Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet olumlu sonuçları var sizde bir deneyin sanırım hamile siniz ama hamilelikte bir zararı olup olmadığını araştırıp öyle deneyin ama
Evet hamileyim 5 ayima girecem allahin izniyle ve karnimda simdiden parmak genisligi nde catlaklarim cildim aşiri kurudu ve lekelendi gercekten cok cilt sorunlarim var

14 ay once dusuk yaptim hala ugrasiyoruz. Cinsellik diye bir sey kalmadi. Iliskiye girmek Her ay 2 gune bir gorev haline geldi. Ev ödevi gibi yapilmasi gereken bir gorev. Rabbim hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin. Beklemek ve her ay hayal kirikligi yasamak cok zor gercekten...

Benim de 8 ay oldu olmayali hasretle ozlemle ve umutla bekliyorum nir sorun yok ama olmuyor anlamadim ki ya

Evet hamileyim 5 ayima girecem allahin izniyle ve karnimda simdiden parmak genisligi nde catlaklarim cildim aşiri kurudu ve lekelendi gercekten cok cilt sorunlarim var
Cok kötü olmus rahatlatıcı cildi nemlendiren krem frlan yazmadımı doktorunuz peki

Arkadaşlar çok faydalı bi topik olmuş teşekkürler .Ben de 7aydr istiyorum bebek ama hipotroidi prolaktin hormonu fln uğraşyrm ama kısmet olmadı .İlaç içmekten bktm artık vr insanların hala çocuk düşünmüyormusunz demesnden sanki ben istemuprum gbi ?!Birbirimize dua edelim Rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı..

Allahim isteyen butun anne adaylarina ve sana bana bu guzel duyguyy tattirir insallah .

Bende 10 aydir bekliyorum. Iki hafta kadar once sol tarafta kist ve miyom oldugunu ogrendim. Bu ay sogan kurunu deneyecem insallah ben ve bekleyen herkes biran once hayirli be saglikli bir sekilde mutlu haberi alir

Bendede yumurta tembelligi varmis ne iyi gelir arkadaslar.kilo ver diyor doktor ama ne kilolarda hamile kaliyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…