Fazla bilgi zarar hic bilmedigimiz hastalik turleri görüyoruz Rabbim,cekenlere yardim etsin de durduk yere biz de kuruntu yapıyoruz cevremdeki hamile insanlara bakinca,sunu goruyorum,cok birsey bilmeden arastirmadan hamile kalmislar kafa rahat yani bir de yumurtlama tarihi hesapliyoruz olmadi mi olmuyor ninelerimiz tarih,mi hesaplamis dogurmuslar 6 7hoş su an yediklerimizden ne cekiyorsak dunyanin dengesi bozuldu ama yine de dedigim gibi fazla bilgi zarar bazen bilmemek iyiKesinlikle Katılıyorum Acaba Hiç İnternet Olmasaydı Da Bukadar Çok Şey OGRENMESEYDİK Daha Mı Kolay Olurdu Herşey Daha Mı Rahat Olurduk??
şimdiden buralara takılırsan gereksiz stres yaparsın daha ilk denemede bukadar takma bizim gibi çare arar durursun ondan sonra nasıl başka bişey düşüncem nasıl rahat olcam diye oyuzden boswer keyfine bak umarım çok beklemezsin cnmİlk deneme ve kırmızıyı gördüm1-0 yenilmiş gibi hissediyorum kendimi, stres yapmadan nasıl olucak bu çocuk olayı ? Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin bana da tabi
Sağol canım, haklısın,inşallah kimse artık daha fazla beklemez de tez vakitte bebeğine kavuşurşimdiden buralara takılırsan gereksiz stres yaparsın daha ilk denemede bukadar takma bizim gibi çare arar durursun ondan sonra nasıl başka bişey düşüncem nasıl rahat olcam diye oyuzden boswer keyfine bak umarım çok beklemezsin cnm
merhabalar bende sizin gibi çabalayanlardanım. en son baktım olacak gibi diil doktora gittim HSG çekti 1 ay sonra gebe geleceksin dedi ama bu süre zarfında doğumkontrol hapı verdi sanırım hsg den sonra hemen hamile kalmamak için.Kızlar, bebiş için 6.ay içindeyim yılmadan umut dolu her ay çaba sarf ediyorum. Benim gibi olanlar dertleşelim. Bilgi sahibi olalım. Neleri yanlış yapıyoruz da olmuyor. Bilgiler sayesinde belki yanlışlarımızı eksiklerimizi gideririz bu süre zarfında. Öncelikle batlardan baslayalım haydii.. :)
Bende yine gidecm doktor a ve geniş caplı araştırsınlar bakalım ne diyeceklermerhabalar bende sizin gibi çabalayanlardanım. en son baktım olacak gibi diil doktora gittim HSG çekti 1 ay sonra gebe geleceksin dedi ama bu süre zarfında doğumkontrol hapı verdi sanırım hsg den sonra hemen hamile kalmamak için.
şimdi hap bitti regl olmayı ve yumurtlamayı bekliyorum bakalım
Aynen. Düşünmediğin zaman olur diyorlar. İster istemez düşünüyosun. Gününe denk getirmeye çalışıyosun. Görev gibi çok gıcıkYa kızlar bide böyle günü belli ilişkilerden nefret ediyorum. Aglayasım geliyo öncesinde.bugün kesin olması gerekiyor falan diyorum eşime. Bazen düşünüyorum acb bu yüzden mi olmuyo biraz akışına bıraksak dahamı iyi. Ama korkuyorum bu seferde ovulasyon u kaçırırsak diye. Ovu testi aldım yine almayacm bu ay diyordum
aynen canm benimde esim ayni bu sabah tartstik olacagi varsada senin byle kadinlar kulubune girmen ve dusunmen stres yapman yuzunden olmuyor sanki adamin cok umrunda bu ay sadece iki kere iliski oldu madem cok istiyorsa her yumurtlama gunumde yorgunum demesin bana hep biz takip edyruz artk takip etmeyecegim dedim bizimkine kiziyor yumurtlama gunlerini takip et dyr takip edyruzda uygulayan yok calsyorumda bide bu ay iki gun iliski oldu arayla umudum yokAynen. Düşünmediğin zaman olur diyorlar. İster istemez düşünüyosun. Gününe denk getirmeye çalışıyosun. Görev gibi çok gıcık
bn ve esim calistgimizdan dolayi yorgun dusuyoruz bide ustune kendisi bna takip et diyor ama kndisi uygulmyor bu ay insallh regl gelmez insallah regl gelirsede bir gun arayla iliski olsun dycemBizde de durumlar tam tersi canım eşin senden daha çok günlerini hesaplıyorsa ve belirti bulmaya ş çalışıyorsa o da ayrı bir strese sürüklüyor insanı malesef. Biraz unut diyorum sen unut ki ben de unutabileyim ama yok çok istiyor Rabbim inşallah bu mübarek ay hürmetine hayırlı dualarımızı kabul etsin.
Aminn canım inşallah Allah kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatla doldursun. Biz yumurtlama günlerinde 1 hafta hergün ard arda bile yaptık ama Allah ol demeyince olmuyor. Kimiside sadece 1 kez yapıp hamile kalıyor nasip kısmet vakti saati var herhalde kuzucukların.bn ve esim calistgimizdan dolayi yorgun dusuyoruz bide ustune kendisi bna takip et diyor ama kndisi uygulmyor bu ay insallh regl gelmez insallah regl gelirsede bir gun arayla iliski olsun dycemnapalim okadar cok istyrumki bi evladm olmasini allhm bizlere tez vakitte nasip eder insallah
canı verende allh alanda... elbet vardr bir bildigi insallh cok beklemeden gebe kalriz insallahh..ne kadar oldu bekleyeli bnm 2 bucuk yil olduAminn canım inşallah Allah kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatla doldursun. Biz yumurtlama günlerinde 1 hafta hergün ard arda bile yaptık ama Allah ol demeyince olmuyor. Kimiside sadece 1 kez yapıp hamile kalıyor nasip kısmet vakti saati var herhalde kuzucukların.
3 buçuk yıldır evliyim ama son 1 buçuk yıldır istiyoruz. Eşimin sperm değerlerinde sıkıntı var benim hormonlarda dengesiz prolaktin çıkıyor arada. 2 kez kimyasal yaşadım. Bekliyoruz bakalım vardır bir geleceği vakit inşallah. Eşim doktora gidecek bu hafta bende bugün regl oldum bitince bemde tekrar gideceğim inşallah. Sizde var mı herhangi bir tedavi?canı verende allh alanda... elbet vardr bir bildigi insallh cok beklemeden gebe kalriz insallahh..ne kadar oldu bekleyeli bnm 2 bucuk yil oldu
ya o bende de oluyo sanki görevmiş gibi olunca insanın yapası gelmiyoYa kızlar bide böyle günü belli ilişkilerden nefret ediyorum. Aglayasım geliyo öncesinde.bugün kesin olması gerekiyor falan diyorum eşime. Bazen düşünüyorum acb bu yüzden mi olmuyo biraz akışına bıraksak dahamı iyi. Ama korkuyorum bu seferde ovulasyon u kaçırırsak diye. Ovu testi aldım yine almayacm bu ay diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?