Evet hamileyim 5 ayima girecem allahin izniyle ve karnimda simdiden parmak genisligi nde catlaklarim cildim aşiri kurudu ve lekelendi gercekten cok cilt sorunlarim varEvet olumlu sonuçları var sizde bir deneyin sanırım hamile siniz ama hamilelikte bir zararı olup olmadığını araştırıp öyle deneyin ama
Bende de bi sorun yok dendi. Ayni bekliyoruz biz de umutlaBenim de 8 ay oldu olmayali hasretle ozlemle ve umutla bekliyorum nir sorun yok ama olmuyor anlamadim ki ya
Allah yardimcimiz olsun kuzum yaBende de bi sorun yok dendi. Ayni bekliyoruz biz de umutla
Amin cumlemizin insallahAllah yardimcimiz olsun kuzum ya
Cok kötü olmus rahatlatıcı cildi nemlendiren krem frlan yazmadımı doktorunuz pekiEvet hamileyim 5 ayima girecem allahin izniyle ve karnimda simdiden parmak genisligi nde catlaklarim cildim aşiri kurudu ve lekelendi gercekten cok cilt sorunlarim var
Yok hic bisey yazmadi zaten herseye normal diyip gonderiyolarCok kötü olmus rahatlatıcı cildi nemlendiren krem frlan yazmadımı doktorunuz peki
Bence bide farklı doktora görünmelisiniz en aZından deriyi yumusatacak gerginliği azaltacak bir krem vardır diye düşünüyorumYok hic bisey yazmadi zaten herseye normal diyip gonderiyolar
Allahim isteyen butun anne adaylarina ve sana bana bu guzel duyguyy tattirir insallah .Arkadaşlar çok faydalı bi topik olmuş teşekkürler .Ben de 7aydr istiyorum bebek ama hipotroidi prolaktin hormonu fln uğraşyrm ama kısmet olmadı .İlaç içmekten bktm artık vr insanların hala çocuk düşünmüyormusunz demesnden sanki ben istemuprum gbi ?!Birbirimize dua edelim Rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı..
Kac kilosun cnmBendede yumurta tembelligi varmis ne iyi gelir arkadaslar.kilo ver diyor doktor ama ne kilolarda hamile kaliyolar.
90 kusurlerde arkadasim 135 le hamile kaldi ben anlamiom.hic bu isiKac kilosun cnm
Benim de tanidigim var 90 in baya uzerinde ama ikiciye hamile bence alakasi yok90 kusurlerde arkadasim 135 le hamile kaldi ben anlamiom.hic bu isi
Doktora birde esimle gitmistim. Rezil etti beni yaninda. Zayifla iste esin yardim etsin yok zor tarttim zaten ya herseyin uygun bir soylenisi var. Birde ozel hastaneye gittim yani.Benim de tanidigim var 90 in baya uzerinde ama ikiciye hamile bence alakasi yok
Bazi doktorlar oyle malesef uzulme canim insallah hamile kaliriz ikimizdeDoktora birde esimle gitmistim. Rezil etti beni yaninda. Zayifla iste esin yardim etsin yok zor tarttim zaten ya herseyin uygun bir soylenisi var. Birde ozel hastaneye gittim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?