- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Allahın ıznıyle hepımızın bebıslerı surprız yapsın yumurtlamısım bırlıktelıkte oldu heraeyı yaptık takdır Allahın artık bolbol dua etcezBelki de hissettirmeden gelecek bebişin canım
Aynen öyle canım allahın izniyle rabbim bilir bizim elimizden dahası gelmezAllahın ıznıyle hepımızın bebıslerı surprız yapsın yumurtlamısım bırlıktelıkte oldu heraeyı yaptık takdır Allahın artık bolbol dua etcez
Gercektn suan goguslerde acıma basladı delırtcek benı napcamı sasrdmAynen öyle canım allahın izniyle rabbim bilir bizim elimizden dahası gelmez
Allah yardımcımız olsunKızlar, bebiş için 6.ay içindeyim yılmadan umut dolu her ay çaba sarf ediyorum. Benim gibi olanlar dertleşelim. Bilgi sahibi olalım. Neleri yanlış yapıyoruz da olmuyor. Bilgiler sayesinde belki yanlışlarımızı eksiklerimizi gideririz bu süre zarfında. Öncelikle batlardan baslayalım haydii.. :)
Amin allah yardımcımız olsun evlat hasreti çektirtmesin inşallahAllah yardımcımız olsun
Stres yapma canım takma kafana hersey olacagına varır o kadar bekliyoruz bekliyoruz stres yapıyrz adet oluyrz sonunda beklemesek akısına bıraksak böyle olmaz o zamn gelir bebeğimizGercektn suan goguslerde acıma basladı delırtcek benı napcamı sasrdm
6 ay dolup olmazsa dr angıderım heralde artık ıns bekletmes bebısler ya ıkı gun daha bejleyıp test yqpmayı dusunuyorum kosmetStres yapma canım takma kafana hersey olacagına varır o kadar bekliyoruz bekliyoruz stres yapıyrz adet oluyrz sonunda beklemesek akısına bıraksak böyle olmaz o zamn gelir bebeğimiz
Kan testinde kesim cıkar şimdi varsa imkanın varsa kan testi yaptır canım6 ay dolup olmazsa dr angıderım heralde artık ıns bekletmes bebısler ya ıkı gun daha bejleyıp test yqpmayı dusunuyorum kosmet
Amin aminnnAmin allah yardımcımız olsun evlat hasreti çektirtmesin inşallah
İnşallah hamilesinizdirSancılar sancılar sancılar, bıçak saplanırsacına bacaklarıma kadar hissetiğim ağrılar, 1 haftadır süren akıntı, mide bulantısı. Ben bunların hiçbirini hamileliğe yoramıyorum nedense. Sağlam üşüttüm galiba
Aslında hamilelik belirtilerinin aynısı . Bende yasadım bu ay hatta dedimki ben kesin hamileyim . Ama bence bunlar tamamen zihnimizin bize bir kurgusu . Sonu hüsran oluyor ... umarım bu ay olmaz böyleSancılar sancılar sancılar, bıçak saplanırsacına bacaklarıma kadar hissetiğim ağrılar, 1 haftadır süren akıntı, mide bulantısı. Ben bunların hiçbirini hamileliğe yoramıyorum nedense. Sağlam üşüttüm galiba
Işıskıden 7 gun gectı beklıyım dıyorum gec dollendıyse bıde cnm sayıyprum boyle ama anlamadımKan testinde kesim cıkar şimdi varsa imkanın varsa kan testi yaptır canım
Aslında hamilelik belirtilerinin aynısı . Bende yasadım bu ay hatta dedimki ben kesin hamileyim . Ama bence bunlar tamamen zihnimizin bize bir kurgusu . Sonu hüsran oluyor ... umarım bu ay olmaz böyle
Benımde hıc hıs yok valla ahahahBen hamile olduğumu düşünmüyorum nedense hiç içimde öyle bir his yok
Canım senin adetlerin kaç günde bir? Pco var mı? Baya geç oluyorsun heralde sen .adet düzenleyici ilaç falan kullandın mı . Adetin yeni bitmiş bu gebelik belirtisi degildir seninEki Görüntüle 2097579
Kasım ay’ı adetim
Eki Görüntüle 2097580
Aralıkta adet olmadım, 17sinde yumurtladım (17+18 ilişki olmuş kalp bırakmışım oraya)
Eki Görüntüle 2097583
1-6 ocak adet oldum. Ağrılarım 13ünde başladı ve hâlâ sürüyor (13ünde ya yumurtladım ya üşütmeye başladım bilmiyorum). İlişki günlerine kalp bırkmışım yine
Canım senin adetlerin kaç günde bir? Pco var mı? Baya geç oluyorsun heralde sen .adet düzenleyici ilaç falan kullandın mı . Adetin yeni bitmiş bu gebelik belirtisi degildir senin
Anladım canım hakkın da hayırlısı olsun. İnşallah hamile kalırsın . Pko yokmus allahtan .Bilmiyorum her ay değişiyor 33-38-45 vs. Bu ay ne zaman gelir bilmiyorum, ya erken ya geç gelir hiç bilmiyorum. PCO yok canım herhangi bir düzenleyici önermedi doktorum kürtajdan sonra olabilir böyle düzelir zamanla demişti. Ben de hamile olduğumu düşünmüyorum dediğim gibi belirti için çok erken hem adetim yeni bitmişti sayılır kasık ağrılarım başladığında (13ünde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?