Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim arkadasimda kullaniyordu 2ci ayda hamile kaldi adetleri daha duzenlendi darisi bizlere hamile kalirsak ilac kullanimindanda kurtuluruz artk folik asitte kullaniyorum ben 2.kutumda bitmek uzre

Insal
Benim arkadasimda kullaniyordu 2ci ayda hamile kaldi adetleri daha duzenlendi darisi bizlere hamile kalirsak ilac kullanimindanda kurtuluruz artk folik asitte kullaniyorum ben 2.kutumda bitmek uzre
insallh cnm herkese nasib olur eve folik asidi hamilelik oncesindede kullanmak gerekyomus

Bat bugündü adet olmadım kan verdim 0.1 çıktı negatif.. adetim hiç sasmazdi.. bu ayı değerlendirmistik ama neden böyle oldu

Bende aynı durumdayım psikolojimi bozmuş durumda bugün 2 test yaptım biri silik çıktı meğersem beklediği içinmiş şuanda hüsran bi haldeyim hiçbirşey olmadığı halde hamile kalamıyorum Allah gönülden isteyen herkese nasib eylesin

Amin canım amin

allah gonlune gore versn cnm sabret insallh rabbm seni mahrum etmez

Arkadaslar suanda bu yaziyi yazarken aglamakli bi haldeyim psikolojim ćökmus haldeyim kizlar 5 yildir yuzumde gunes lekesi var ve 5 yildir onlarla savas halindeyim ve malesef yerimde sayiyorum bu gune kadar gtmedgim cildiye bana yazmadklari ilac krem kalmadi ya dogal kullanmadigim hic bisy hic bi maske kalmadi sirkesinden tutun soganindan balli maskelrden kuru mayalrda karbonatlardn daha neler neler arastirmalr yapiyrm duydugum hersyi deniyorum 2 haftadir kuru maya ve karbonat salatalik sut sirke ve corek otu yagi maskelerini kullnyorum duzenli bi sekilde ama tek bi degisiklik bile yok sadce o saat braz rengim acilip canlanyo sabah uyandigmda ayni husran esim bile cektigim cile yuzunden cok uzulyorm dye eve her geldignde aaa yuzun ne guzel bugun aaa lekelerin gtmismi sanki dye konusyo ama halbuki ayni ayni arkadaslar ozur diliyorum cok uzun yazdim ama artik dayanamiyorm inanin aynaya bakmak istemiyorm bde hamileyim ya hamilelik lekesi olursa dye dahada cildirmis vaziyetteyim lutfen ama nolur bildiginiz bi yol varmi yardim edin bana bilgilerinizi paylasin bnmle lutfen

Herkese merhaba topiğimin güzelleri . Aylar öncesinde bebek isterken haziran ayında hamile kaldım Ağustos ayında düşük yaptım canım o kadar acıyor ki... şu anda düşükten sonra 35. Günümdeyim. Adet olmayı bekliyorum tabi bu sırada bebek için calısmalara tekrar basladık adet olmayı bekleyene kadar dedim deneyelim psikolojim ancak o zaman düzelir benim diye deniyoruz bakalım neler yasayacagım. Adet mi olacagım yoksa rabbim tekrar annelik duygusunu yaşatacak mı bana? Gönül isterki diğer bebeğimin acısını çok fazla cekmeden bana bir melek göndersin sağ salim kucagıma almayı nasip etsin ve de. O duyguyu yasadıktan sonra onu kaybetmek çok zormuş ama herşey allahtan inşallah hemen hayırlısı ile bebeğimi bana gönderir

birak bebegi biz daha iliskiye bile giremiyoruz

Ebru destanın kürlerini deneyin kızlar instagramdada var internettede çok araştırdım sonuç veriyor sıcak tutun kendinizi ilişkiyi doğru günde yaşayın biraz yatın hemen kalkmayın vajinayı yıkamayın

Kızlar ultrasondaki resim şekli günden güne değişir mi? 20 gün önce daha dar uzun patlıcan görünümündeydi. Dün akşam kontrolüm vardı ve doktor rahim görünümü için normal değil dedi? Şekil olarak daha yuvarlak çıktı ve rahim içi de elips şeklinde bir görünümü var.

Canım bir perinatoloğa görünmeni tavsiye ederim (Riskli gebelik Uzmanı) onlar daha iyi anlıyor

kizlar rahim filmi cekecegimde adetin kacinci gunu cekmem lazm yardmci olun lutfen acil

Merhaba bilmem biliyor musunuz ama kantaron yağının cilt izlerine çok iyi geldiğini duydum yağı vıcık derseniz kremi ni de kullanabilirsiniz kullanıp olumlu sonuç alanları biliyorum. Eğer denemediyseniz denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…