Benim arkadasimda kullaniyordu 2ci ayda hamile kaldi adetleri daha duzenlendi darisi bizlere hamile kalirsak ilac kullanimindanda kurtuluruz artk folik asitte kullaniyorum ben 2.kutumda bitmek uzreevet cnm bn cok faydasini gordum ve herkse tavsiye ediyorum biraz arastirma yapilsa neler cikiyo 7 yil snra bu hap sayesinde hamile kaldim diyen bile var tabi vesile allah bu vesileyi ictigimiz suyun icine bile koysun kimseyi mahrum etmesin kimseyi evlat hasretiyle sinamasin insallh
En guzeli bu sayede doktor hamilelik dusundugun icin folik asitte baslatacaktirSaol cnm bakalım bu ay olmazsa gitmeyi düşünüyorum
insallh cnm herkese nasib olur eve folik asidi hamilelik oncesindede kullanmak gerekyomusBenim arkadasimda kullaniyordu 2ci ayda hamile kaldi adetleri daha duzenlendi darisi bizlere hamile kalirsak ilac kullanimindanda kurtuluruz artk folik asitte kullaniyorum ben 2.kutumda bitmek uzre
hayırlı olsun... bizler içinde dua et canım bizlerde bu mutluluğu yaşayalımHayırlı olsun canım
Amin canım aminBende aynı durumdayım psikolojimi bozmuş durumda bugün 2 test yaptım biri silik çıktı meğersem beklediği içinmiş şuanda hüsran bi haldeyim hiçbirşey olmadığı halde hamile kalamıyorum Allah gönülden isteyen herkese nasib eylesin
allah gonlune gore versn cnm sabret insallh rabbm seni mahrum etmezBende aynı durumdayım psikolojimi bozmuş durumda bugün 2 test yaptım biri silik çıktı meğersem beklediği içinmiş şuanda hüsran bi haldeyim hiçbirşey olmadığı halde hamile kalamıyorum Allah gönülden isteyen herkese nasib eylesin
Canım bir perinatoloğa görünmeni tavsiye ederim (Riskli gebelik Uzmanı) onlar daha iyi anlıyorİlk hamileligim 4ay sonunda oldu. 14haftalik kalbi durdu. Sonrasında 1yil denememize rağmen olmadi. Sonrasında 8haftaik kalp atışı oluşmadığı ve küçülmeye başladığı için kürtaj oldum.
Kan pıhtılaşma testlerinde sorun yok
Genetik tahlillerimizde sorun yok.
Pkos var ve rahimde şekil bozukluğu
Şuan methormin kullaniyorum, regl düzenlemesi ve kaliteli yumurta için
Geçen ay rahim filmi çekildi bu ay kısmetse y şeklinde olan rahim histeroskopi ile traslanicak.
2yil oldu hala bekliyorum
Merhaba bilmem biliyor musunuz ama kantaron yağının cilt izlerine çok iyi geldiğini duydum yağı vıcık derseniz kremi ni de kullanabilirsiniz kullanıp olumlu sonuç alanları biliyorum. Eğer denemediyseniz denemekte fayda varArkadaslar suanda bu yaziyi yazarken aglamakli bi haldeyim psikolojim ćökmus haldeyim kizlar 5 yildir yuzumde gunes lekesi var ve 5 yildir onlarla savas halindeyim ve malesef yerimde sayiyorum bu gune kadar gtmedgim cildiye bana yazmadklari ilac krem kalmadi ya dogal kullanmadigim hic bisy hic bi maske kalmadi sirkesinden tutun soganindan balli maskelrden kuru mayalrda karbonatlardn daha neler neler arastirmalr yapiyrm duydugum hersyi deniyorum 2 haftadir kuru maya ve karbonat salatalik sut sirke ve corek otu yagi maskelerini kullnyorum duzenli bi sekilde ama tek bi degisiklik bile yok sadce o saat braz rengim acilip canlanyo sabah uyandigmda ayni husran esim bile cektigim cile yuzunden cok uzulyorm dye eve her geldignde aaa yuzun ne guzel bugun aaa lekelerin gtmismi sanki dye konusyo ama halbuki ayni ayni arkadaslar ozur diliyorum cok uzun yazdim ama artik dayanamiyorm inanin aynaya bakmak istemiyorm bde hamileyim ya hamilelik lekesi olursa dye dahada cildirmis vaziyetteyim lutfen ama nolur bildiginiz bi yol varmi yardim edin bana bilgilerinizi paylasin bnmle lutfen
Evet kesinlikle profesöre gitCanım bir perinatoloğa görünmeni tavsiye ederim (Riskli gebelik Uzmanı) onlar daha iyi anlıyor
Canim bence ovulyashon gunhn gelmeden cekilmeli.kizlar rahim filmi cekecegimde adetin kacinci gunu cekmem lazm yardmci olun lutfen acil
Ben de çektireceğim adet günümü bekliyorum.. Adet bittikten sonra 2-3 gün içinde çektirebiliyorsun canımkizlar rahim filmi cekecegimde adetin kacinci gunu cekmem lazm yardmci olun lutfen acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?