Kızlar pes etmeyin pes ederseniz olacak bir iş değil bu akışına bırakın bende sizin gibiyim artık alıştım test bile yapmıyorum adet günüm gelmeden bekliyorum. Zor bi süreç ama allah sevdiği kullarına verirmiş böyle sıkıntıları sabrımızı ölçüyor . Pes etmek Yok yılmadan çabalayın . Testlerinizi kontrollerinizi yaptırın tek doktor ile kalmayın . Vitamin folik asit kullanın kafanız rahat olsunSeni öyle iyi anlıyorum ki, seninle aynı durumu paylaşıyoruz :/ kaç aydır peki?
Yanlış hAtırlamıyorsam ben adetin 2 günü yaptırmıştım test ya da 3 en iyi sonuçlar o zman çıkıyor bilmiyorum tabi ne kadar etkilerde bu senin çıkacak sonucunuCok tesekkur ederim canim Rabbim isteyen herkese hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallah. Bisey daha sorcam bu ay kan hormon tahlili vercem yine ama adetin 3. Gunu yarin ama izin alamadim anca cuma gunu uygun 4. Gunde verilebilir mi acaba
ÖZele gitme imkanınız varsa onlar böyle demiyor bana da daha erken dediler ama özelde ki doktor hemen tedaviye başladı benim için iyi mi oldu kötünü bilmiyorum ama tek doktor ile kalmayın
Doktora gittigim zamanlarda birgün arayla demisti ustelik klomen ve catlatma ignesi olmustum sonra incir suyuyla hamile kaldim bilmedim düşük oldu bu ay ovulasyondan sonra hergün ilişki oldu her iliskiden sonra bacaklarimi kaldirip bekledim bekliyorum simdilik :)İşte o yüzden kaçırıyorum denk gelmiyor
Doktora gittigim zamanlarda birgün arayla demisti ustelik klomen ve catlatma ignesi olmustum sonra incir suyuyla hamile kaldim bilmedim düşük oldu bu ay ovulasyondan sonra hergün ilişki oldu her iliskiden sonra bacaklarimi kaldirip bekledim bekliyorum simdilik :)
Öyle elbette ama işte bazen yoruluyor insanKızlar pes etmeyin pes ederseniz olacak bir iş değil bu akışına bırakın bende sizin gibiyim artık alıştım test bile yapmıyorum adet günüm gelmeden bekliyorum. Zor bi süreç ama allah sevdiği kullarına verirmiş böyle sıkıntıları sabrımızı ölçüyor . Pes etmek Yok yılmadan çabalayın . Testlerinizi kontrollerinizi yaptırın tek doktor ile kalmayın . Vitamin folik asit kullanın kafanız rahat olsun
Doktorum söyledi sabah aksam incir suyu ic diye unuttum ama sanirim 15 gün ictim adetle birlikte o ay yumurtalarinda cok iyi oldugunu söyledi. 8 tane inciri ortadan kesip 2 bardak suyla kaynatip sabah aksam iciyordumİncir suyu ile nasıl hamile kaldınız anlatır mısınız biraz
Doktorum söyledi sabah aksam incir suyu ic diye unuttum ama sanirim 15 gün ictim adetle birlikte o ay yumurtalarinda cok iyi oldugunu söyledi. 8 tane inciri ortadan kesip 2 bardak suyla kaynatip sabah aksam iciyordum
Doktorum söyledi sabah aksam incir suyu ic diye unuttum ama sanirim 15 gün ictim adetle birlikte o ay yumurtalarinda cok iyi oldugunu söyledi. 8 tane inciri ortadan kesip 2 bardak suyla kaynatip sabah aksam iciyordum
Bu sabahta adet olmadımne oluyor anlamıyorum
Gidelim kan verelim en iyi ???valla benim de bugün 3.günüm hala regl olamadım bekliyorum hala :S
Gidelim kan verelim en iyi ???
Bende test yaptım biri al bi battan 3 gün önce yaptım diğeri predictor bat günü yaptım ikiside negatif ama ilkkez adetim gecikiyor ilaç felan farklı bişeyde yapmadımvalla benim adetlerim çok düzensiz canım , oldu olacak diye bekliyorum. şimdi gidip kan versem negatif çıkarsa kötü olurum. idrar testim negatif çünkü. sadece bugün idrar testi yapmadım. tek çizgiyi gördükçe psikolojim bozuluyor
O zamam koyu günden sonra catlamistir canimKızlar hiç bişey anlamadı. M bu testlerden ya . 7.8.9.gün böyle 8.günde daha koyuydu 7 gün azdı şimdi daha az ama tam piknyapmadan azalmış koyuluk nasıl oluyor bu
O günde aynı Koyulukta değildi ki ama yaO zamam koyu günden sonra catlamistir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?