Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile
Hiç sabah yapmamıştım testi genelde gün içinde yapıyordum. Bugün sabah ilk idrarla denedim bi beş dk sonra baktığımda çift çizgi vardı ama biri gayet koyu kırmızı (C) diğeri baya silikti ama testi eline aldığında direk bakıldığında görünüyor ama dediğim gibi silik ve kırmızı. Sizce ümitlenmeli miyim ?
Haftaya randevum var kan testi yapılacak yani kan testi için bi hafta beklemem lazım
Acaba yarın test yapsam koyulaşır mı çizgi eğer gebelik varsa?
sin canım onzman bata kaç gün var

Bat
22sinde doktora gittiğimde yumurtan çatlamış demişti (tam olarak hangi gün çatladı yada tam o gün mü çatladı bilmiyorum). Öncesi günler gün aşırı ilişkiye girdik. Sonrasında da birkaç defa ilişki oldu. En son geçen hafta çarşamba oldu. 22sinde kan testi yaptırmıştım negatif çıktı. Bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. İhtimal veriyor musunuz kızlar? Test için erken mi davrandım sizce?
ne zaman ki snein

Kızlar adetimin 18.günü bugün çatlatma ipnesinin de 6. Günü ne zaman kan testi yapsam sonuc alırım acaba

Kızlar ben bugün bu testi kullandım negatif çıktı. Yumurtam tam olarak ne zaman çatladı bilmiyorum 13-22 ocak arası çatladı. Adetim yarın öbür gün gelmesi lazım. Çok çalışkandık bu ay ayıptır söylemesi:KK53:

Negatif çıktıysa gebelik kesin yoktur diyebilir miyim?

Eklentiler

• IMG_1149.JPG
    IMG_1149.JPG
    38,4 KB · Görüntüleme: 43
E
Kızlar ben bugün bu testi kullandım negatif çıktı. Yumurtam tam olarak ne zaman çatladı bilmiyorum 13-22 ocak arası çatladı. Adetim yarın öbür gün gelmesi lazım. Çok çalışkandık bu ay ayıptır söylemesi:KK53:

Negatif çıktıysa gebelik kesin yoktur diyebilir miyim?
vet canım . Ama en kesini kan testi

Allahım etrafım daki herkesten hamilelşk haberinalıyorum cocuklarını doğuruyorlar . İnşallah bu ay rabbim bebeğime beni de kavusturur . Daha fazla yoklugunu aratmaz inşallah .

Kızlar merhabalar rabbım cümlemizi hayırrlı sonuçlara kavuştursun.bende 15 aylıık evliyim hiçbir sorunumz yok ama rabbim nasip etmedi.bu ay çatlatma iğnesi oldum 7.günüm hayırlı sonuçlar alırız inşallah

Kızlar merhabalar rabbım cümlemizi hayırrlı sonuçlara kavuştursun.bende 15 aylıık evliyim hiçbir sorunumz yok ama rabbim nasip etmedi.bu ay çatlatma iğnesi oldum 7.günüm hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Amin canım merhaba . Bende 21 aylık evliyim bir düşüğüm oldu bu ay çatlatma ipnesinoldum benim de bugün 7.günüm varmı sende belirti kasık agrısı falan

Bende Geçen cuma çatlatma iğnesi olmuştum. Sanırım aynı gün olduk iğneyi. Sende belirtiler var mı canım. Test yaptın mı?

Kızlar benim bir hafta sonucum 1.2 yken şuan 3.6 çıktı negatif ama şüpheli dedi doktor benim hep 0 çıkardı Allak bullak oldu kafam böyle bir durum yaşayan var mı

Bu kadar süredir olmadıysan kan testi neden yaptırmadın ? Nasıl sabrettin canım
Ya ben bi kere gittim doktora ben kan testi yaptırmak istiyorum gebelik için dedim yapmadı o günden sonra sinir oldum daha önce de hiç yaptırmadım zaten bu konuda pek bilgim yok hamilelik ümidi de kalmayınca üzerinde durmadım.

Back