Hayırlı olsun canım adetin geçti mi yoksa günğnde mi test yaptın?Kizlaaar yilmadan caba sarfetmeye devam. Ben de hamileyim. Inanamiom. Adetim geliyo gibi bir iki gun sanci cektim. Baska da bi belirtim olmadi. 5 haftalik. Darisi basiniza.
Kizlaaar yilmadan caba sarfetmeye devam. Ben de hamileyim. Inanamiom. Adetim geliyo gibi bir iki gun sanci cektim. Baska da bi belirtim olmadi. 5 haftalik. Darisi basiniza.
canım çok sevindim allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin. darısı bizim ve isteyen herkesin başınaKizlaaar yilmadan caba sarfetmeye devam. Ben de hamileyim. Inanamiom. Adetim geliyo gibi bir iki gun sanci cektim. Baska da bi belirtim olmadi. 5 haftalik. Darisi basiniza.
3 gun kala espirisine test yapmistim. Idrarda pozitif cikinca hemen kan verdim. Bayaa bayaa pozitif cikti :)Hayırlı olsun canım adetin geçti mi yoksa günğnde mi test yaptın?
benimde 3 gün var canım erken gebelik testimi yaptın normal kaset testlerden mi yaptın.kanda beta hcg kaç çıktı3 gun kala espirisine test yapmistim. Idrarda pozitif cikinca hemen kan verdim. Bayaa bayaa pozitif cikti :)
3 gün kala yapmistim. 3 gün kala kanda da 365 cikti. Gunumde de yaptim 1221 cikti.Hayırlı olsun canım adetin geçti mi yoksa günğnde mi test yaptın?
beta kaç çıktı canım seninArkadaslar hamileyim bi aylikcok mutluyum allh herkse nsaip etsn
993.05 iyi dimibeta kaç çıktı canım senin
Insallah belirtilerin varmi olcakmis gbi mesla bn bn adetime daha 15 gun kala adet olcakmisim gbi sanci basladi ve hala var ve anladim ki gebelik belirtisiYok canım yarın günüm bakalım inşallah kırmızıları görmem
Hayirli olsun cnm tebriklerKizlaaar yilmadan caba sarfetmeye devam. Ben de hamileyim. Inanamiom. Adetim geliyo gibi bir iki gun sanci cektim. Baska da bi belirtim olmadi. 5 haftalik. Darisi basiniza.
Allah gonlune gore versin nasibinde varsa bulursun hic uzulme allaha sigin gerisi gelirKızlar ben de ilk kez haziranda denedik ama olmadı temmuzda hamile kalırsam ne zaman olur çocuk tam olarak. ?
Nisanda canım.Kızlar ben de ilk kez haziranda denedik ama olmadı temmuzda hamile kalırsam ne zaman olur çocuk tam olarak. ?
Batta mı çıktı bu değer? İyi tabi her türlü.993.05 iyi dimi
Evet okadr cikti bugun kadin dogimcuya gittim bebek cok kucuk oldugu icin gorunmyo dedi muhtemelen 4 vya 5 hafta dediNisanda canım.
Batta mı çıktı bu değer? İyi tabi her türlü.
Hcg 1500 olmadan görünmez dedi bana da haftaya çağırdı.Evet okadr cikti bugun kadin dogimcuya gittim bebek cok kucuk oldugu icin gorunmyo dedi muhtemelen 4 vya 5 hafta dedi
min uzulme bnde 7 aylik evliyim ve biz bastan istiyoduk olmadi tabi bu gune kadar demekki nasibimiz bu tarihte imis insan nasibini er yada grc bulur bu insanin elinde olan degil bu konuda yapacagi tek sey dua ile sabirla beklemeli ve sen dyosun ki 2 yil korunduk varzet ki yeni evlisin ve doktorlar bi yila kadar normal oldugunu soyluyo bnce uzulme sabretBende varımm
Hikayem kısaca şöyle kızlar; 3 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım. İlk 2 yıl kadar korunduk ve sonrasında bebek istedik. Korunmayı bıraktığım 2.ayda hamile kaldım fakat 7 haftalıkken kürtajla alındıGelişim yoktu kalp atışı yoktu bozulmuş gebelik dediler.. Sonrasında 3 ay korunup tekrar bıraktık. Bu defa da 4 aydır korunmadığımız halde olmuyor O kadar çok istiyorum ki bir evlat sahibi olabilmeyi. 2 ay önce doktora gittim testlerim yapıldı. Fsh: 9,72 çıktı. Tsh:2,47, Prolaktin:26 Geçen ay da ovülasyon testi ile yumurtlama günlerimi belirledim özellikle o günleri değerlendirdik yine tutmadı Bu ay da tutmazsa tekrar doktora görünüp AMH testi isteyeceğim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Hadi ya bn saglik ocaginda yaptim hastanye gtseydim bnada belki ayni seyi soylerlerdiHcg 1500 olmadan görünmez dedi bana da haftaya çağırdı.
Dogru soyluyorsun canim evet. Sabir, dua ile bekliyorumm bazen umudum tukendigi oluyor ama elden ne gelir? Ne yazildiysa onu yasayacagiz kader kismet biraz.A
min uzulme bnde 7 aylik evliyim ve biz bastan istiyoduk olmadi tabi bu gune kadar demekki nasibimiz bu tarihte imis insan nasibini er yada grc bulur bu insanin elinde olan degil bu konuda yapacagi tek sey dua ile sabirla beklemeli ve sen dyosun ki 2 yil korunduk varzet ki yeni evlisin ve doktorlar bi yila kadar normal oldugunu soyluyo bnce uzulme sabret
Canım o sancı bende de oldu adetime 8-9 gün varken sanki adet olcakmışım gibi wcye gittiğim oldu o biçim ağrıydı. Ama malesef ki bugün adet oldumInsallah belirtilerin varmi olcakmis gbi mesla bn bn adetime daha 15 gun kala adet olcakmisim gbi sanci basladi ve hala var ve anladim ki gebelik belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?