Bebiş düşünenler için cinsiyet haydi gelin konuşalım 🥰

Böyle düşünme canım Rabbim inşallah tekr
AR sağlıklı bir şekılde gebelik nasip eder inşallah . Bende neler yaşadım imtihan dünyası . Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince

Tam netleşince yazarmısın canım önemli bi tecrübe konuyu merak edenler için

Böyle düşünme canım Rabbim inşallah tekr
AR sağlıklı bir şekılde gebelik nasip eder inşallah . Bende neler yaşadım imtihan dünyası . Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince
Neler yaşadık neler. Ahirete gidince Allah'ım ben trilyon yıl ağlasam ancak rahatlarım ya rabbi diyecem.
Bir köşede ağlasam. İçimi boşaltsam.
Hatta o kadar çektim ki hayatta acaba cennet var mı. Bir rahat nefesi alabileceğim bir yer yok mu diyorum

Tam netleşince yazarmısın canım önemli bi tecrübe konuyu merak edenler için
Evet evet canım aynen böyle yani bilimsel açıklaması. Denk getirilebilirse yumurtlama tarihini tam bilen biri çok rahat bir şekilde cinsiyeti de ayarlayabilir. Dediğim gibi ya yumurta hazırda duruyor ya da spermler. Yumurta daha olmamisken spermler gidip hazırda bekler bu durumda yumurta sonradan oluşup spermi döller = kız, yumurtlamadan bir gün önce beraberlik yasanabilirse olur veya o gün içinde, yumurta hazirken sperm gidiyor olursa sperm yumurtayı döller = erkek, bu da yumurtlama gününe denk getirme ile alakalı. Bu kadaar, sonradan gelen kazanıyor. Allah hepimize evladinda hayirlisini sagliklisini en yakın zamanda nasip etsin inşallah

İnşallah canım amin

Topiginiz hayirli olsun ugur getirsin..benimde iki oglum var.Allah bagislasin hepimizin yavrularini.sekiz yil sonra kizim olacakti aralik ayinin sonunda 35. Haftamda plesenta ayrilmasi sonucu karnimda kaybettim.kiz olmasi icin cok dua etmistim onu hatirliyorum ve hemen yumurtlama oncesiydi ama tek seferdi.ve dogum kontol hapini biraktiktan hemen sonraki ay.doktor hapi biraktiktan sonra 6 ay kadar olmazsa bu normal demisti hemen olunca cok sevinmistik.ve tabiki duanin gucune cok inanirim.bir arkadasimin tavsiyesiyle Ali-imran suresinin 36. Ayetini bol bol okumustum.simdi tekrar gebelik dusunuyorum ayni seyleri deneyecegim insallah Rabbim tekrar nasip eder..

Rabbim sabir versin..umarim hersey gonlunuzce olsun..evlat acisi hicbirseye benzemiyor.hergun esimle aglarken buluyoruz birbirimizi..esyalarini opup kokluyoruz..yasiniza takilmayin bence.cevremde kirk yas ustu gebelik yasayanlar var..yeterki Rabbim nasip etsin..gonlunuzun kirik oldugunu anliyorum dua edecegim..bende yasadigim bu aci durumdan sonra herkeze mesafeliyim sosyal hayatim bitti gibi.ama burdaki anneler gruplar bana psikolojik olarak cok iyi geldi..ruhunuza kalbinize şifa diliyorum

Bize sağlık memurları yalan söyledi. Ve çevremizdeki bir çok kişi de.
Bir bebek birilerinin hırslarına kurban oldu gitti.
Yavruma mı üzüleyim. Haksızlığa mı

Bize sağlık memurları yalan söyledi. Ve çevremizdeki bir çok kişi de.
Bir bebek birilerinin hırslarına kurban oldu gitti.
Yavruma mı üzüleyim. Haksızlığa mı
Kusura bakmayin sordugum icin ihmalmi var acaba.gecenlerde bi sayfada doktorun dogum esnasinda bebegin plesentasini yaraladigi icin bebek vefat etti diye yazmisti bir anne.sok olmustum.bende kiziyorum doktorlara bebegimin herseyi tamdi o hafta tansiyonum yuksek oldugu halde yatirmadilar.ama bi yandanda kader diyorum.boylesi dahami iyi hissettiriyor bilmiyorum.ama acidan öleceğim saniyorum bazen.burayada yazmak istememin sebebi hamilelik istedigim icin belki olurda yazarim dedim.insallah herkezin guzel haberleri olur

Aaa ben ilk defa duydum bunu ve çok şaşırdım şuan da bir arkadaşım hamile, uzun süredir deniyorlardı en son tam yumurtlama gününü ve saatini öğrenmişler o gün birlikte olmuşlar ve erkek bebek bekliyorlar ben de şuan hamileyim, bu mantığa göre kız olması lazım:) inşallah öyle olur. Cinsiyeti öğrenmeye daha var ama öğrenince yazacağım buraya

Canım benim inşallah bu topikte hayırlı haberlerle karşı karşıya geliriz rabbim gönlümüzdekini karnımıza nasıp etsin sağlıklıca inşallah

Yani bence bu durum tesadüf değil durumu tecrübe edenler dahada yazarsa herkese fikir tecrübe olur diye düşünüyorum yazın için teşekkürler cnm

Yaz tabiki canım daha kesinleşmiş olur tez

Canım benim inşallah bu topikte hayırlı haberlerle karşı karşıya geliriz rabbim gönlümüzdekini karnımıza nasıp etsin sağlıklıca inşallah
Insallah kiz istedigim icin bu teoriyi deneyecegim tabiki Rabbimin takdiri.insallah olur.oncepikle dojtorundan onay almam lazim.bu sekilde cinsiyet belirleyenler yazarsa bizede bilgi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…