Böyle düşünme canım Rabbim inşallah tekrNe ölseydi ne de şefaatçim olsaydı. İlk çocuğumuzdu. 5 yıllık evliyiz yaş oldu 35. Bugün bir rüya gördüm. Dalları ve yaprakları parçalanmış bir ağaç. Sadece gövdesi sağlam. Gövde baba demek. Dal anne. Yaprak çocuk demekmiş.
Belki de bir daha çocuğumuz olmayacak. Ben çok yoruldum bu hayattan. Çocuğum öldükten sonra da görev icabı yaşar oldum. Hiçbir şeyi hiçkimseyi sevemiyorum.
Tam netleşince yazarmısın canım önemli bi tecrübe konuyu merak edenler içinEveet bu doğru. Aslında şöyle bir mantık var, spermler uzunca bir süre 24 saate kadar yaşayabiliyor rahim de. Eğer sperm gidip yumurta sonradan oluşursa hali hazırda bulunan spermi yumurta dollemis gibi oluyor ve kız oluyor diğer yani spermin gidip hazırsa bulunan yumurtayı dolledigi durumda da erkek oluyor. Mantık olarak böyle işliyor, bu sebeple mesela 15i yumurtlama günü 14nde ilişki yaşandı ve gebelik oldu büyük ihtimalle kız çünkü yumurta sonradan oluşup döllenme işlemini sağladı gibi
Bravo. Mantıklı bir mantıkTam netleşince yazarmısın canım önemli bi tecrübe konuyu merak edenler için
Neler yaşadık neler. Ahirete gidince Allah'ım ben trilyon yıl ağlasam ancak rahatlarım ya rabbi diyecem.Böyle düşünme canım Rabbim inşallah tekr
AR sağlıklı bir şekılde gebelik nasip eder inşallah . Bende neler yaşadım imtihan dünyası . Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince
Evet evet canım aynen böyle yani bilimsel açıklaması. Denk getirilebilirse yumurtlama tarihini tam bilen biri çok rahat bir şekilde cinsiyeti de ayarlayabilir. Dediğim gibi ya yumurta hazırda duruyor ya da spermler. Yumurta daha olmamisken spermler gidip hazırda bekler bu durumda yumurta sonradan oluşup spermi döller = kız, yumurtlamadan bir gün önce beraberlik yasanabilirse olur veya o gün içinde, yumurta hazirken sperm gidiyor olursa sperm yumurtayı döller = erkek, bu da yumurtlama gününe denk getirme ile alakalı. Bu kadaar, sonradan gelen kazanıyor. Allah hepimize evladinda hayirlisini sagliklisini en yakın zamanda nasip etsin inşallahTam netleşince yazarmısın canım önemli bi tecrübe konuyu merak edenler için
İnşallah canım aminEvet evet canım aynen böyle yani bilimsel açıklaması. Denk getirilebilirse yumurtlama tarihini tam bilen biri çok rahat bir şekilde cinsiyeti de ayarlayabilir. Dediğim gibi ya yumurta hazırda duruyor ya da spermler. Yumurta daha olmamisken spermler gidip hazırda bekler bu durumda yumurta sonradan oluşup spermi döller = kız, yumurtlamadan bir gün önce beraberlik yasanabilirse olur veya o gün içinde, yumurta hazirken sperm gidiyor olursa sperm yumurtayı döller = erkek, bu da yumurtlama gününe denk getirme ile alakalı. Bu kadaar, sonradan gelen kazanıyor. Allah hepimize evladinda hayirlisini sagliklisini en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Topiginiz hayirli olsun ugur getirsin..benimde iki oglum var.Allah bagislasin hepimizin yavrularini.sekiz yil sonra kizim olacakti aralik ayinin sonunda 35. Haftamda plesenta ayrilmasi sonucu karnimda kaybettim.kiz olmasi icin cok dua etmistim onu hatirliyorum ve hemen yumurtlama oncesiydi ama tek seferdi.ve dogum kontol hapini biraktiktan hemen sonraki ay.doktor hapi biraktiktan sonra 6 ay kadar olmazsa bu normal demisti hemen olunca cok sevinmistik.ve tabiki duanin gucune cok inanirim.bir arkadasimin tavsiyesiyle Ali-imran suresinin 36. Ayetini bol bol okumustum.simdi tekrar gebelik dusunuyorum ayni seyleri deneyecegim insallah Rabbim tekrar nasip eder..Hanımlar Merhabalar.
3. Çocuğu düşünüyorum nasipse. 2 tane oğluşum var . İşte tabiki gönül olmayanı ister hayırla . Benim gebeliklerim genelde sıkıntılı oluyor bu yüzden gebelik öncesi bi ön görüşme yaptım . Düşünmeye başladık gibisine . Dr um şöyle bir bilgi iletti bilmem aslı varmıdır . Zaten 2 tane oğlun var . İlişkilerin yumurtlama öncesi ve sık olursa kız olma ihtimali artar ama yumurtlama zamanında olursa erkek ihtimali artar dedi bu durumu yaşayıp tecrübeyle sabitleyen var mı ? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi :) tabiki yani herşey Allahtan ama benimkisi sadece merak
Rabbim sabir versin..umarim hersey gonlunuzce olsun..evlat acisi hicbirseye benzemiyor.hergun esimle aglarken buluyoruz birbirimizi..esyalarini opup kokluyoruz..yasiniza takilmayin bence.cevremde kirk yas ustu gebelik yasayanlar var..yeterki Rabbim nasip etsin..gonlunuzun kirik oldugunu anliyorum dua edecegim..bende yasadigim bu aci durumdan sonra herkeze mesafeliyim sosyal hayatim bitti gibi.ama burdaki anneler gruplar bana psikolojik olarak cok iyi geldi..ruhunuza kalbinize şifa diliyorumNe ölseydi ne de şefaatçim olsaydı. İlk çocuğumuzdu. 5 yıllık evliyiz yaş oldu 35. Bugün bir rüya gördüm. Dalları ve yaprakları parçalanmış bir ağaç. Sadece gövdesi sağlam. Gövde baba demek. Dal anne. Yaprak çocuk demekmiş.
