Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni öyle iyi anlıyorum ki, seninle aynı durumu paylaşıyoruz :/ kaç aydır peki?
Kızlar pes etmeyin pes ederseniz olacak bir iş değil bu akışına bırakın bende sizin gibiyim artık alıştım test bile yapmıyorum adet günüm gelmeden bekliyorum. Zor bi süreç ama allah sevdiği kullarına verirmiş böyle sıkıntıları sabrımızı ölçüyor . Pes etmek Yok yılmadan çabalayın . Testlerinizi kontrollerinizi yaptırın tek doktor ile kalmayın . Vitamin folik asit kullanın kafanız rahat olsun

Cok tesekkur ederim canim Rabbim isteyen herkese hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallah. Bisey daha sorcam bu ay kan hormon tahlili vercem yine ama adetin 3. Gunu yarin ama izin alamadim anca cuma gunu uygun 4. Gunde verilebilir mi acaba
Yanlış hAtırlamıyorsam ben adetin 2 günü yaptırmıştım test ya da 3 en iyi sonuçlar o zman çıkıyor bilmiyorum tabi ne kadar etkilerde bu senin çıkacak sonucunu

ÖZele gitme imkanınız varsa onlar böyle demiyor bana da daha erken dediler ama özelde ki doktor hemen tedaviye başladı benim için iyi mi oldu kötünü bilmiyorum ama tek doktor ile kalmayın

Kesinlikle haklısın canım, inşallah iyi olmustur. Tez zamanda kavuşuruz inşallah hepimiz meleklerimize

İşte o yüzden kaçırıyorum denk gelmiyor
Doktora gittigim zamanlarda birgün arayla demisti ustelik klomen ve catlatma ignesi olmustum sonra incir suyuyla hamile kaldim bilmedim düşük oldu bu ay ovulasyondan sonra hergün ilişki oldu her iliskiden sonra bacaklarimi kaldirip bekledim bekliyorum simdilik :)

İncir suyu ile nasıl hamile kaldınız anlatır mısınız biraz

Öyle elbette ama işte bazen yoruluyor insan

Doktorum söyledi sabah aksam incir suyu ic diye unuttum ama sanirim 15 gün ictim adetle birlikte o ay yumurtalarinda cok iyi oldugunu söyledi. 8 tane inciri ortadan kesip 2 bardak suyla kaynatip sabah aksam iciyordum

Bende deniyim o Zaman. Regl döneminde mi içiliyor yoksa regl bittikten sonra mı

Doktorum söyledi sabah aksam incir suyu ic diye unuttum ama sanirim 15 gün ictim adetle birlikte o ay yumurtalarinda cok iyi oldugunu söyledi. 8 tane inciri ortadan kesip 2 bardak suyla kaynatip sabah aksam iciyordum

İncirin kaynatılarak suyunun içilmesini bende duydum faydalıymış

Kızlar hiç bişey anlamadı. M bu testlerden ya . 7.8.9.gün böyle 8.günde daha koyuydu 7 gün azdı şimdi daha az ama tam piknyapmadan azalmış koyuluk nasıl oluyor bu

Eklentiler

• 5CDC062E-68F3-4E92-9B67-1192A592A39A.jpeg
    29,7 KB · Görüntüleme: 37
Gidelim kan verelim en iyi ???

valla benim adetlerim çok düzensiz canım , oldu olacak diye bekliyorum. şimdi gidip kan versem negatif çıkarsa kötü olurum. idrar testim negatif çünkü. sadece bugün idrar testi yapmadım. tek çizgiyi gördükçe psikolojim bozuluyor

Bende test yaptım biri al bi battan 3 gün önce yaptım diğeri predictor bat günü yaptım ikiside negatif ama ilkkez adetim gecikiyor ilaç felan farklı bişeyde yapmadım

Merhaba Tatlıslar catladı heralde bugün dimi yumurtam

Eklentiler

• 106104BB-9001-425F-95E0-41A5EF638EA1.jpeg
    29,2 KB · Görüntüleme: 39
Benim reglime daha var ben birsey sorucam cunku yanlis biliyor olabilirim
Yumurtlamadan once mi kasik agrilari oluyor?
Cok mu akinti oluyor?(seffaf kokusuz ve yumurta aki gibi acaip akintim 2 gun oldu)
Halen devam ediyor ama inceldi akintim
Bana cevap verirseniz sevinirim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…