Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şöyle bizde bi cevre baskısınvardır ya bende onu yasıyorum kendi annem bebek bebek cevrem öyle insanlaın agzı boş biraz düşük yaptım da daha napayım ben anlatamıyorsun bunu insanlara ben hamile kaldım ama düştü dyrm ama bu konuda insanlar acımasız bende kafama takıyorum ister istemez
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bitanem bende 5 yıldır evliyim ve 5 yıldır evlat istiyoruz RABBIM den... neler duyuyo insan neler bende pko var ve kiloluyum neler demediler ki son bir senedir sesleri çıkmıyo oda iki hamilik yaşadım gördüler yoksa daha neler duyardım doktorun yanında ne ağladım ne ağladım kilomdan bebeğin tutunacak yeri yok sürekli kilodan vuruyorlar diye doktorda şaşırdı ne alaka gayette güzel hamile kalırsın ALLAH'IN izniyle dedi RABBIM çenelerini bi güzel kapattırdı INŞAALLAH RABBIM bi dahaki hamileliğimde sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladımı kucağıma almayı nasip eder ümmet-i muhammedle beraber şimdide bebek tüp bebek tedavisiyle mi araştırması var tüp bebekte olsa normal yollada olsa RABBIM veriyo istedikten sonra yaprak kımıldamaz demiyolar da nereden vuracaklarını bilemiyorlar artık tıkadım kulaklarımı duymicam INŞAALLAH biktim çünkü

Millet hep konuşur ağzı olan konuşur
Sakın kafaya takıp stres yapma
Rabbim ol dedikten sonra
inşallah bizlerinde olacak inanıyorum
Selam ve dua ile

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bitanem bende 5 yıldır evliyim ve 5 yıldır evlat istiyoruz RABBIM den... neler duyuyo insan neler bende pko var ve kiloluyum neler demediler ki son bir senedir sesleri çıkmıyo oda iki hamilik yaşadım gördüler yoksa daha neler duyardım doktorun yanında ne ağladım ne ağladım kilomdan bebeğin tutunacak yeri yok sürekli kilodan vuruyorlar diye doktorda şaşırdı ne alaka gayette güzel hamile kalırsın ALLAH'IN izniyle dedi RABBIM çenelerini bi güzel kapattırdı INŞAALLAH RABBIM bi dahaki hamileliğimde sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladımı kucağıma almayı nasip eder ümmet-i muhammedle beraber şimdide bebek tüp bebek tedavisiyle mi araştırması var tüp bebekte olsa normal yollada olsa RABBIM veriyo istedikten sonra yaprak kımıldamaz demiyolar da nereden vuracaklarını bilemiyorlar artık tıkadım kulaklarımı duymicam INŞAALLAH biktim çünkü
sabır
Allah sabır versin canım hepimize en önmlisi sabır cok fazla kulak asmak istemiyorum ama insan ister istemez takıyor sirekli bu konu acılınca . Düşüğün üstünden 4 5 ay gecti bende acısı hala aynı ilk günkü gbi o günkü gbi. Banane hamile kalanlar varsa bana mı kalıyorlar diyesim geliyor insan sinirlenince . Bekliyoruz bekliyrz bütün kürleri herseyi deniyoruz işte napalım

sabır
Allah sabır versin canım hepimize en önmlisi sabır cok fazla kulak asmak istemiyorum ama insan ister istemez takıyor sirekli bu konu acılınca . Düşüğün üstünden 4 5 ay gecti bende acısı hala aynı ilk günkü gbi o günkü gbi. Banane hamile kalanlar varsa bana mı kalıyorlar diyesim geliyor insan sinirlenince . Bekliyoruz bekliyrz bütün kürleri herseyi deniyoruz işte napalım
Demiştin ya insanlar acımasız gerçekten öyle ne yaşadığını bilmeden içinde ne fırtınalar kopuyo bilmiyo boş boş konuşuyo konuşması çok kolay başına gelmeden kimse anlamaz ben eşimle kaç kere üst komşumuz bebeğini severken alta ses geliyo tabi bizim ev sessiz sesler daha çok duyuluyo ağladiğimizi bilirim dua ederdik ağlaya ağlaya çok zor

Demiştin ya insanlar acımasız gerçekten öyle ne yaşadığını bilmeden içinde ne fırtınalar kopuyo bilmiyo boş boş konuşuyo konuşması çok kolay başına gelmeden kimse anlamaz ben eşimle kaç kere üst komşumuz bebeğini severken alta ses geliyo tabi bizim ev sessiz sesler daha çok duyuluyo ağladiğimizi bilirim dua ederdik ağlaya ağlaya çok zor
Aynı sekilde canım bizim de herkesin cocugu var en yakın arkadslarımın da öyle bu da bizim nasibimizmiş

Sağlığınızda bir problem yoksa
Birşeylerin daha vakti zamanı gelmemiş demektir hikmetinden sual olunmaz.
Ama bir kaç arkadaşım biri 5 sene sonra biri 3 sene sonra hamile kaldı hiç bir sorunları olmamasına ramen.
Oluyor bazen kimseyi takmayın.
İnsanlar yaşamayınca anlamıyor anlamalarınıda beklemeyin çok acımasızlar.

Sağlığınızda bir problem yoksa
Birşeylerin daha vakti zamanı gelmemiş demektir hikmetinden sual olunmaz.
Ama bir kaç arkadaşım biri 5 sene sonra biri 3 sene sonra hamile kaldı hiç bir sorunları olmamasına ramen.
Oluyor bazen kimseyi takmayın.
İnsanlar yaşamayınca anlamıyor anlamalarınıda beklemeyin çok acımasızlar.
Aynen öyle canım. Benim stresten hormonlarım yükseliyor her ay bu ay daha az stres yaptım bakalım düşecek mi hormonlar yüzünden olmuyor benim

Oluruna bırak herşeyi kafana takma her zaman biz destekciniz

Kızlar inofolic çatlamayan yumurtalara iyi geliyor mu ? Çatlamasına yardımc ı oluyor mu ?

Günaydın herkese . Bata a son 2 gün .:dua:
Sizinde batlarınızı alayım ?:KK200::anneadayı:

Kasık ağrısı yaşayanlar ve hamile oldugunu öğrenenler var mı ? Bat 16 ocak ve kasıklarım ağrımaya basladı yeniden adet mi olacagım yoksa bu kasık agrısı hamilelik mi :dua::anneadayı:

Günaydın bugün adet oldum hayaller subata kaldı emekler boşa gitti yine . Çok ümitliydim bu aydan çok ...
neyse reset atıyorum kendime yeni bat 13 şubat.klomene baslayacak doktor inşallah olur klomenle ilkinde olmustu ama düşük yapmıstım inş olur ama inş saglıklı olur hayırlısı olur bu ay

Back