Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer özel değilse canım eşinde problem varmıydı bende uygulamak istiyorum ama ikinizede problem var eşimde bi kür yaptıysan onuda uygulayayım
Yok canimm ikimizdede sıkıntı yoktu ama olmuyordu...siddetle tavsiye ediyorum şifa Allahtan bunlarda vesile oluyor...ilaclarda bitkilerden yapiliyor sonucta

Kızlar bende bu ay olmazsa klomene baslyacak doktor inşallah bu ay hamile kalırım da klomene gerek kalmaz inşallah

Kızlar bende bu ay olmazsa klomene baslyacak doktor inşallah bu ay hamile kalırım da klomene gerek kalmaz inşallah
INŞAALLAH bitanem RABBIM tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına yavrunu almayi nasip etsin

Canım ben de 1.5 yıllık evliyim. 6 aydır korunmuyoruz daha bişey yok. Adetime 1 hafta var bugün kan verdim belki çıkar umuduyla ama çıkmadı erken mi davranmışım inşallah bebeğim benimledir. Birde İdrar yolu enfeksiyonu varmış gebeliğe engel olur mu kızlar

Canım kanda cıkıyor ama adet günü baktır sen yine en dgrusu adet günü. İnofolic combi kullan istersen ben bu ay onu kullanıyorum eger aojuc olumlu olursa inşallah olur

6 ay nisandaydı canım konuyu nisan ayında acmıstım ve bir düşüğüm oldu inan bunun acıısını yasamak istemezdin

Geçmiş olsun
Tekrar olur inşallah
Düşük sebebi ne dedi doktor
Aceleci gördüm sizi

Sağol
Sebebi kan pıhtılaşması varmıs o .
Aceleci derken anlayamadım ne demek istıyorsun

Yani daha yeni evlisin iz
Hamile de kalıyorsun
Stres yapma
Tedaviye devam et
Olur inşallah demek istedim

Yani daha yeni evlisin iz
Hamile de kalıyorsun
Stres yapma
Tedaviye devam et
Olur inşallah demek istedim
Şöyle bizde bi cevre baskısınvardır ya bende onu yasıyorum kendi annem bebek bebek cevrem öyle insanlaın agzı boş biraz düşük yaptım da daha napayım ben anlatamıyorsun bunu insanlara ben hamile kaldım ama düştü dyrm ama bu konuda insanlar acımasız bende kafama takıyorum ister istemez

7 yıldır yaşadığım şey bu

Klomen Aşılamadan önce kullandım
Kürlere inanmıyorum
İnofolic konusuluyor burada bende kullanıyorum bu ay bakalım faydalı olacak mı? Bir sürü hamile kalan varmıs bununla tabi kişiden kişiye değişir ilacın tepkisi kullanmaktan zarar gelmez.

İnofolic konusuluyor burada bende kullanıyorum bu ay bakalım faydalı olacak mı? Bir sürü hamile kalan varmıs bununla tabi kişiden kişiye değişir ilacın tepkisi kullanmaktan zarar gelmez.

Eşinde bir sorun var mı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…