormonlarına baktır hempko yok ama miyomum var küçük bi tane, zararı olur mu bilemedim. En iyisi ben bi dr a görüneyim artık, hem miyomumun son durumunu öğrenirim. Dr hamileliğe engel değil demişti.
Canım hayırlı olsun hamiş gözüküyorsunAh super yumurtq catladysa cnm gogusler patlıck agrıyo dokununca kasıklrda hafıf agrı gaz ne ararsan bar bende
Testleremgore evet hamıleyom cnm daha kana gıtmedım salı gıdıcem kısmet olursa okdr cok belırtım vardı kı pskolojık sanıyordmnsurprız olduCanım hayırlı olsun hamiş gözüküyorsun
28 ocagı bekl canımKızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim
Bugün ovitreller oldum . Bakalım hadi hayırlısı . Sağda 20mm solda 18 mm yumurtam olusmus . İğne de oldum . Takdiri Allahın . İzin verirse eger bunlar bi vesile ..
İğneden sonraki 7. Saat idrar testim pozitif bu kadar cabuk idrara gecer mi buhayırlısı canımm ...
6,5 7 saatteki çok az bir idrarla yaptıgım test baya etkili bir ilaç bunu görmüş oldum allahm inşallah on dört gün sonrada bu poZitifi görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?