Bebiş düşünenler için cinsiyet haydi gelin konuşalım 🥰

merveciks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
238
124
103
31
Hanımlar Merhabalar.
3. Çocuğu düşünüyorum nasipse. 2 tane oğluşum var . İşte tabiki gönül olmayanı ister hayırla . Benim gebeliklerim genelde sıkıntılı oluyor bu yüzden gebelik öncesi bi ön görüşme yaptım . Düşünmeye başladık gibisine . Dr um şöyle bir bilgi iletti bilmem aslı varmıdır . Zaten 2 tane oğlun var . İlişkilerin yumurtlama öncesi ve sık olursa kız olma ihtimali artar ama yumurtlama zamanında olursa erkek ihtimali artar dedi bu durumu yaşayıp tecrübeyle sabitleyen var mı ? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi :) tabiki yani herşey Allahtan ama benimkisi sadece merak

Evet burda da örneklerini çok gördük bence doğru

Evet burda da örneklerini çok gördük bence doğru
Bende doğru olduğunu düşünüyorum tabiki herşey Allahtan ama bazı şeylerin tıbbi açıklaması var Dr da öyle diyince dedim acaba denemeye değer mi :) tecrübe yaşayanlar yorum yazarsa tam net anlarız

Ben varım mesela ilk oğlum ovülasyan günü tek ilişki
İle oldu kızım da ovülasyon öncesi

Canım benim yumurtlama dönemi tek ilişki olmasına rağmen cinsiyeti kız

Ben varım mesela ilk oğlum ovülasyan günü tek ilişki
İle oldu kızım da ovülasyon öncesi
Aaa süpermiş canım tecrübeni tam detaylı anlatırsan çok sevınırım ovulayonunu takıple mi anladın tam nasıl oldu acaba

Hayırla dünyaya gelsin inşallah canım yumurtlama gününden tam eminmisin :) bu tezin doğruluğunu tam çözmeye çalışıyorum
Evet canım yumurtlama takibi yapıyordum öncesinde ilişki olmayıp tam yumurtlama dönemi olmuştu

Evet canım yumurtlama takibi yapıyordum öncesinde ilişki olmayıp tam yumurtlama dönemi olmuştu
Peki canım dönem içi mi yoksa tam yumurtlama günü mü . Şimdi hani 1 hafta doğurgan dönem oluyor ya o mu yoksa tam yumurtlama günü mü . Demekki bu durumda tez çürüyor

Vallaha doğru. Biz tam yumurtlama günüm olan sekizinci temiz günümde yaptık. Erkek oldu. Ama karnımda öldü. 29 haftalıktı
O yüzden de erkek çocuk ihtimali düşük demek ki.
Herkesin kızı oluyor

Peki canım dönem içi mi yoksa tam yumurtlama günü mü . Şimdi hani 1 hafta doğurgan dönem oluyor ya o mu yoksa tam yumurtlama günü mü . Demekki bu durumda tez çürüyor
Çok iyi bir doktora gitmiştik.
Daha yeni evliyiz.
Ultrasonla bakarken baktı ki yumurta hücresi tüplerden çıkmış ilerliyor.
24 SAATİN VAR DEDİ. İlişki olursa hamile kalacaksın.
Benim 8.temiz günümdü.
Ortalama kadınlarda 7 ile 10 günler arası yumurtlama olurmuş arkadaşlar

Çok iyi bir doktora gitmiştik.
Daha yeni evliyiz.
Ultrasonla bakarken baktı ki yumurta hücresi tüplerden çıkmış ilerliyor.
24 SAATİN VAR DEDİ. İlişki olursa hamile kalacaksın.
Benim 8.temiz günümdü.
Ortalama kadınlarda 7 ile 10 günler arası yumurtlama olurmuş

Vallaha doğru. Biz tam yumurtlama günüm olan sekizinci temiz günümde yaptık. Erkek oldu. Ama karnımda öldü. 29 haftalıktı
O yüzden de erkek çocuk ihtimali düşük demek ki.
Herkesin kızı oluyor
Ayy cnm benim şefaatçin olsun inşallah

Ayy cnm benim şefaatçin olsun inşallah
Ne ölseydi ne de şefaatçim olsaydı. İlk çocuğumuzdu. 5 yıllık evliyiz yaş oldu 35. Bugün bir rüya gördüm. Dalları ve yaprakları parçalanmış bir ağaç. Sadece gövdesi sağlam. Gövde baba demek. Dal anne. Yaprak çocuk demekmiş.
Belki de bir daha çocuğumuz olmayacak. Ben çok yoruldum bu hayattan. Çocuğum öldükten sonra da görev icabı yaşar oldum. Hiçbir şeyi hiçkimseyi sevemiyorum.

Eveet bu doğru. Aslında şöyle bir mantık var, spermler uzunca bir süre 24 saate kadar yaşayabiliyor rahim de. Eğer sperm gidip yumurta sonradan oluşursa hali hazırda bulunan spermi yumurta dollemis gibi oluyor ve kız oluyor diğer yani spermin gidip hazırsa bulunan yumurtayı dolledigi durumda da erkek oluyor. Mantık olarak böyle işliyor, bu sebeple mesela 15i yumurtlama günü 14nde ilişki yaşandı ve gebelik oldu büyük ihtimalle kız çünkü yumurta sonradan oluşup döllenme işlemini sağladı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…