Bebiş için spor yapan var mı? Beraber yapsak mı? :)

tubisimben valla şanslısın :) yürüyüş için biraz daha ısınması lazım, ben daha 9. haftamdayım, 3 ay bitsin hamile pilatesi istiyorum. benim de ilk düşüncem normal doğum, umarım sağlıklı devam ederiz de normal doğum yapabiliriz :)

lysippe evet canım umarım sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza. Bende yüzmek için 3 ayın dolmasını bekledim ancak kasık ağrılarım göğüs sancılarım geçti hatta mide bulantım azdı ama şimdi hiç yok. Spor yapmak için çok ideal zamanlar

Merhabalar,
Bir kaç gün oldu bu başlığı göreli, özellikle de aramıştım var mı spor yapan diye.. ben henüz 5+5 günlük hamileyim. Keseyi görmeye 31 martta gideceğiz. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım için biraz daha hassas herşey. . Şubat sonuna kadar pilates yapıyordum, şimdi yapamadığım için vücudum kaskatı kesildi acilen esnemeye ihtiyacım var. Spor yapar gibiolmasa da yürüyorum ama kesmiyor. Herşey sağlıkla dewam eder dr pilatese kavuşurum uumarım, çok iyi geliyordu..

Belki evde bikaç şey yapabilirsin kendini yormadan ama ilk üç ay düşüklerin en sık yaşandığı dönem onun için dikkatli olmalısın. Bu arada ben önceden spor yapan biri değildim ama benim vucudumda çok gergin oluyor. Bu tamamen hormonlarla alakalı diye düşünüyorum.

Selam kızlar. . Bende hamileligimi yeni öğrendim öyleki daha Dr a bile gitmedim salı günü gideceğim .. ben zaten kiloluyum evde spora başlamış kondisyon bisikleti almıştım haftanın 5 günü 45 dk yapıyordum 2 gündü kaldım öyle .. zararı olurmu acaba diye

İlk üç ay doktorlar sporu çok önermiyorlar çünkü düşük tehlikesi bu aylarda daha çok oluyor diye. Zaten kendini yorduğun zaman kasıkların ağrımaya başlayabilir bende öyle oluyordu. Zaten doktora gideceksin keseyi filan görmeye doktorunla görüşürsün ayrıca kilo vermek istersen seni diyetisyene yönlendirebilir

Yürüyüş bile mi yapılmıyor evet suan bişey yapmamama rağmen kasik ve bel ağrım var .

Yürüyüş bile mi yapılmıyor evet suan bişey yapmamama rağmen kasik ve bel ağrım var .
Yapılır tabiki ama kasık ağrısından dolayı sen istemezsin diye düşünüyorum ama 3 ay dan sonra istediğini yap tabi kendini yine de çok yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…