Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benimde bat 20 Ocak beklemedeyim ama bi taraftan da ne zaman test yapsam diye düşünüyorum

gunaydin kizlar sıkı takip bi okuyucuyum :) allah hepimizin gonlune gore versin. ben bisey sormak istiyorum 31 ocakta catlatma iynesi vuruldum. gecen ay bat 13 aralikti ben 13une bekliyordum kirmizilari ama cumartesi evde test yaptim tek cizgiydi . 13unu vaz alirsam 2 gun gecikmis oluyor bugun gitsem mi doktoruma bi kac gun daha beklesem mi ? hic adet olcakmisim gibi sancim agrim felan hic bisey yok cunku

Canım günaydın 15 gün gecmiş aslında evde test yapsan cıkar istersen bi test yap

Günaydın arkadaslarım yeni umut dolu bir günden merhaba

Canım günaydın 15 gün gecmiş aslında evde test yapsan cıkar istersen bi test yap

gunaydin canim bu sabah yaptim aslinda tek cizgiydi ama hala adet olmadim ve adet olacagada benzemiyorum hic bir beliti yok kirmizilara karsi bugunde bekliycem yarin doktoruma gidicem. evde yapilan teste guvenmek istemiyorum . insallah hayirli haberlerle gelirim

ÜZüldüm canım ama olsun napıyrz yeniden sıfırlanıyoruz ben dün adet oldum yarında doktora gidceğim

Klomene basladı bu ay doktorum günde iki kez kullanıyorum . Takviye olarak inofolic combi kullanıyorum onu günde bir içiyorum bunu dr söylemedi kendim aldım takviye olarak 2 . Kutum bu . 26 ocakta kontrole gideceğim yumurtam gelişmiş mi , çatlayabilmiş mi ona bakılacak .
Bat ım 13 şubat ... inşallah bu tedavi işe yarar ve sağlıklı bir bebeğim olur ve saglıklı bir şekilde kucagıma alırım .

Benim gbi klomen - inofolic kullananlar yazsın kızlar gelişmeleri birlikte takip edelim . Bilgi sahibi oluyoruz bu sekilde . Ben inofoliği burdan duydum inş banada ona oldugu gbi faydalı olur.

Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz

Eklentiler

• IMG_20180117_211033.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 55
Selam kızlar herkese hayırlı cumalar
batları 13 şubat olan kimse yok mu ?

Senin yaklasmış canım hayırlısı olsun hakkında benim daha yumurtlamam bile gelmedi
Gelır cnm sen hep degerlendır bakalım ıste kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum zaten ben

Belki de hissettirmeden gelecek bebişin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…