- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
regl gunum 6sı zaten ama ben bekledıgımden once oldum yanı onu demek ıstedım .net tarih 6 mayıs son reglının ılk gunuBir iki gün önce diye bişey yoktur.Tam tarih vermelisiniz ki ona göre kontrol edilsin.
Neden gelmeyeceğini bile bile dedin? Eşinle tahlillerinizi tetkiklerinizi yaptırdınız mı? Bir sorun varsa çözdünüz mü? Sorun varsa da yoksa da 30 ay çok fazla artık aşılama ya da hatta direkt tüp bebeğe geçilebilir.Bu ay 30. Ayim kizlar. Her ay belki diye bekliyor insan. Gelmeyecegini bile bile... kismetten ote köy yokmus...
Evet maalesef 2 tüp denememiz oldu negatif. Sonra bi prof.a göründük bu değerlerle tüple bile olmaz dedi. Yaşam tarzımızı değiltirmeye çalışıyoruz sağlıklı beslenme kürler falan. Belki biraz iyileşme olursa tekrar tüp deneyeceğiz.Neden gelmeyeceğini bile bile dedin? Eşinle tahlillerinizi tetkiklerinizi yaptırdınız mı? Bir sorun varsa çözdünüz mü? Sorun varsa da yoksa da 30 ay çok fazla artık aşılama ya da hatta direkt tüp bebeğe geçilebilir.
Değerlerde ne varmış ki tüp bebek bile olmuyormuş? Tüp bebek en garantilisi diye biliyorum. Kesinlikle yaşam tarzı çok önemli. Bunu anladım ben.Evet maalesef 2 tüp denememiz oldu negatif. Sonra bi prof.a göründük bu değerlerle tüple bile olmaz dedi. Yaşam tarzımızı değiltirmeye çalışıyoruz sağlıklı beslenme kürler falan. Belki biraz iyileşme olursa tekrar tüp deneyeceğiz.
Yani sperm sayımız 3 ml . Aslında yeterli ama bu sayının sadece %19 yumurtaya gidene kadar canlı kalabiliyor. Onunda %29 u dna hasarlı. Geriye kalıyor 180 bin falan sağlıklı sperm. O da yumurtayı döllemiyor. En kötü micro tese olucaz. Şimdilik beklşyorux işteDeğerlerde ne varmış ki tüp bebek bile olmuyormuş? Tüp bebek en garantilisi diye biliyorum. Kesinlikle yaşam tarzı çok önemli. Bunu anladım ben.
Allah yardımcınız olsun. En azından sağlıklı, canlı sperm var. İnşallah işleriniz en kısa zamanda yoluna girer ve evlat sahibi olursunuz.Yani sperm sayımız 3 ml . Aslında yeterli ama bu sayının sadece %19 yumurtaya gidene kadar canlı kalabiliyor. Onunda %29 u dna hasarlı. Geriye kalıyor 180 bin falan sağlıklı sperm. O da yumurtayı döllemiyor. En kötü micro tese olucaz. Şimdilik beklşyorux işte
Sagğolun amin. Allah isteyen herkese evlat versinAllah yardımcınız olsun. En azından sağlıklı, canlı sperm var. İnşallah işleriniz en kısa zamanda yoluna girer ve evlat sahibi olursunuz.
Insallah hamilesindirGünaydın kızlarrrrr. Benim adet tarihim 12 Mayısda ama hala omadım az seviniyorum sonra adet belirtisi yaşıyorum. Bu süreç ne sıkıcı oluyorsam ol-samda kurtulsam yanidayanamayıp eve giderken akşam test alıcam tabi gün içinde olmazsamm ki olurum gibi :/
İnşallah demekten başka bişey diyemiyorumInsallah hamilesindir
Evet maalesef 2 tüp denememiz oldu negatif. Sonra bi prof.a göründük bu değerlerle tüple bile olmaz dedi. Yaşam tarzımızı değiltirmeye çalışıyoruz sağlıklı beslenme kürler falan. Belki biraz iyileşme olursa tekrar tüp deneyeceğiz.
Çıkmadık candan ümit kesilmez diye bir söz var çok doğru yalnız olayın diğer tarafını merak ettim :) anneniz o doktorun yanına gitmiş mi :)Ben de yakın zamanda olduğum bir kürtajdan sonra burdayım ..
Fatoceren, annem beni epeyce geç yaşta dogurmuş
O zamana kadar doktor doktor gezmisler ve bir doktor ne demiş biliyor musun?
Kızım senin çocuğun olmaz imkansız Eger olursa ben iki bileğimi de keserim !!!
Bu laftan sonra annem hem bir düşük yapmış hem de 40 yaşına doğru ben doğmuşum
O duyguyu ne de iyi bilirim canim. Bir taraftan hamile olddugunu umit etmek diger taraftan kendini kandirmamak icin adet olacagindan emin olduguna inanmak ahh ahhİnşallah demekten başka bişey diyemiyorumama işte klasik ağrılarım var
Iste rabbim o zamana kadar sabir verir insallah. aile birligimizi korusun hic kolay degil beklemek ama ne yapalim allah ol demeyince olmuyor isteBen de yakın zamanda olduğum bir kürtajdan sonra burdayım ..
Fatoceren, annem beni epeyce geç yaşta dogurmuş
O zamana kadar doktor doktor gezmisler ve bir doktor ne demiş biliyor musun?
Kızım senin çocuğun olmaz imkansız Eger olursa ben iki bileğimi de keserim !!!
Bu laftan sonra annem hem bir düşük yapmış hem de 40 yaşına doğru ben doğmuşum
Çıkmadık candan ümit kesilmez diye bir söz var çok doğru yalnız olayın diğer tarafını merak ettim :) anneniz o doktorun yanına gitmiş mi :)
Neyse hayılısı olmuşş :)Yok gitmemiş zaten başka bir sehirdeymis adam Şimdi bile adını tipini her seyi
hatırlıyor ama nerden baksan 40 yıl oncesiymis
Valla canım bıktım usuandım bende iyice stres oluyorum bir keresinde 17 gün geçti yok artık dedim 4 tane idarar 2 kan testi yaptırdım hemen sonrasında hasta oldum artık yani ümitler azaldı. İnşallah vardır. Akşam tok yapsam testi ama eşim evde ya onun henüz varsada bilmesini istemiyorum. :)O duyguyu ne de iyi bilirim canim. Bir taraftan hamile olddugunu umit etmek diger taraftan kendini kandirmamak icin adet olacagindan emin olduguna inanmak ahh ahhinsallah sen hamilesindir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?