Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım günaydın 15 gün gecmiş aslında evde test yapsan cıkar istersen bi test yapgunaydin kizlar sıkı takip bi okuyucuyum :) allah hepimizin gonlune gore versin. ben bisey sormak istiyorum 31 ocakta catlatma iynesi vuruldum. gecen ay bat 13 aralikti ben 13une bekliyordum kirmizilari ama cumartesi evde test yaptim tek cizgiydi . 13unu vaz alirsam 2 gun gecikmis oluyor bugun gitsem mi doktoruma bi kac gun daha beklesem mi ? hic adet olcakmisim gibi sancim agrim felan hic bisey yok cunku
Canım günaydın iki gün daha bekle cıkmayabilir çünkü 18 i gbi yap test amaMerhaba arkadaşlar benimde bat 20 Ocak beklemedeyim ama bi taraftan da ne zaman test yapsam diye düşünüyorum![]()
Canım günaydın 15 gün gecmiş aslında evde test yapsan cıkar istersen bi test yap
İnşallah olmazsın canımAynen canım bekleyeceğim ama adet olacak gibiyim![]()
ÜZüldüm canım ama olsun napıyrz yeniden sıfırlanıyoruz ben dün adet oldum yarında doktora gidceğimgunaydin canim bu sabah yaptim aslinda tek cizgiydi ama hala adet olmadim ve adet olacagada benzemiyorum hic bir beliti yok kirmizilara karsi bugunde bekliycem yarin doktoruma gidicem. evde yapilan teste guvenmek istemiyorum . insallah hayirli haberlerle gelirim
Benım 25 28 ocak cnm dun progesteron baktırdım 12,60 cıktı sımdı beklıyorumSelam kızlar herkese hayırlı cumalar
batları 13 şubat olan kimse yok mu ?
Senin yaklasmış canım hayırlısı olsun hakkında benim daha yumurtlamam bile gelmediBenım 25 28 ocak cnm dun progesteron baktırdım 12,60 cıktı sımdı beklıyorum
Gelır cnm sen hep degerlendır bakalım ıste kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum zaten benSenin yaklasmış canım hayırlısı olsun hakkında benim daha yumurtlamam bile gelmedi