Belki de bir daha çocuğumuz olmayacak. Ben çok yoruldum bu hayattan. Çocuğum öldükten sonra da görev icabı yaşar oldum. Hiçbir şeyi hiçkimseyi sevemiyorum.
Bize sağlık memurları yalan söyledi. Ve çevremizdeki bir çok kişi de.Rabbim sabir versin..umarim hersey gonlunuzce olsun..evlat acisi hicbirseye benzemiyor.hergun esimle aglarken buluyoruz birbirimizi..esyalarini opup kokluyoruz..yasiniza takilmayin bence.cevremde kirk yas ustu gebelik yasayanlar var..yeterki Rabbim nasip etsin..gonlunuzun kirik oldugunu anliyorum dua edecegim..bende yasadigim bu aci durumdan sonra herkeze mesafeliyim sosyal hayatim bitti gibi.ama burdaki anneler gruplar bana psikolojik olarak cok iyi geldi..ruhunuza kalbinize şifa diliyorum
Kusura bakmayin sordugum icin ihmalmi var acaba.gecenlerde bi sayfada doktorun dogum esnasinda bebegin plesentasini yaraladigi icin bebek vefat etti diye yazmisti bir anne.sok olmustum.bende kiziyorum doktorlara bebegimin herseyi tamdi o hafta tansiyonum yuksek oldugu halde yatirmadilar.ama bi yandanda kader diyorum.boylesi dahami iyi hissettiriyor bilmiyorum.ama acidan öleceğim saniyorum bazen.burayada yazmak istememin sebebi hamilelik istedigim icin belki olurda yazarim dedim.insallah herkezin guzel haberleri olurBize sağlık memurları yalan söyledi. Ve çevremizdeki bir çok kişi de.
Bir bebek birilerinin hırslarına kurban oldu gitti.
Yavruma mı üzüleyim. Haksızlığa mı
Aaa ben ilk defa duydum bunu ve çok şaşırdımEvet evet canım aynen böyle yani bilimsel açıklaması. Denk getirilebilirse yumurtlama tarihini tam bilen biri çok rahat bir şekilde cinsiyeti de ayarlayabilir. Dediğim gibi ya yumurta hazırda duruyor ya da spermler. Yumurta daha olmamisken spermler gidip hazırda bekler bu durumda yumurta sonradan oluşup spermi döller = kız, yumurtlamadan bir gün önce beraberlik yasanabilirse olur veya o gün içinde, yumurta hazirken sperm gidiyor olursa sperm yumurtayı döller = erkek, bu da yumurtlama gününe denk getirme ile alakalı. Bu kadaar, sonradan gelen kazanıyor. Allah hepimize evladinda hayirlisini sagliklisini en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Canım benim inşallah bu topikte hayırlı haberlerle karşı karşıya geliriz rabbim gönlümüzdekini karnımıza nasıp etsin sağlıklıca inşallahRabbim sabir versin..umarim hersey gonlunuzce olsun..evlat acisi hicbirseye benzemiyor.hergun esimle aglarken buluyoruz birbirimizi..esyalarini opup kokluyoruz..yasiniza takilmayin bence.cevremde kirk yas ustu gebelik yasayanlar var..yeterki Rabbim nasip etsin..gonlunuzun kirik oldugunu anliyorum dua edecegim..bende yasadigim bu aci durumdan sonra herkeze mesafeliyim sosyal hayatim bitti gibi.ama burdaki anneler gruplar bana psikolojik olarak cok iyi geldi..ruhunuza kalbinize şifa diliyorum
Yani bence bu durum tesadüf değil durumu tecrübe edenler dahada yazarsa herkese fikir tecrübe olur diye düşünüyorum yazın için teşekkürler cnmAaa ben ilk defa duydum bunu ve çok şaşırdımşuan da bir arkadaşım hamile, uzun süredir deniyorlardı en son tam yumurtlama gününü ve saatini öğrenmişler o gün birlikte olmuşlar ve erkek bebek bekliyorlar ben de şuan hamileyim, bu mantığa göre kız olması lazım:) inşallah öyle olur. Cinsiyeti öğrenmeye daha var ama öğrenince yazacağım buraya
Yaz tabiki canım daha kesinleşmiş olur tezAaa ben ilk defa duydum bunu ve çok şaşırdımşuan da bir arkadaşım hamile, uzun süredir deniyorlardı en son tam yumurtlama gününü ve saatini öğrenmişler o gün birlikte olmuşlar ve erkek bebek bekliyorlar ben de şuan hamileyim, bu mantığa göre kız olması lazım:) inşallah öyle olur. Cinsiyeti öğrenmeye daha var ama öğrenince yazacağım buraya
Insallah kiz istedigim icin bu teoriyi deneyecegim tabiki Rabbimin takdiri.insallah olur.oncepikle dojtorundan onay almam lazim.bu sekilde cinsiyet belirleyenler yazarsa bizede bilgi olurCanım benim inşallah bu topikte hayırlı haberlerle karşı karşıya geliriz rabbim gönlümüzdekini karnımıza nasıp etsin sağlıklıca inşallah
Aynen öyle kesinlikle cnmInsallah kiz istedigim icin bu teoriyi deneyecegim tabiki Rabbimin takdiri.insallah olur.oncepikle dojtorundan onay almam lazim.bu sekilde cinsiyet belirleyenler yazarsa bizede bilgi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?