Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
soğan suyu içtim adetim 6 gün gecikti sadece göğüs hassasiyeti var normal midir?

Bata son 1 kaldı benim de ama kimyasaldan sonra düzenim değişir mi acaba ? Eskiden 28 günde bir olurdum hep şimdi değişir gibi geliyo

Bu grub tam benlik aynı tedavi aynı kür ve beklemek beklemek hadi bakalım bende 31aralikta kimyasal gebeliğim düştü Bu ay doktorum tedavi uygulayacak Bebe aspirini ve bitkisel destekleyici bir ilaç daha verdi bende bunun yanında soğan kürü yaptım ve hamile kaldım 5 sene üstüne ama.kimyasal oldu beklemediğimiz bir gebelikti rahim hazır değildi ve doktor kontrolü ne gittiğimde 14 günüm du ve yumurta yoktu ben.pko hastasıyım oyüzden yumurta sıkıntı bende ama ona rağmen kimyasal olsa bir gebelik yaşadım bu gelecek adetin hormon testi ve tedaviye başlıca doktor bakalım kısa sürede inşallah hayırlı evlatları kavuşuruz ol dersen olur Yarabbim ol.emrini ver Yarabbim hayırlı evladı hakkımız da mübarek eyle aminnnnn

Hosgeldin canım her ay sabır sabır onu dene bunu dnee bakalım olacak mı bunay

Benim de 6 ay bitti. Bakalım, bu ay neler olacak?

Mide bulantısı baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yasıyrm kızlar eger belirti arıyor isem bunlar tam belirti . Bat 16 ocak var mı bu tarihlerde batı olup belirtisi olan

Selam herkese. 3 aydır bebek istiyorum ama doğru zamanları mı tutturamıyorum bilmiyorum, bugün tam gününde adet olunca yine üzüldüm. Yumurtlama dönemlerini de takip ediyorum. 1,5 cm büyüklüğünde bir miyomum var dr bu engel değil dedi. Neler yapmalıyım???

Cankm daha yeni hemen öyle tıtmuyor ne yaZık ki kesşke tutsada herkes hamile kalsa hemen . Burda aylardr senelerdir deneyen insanlar var. Kafanı takma stres cok etkiliyor dr kontrolüne git hormon baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…