Bebis bekleyenler ne marka puset yada besik vs. aldiniz?

Bende bebe confor aldim.kozisiyle birlilte 500 euroya yakin.arti bide koziyi arabadayken uzerine koycak altini aldik.kozide pousetin uzerine konanlardan.oyle daha pratik oluyormus.bebegi koziden cikarip pousete koyma derdi yok. Koziyi alip posetin uzerine takiyosun.

oo hatice abla hosgeldin nasilsin? nasil gidiyor hamilelik? Bende bebe confort alcam galiba ama kayinvalidem daha erken diyor ocak indiirmlerinde alirsin diyor erkenmis bebek disari çikmazmis hemen zaten falan filann ne bilim bende çok hevesliyim surekli birseyler alasim var esimde kiziyor para harcama manyagi oldun diye kiziyor hehe

hosbulduk. sende hosgeldin. Turkiyeyi gezdin geldin ne guzel. benim hamilelik baya zorluyo. cok cabuk yoruluyorum. artik iyice agirlasti.
ben indirimlerde almistim. hastaneden cikarken kozi lazim olur. neyin içinde getirceksiniz. belki cikmak istersiniz o zaman pouset aramaya mi gideceksiniz. bence sen fazla agirlasmadan almak istediklerinizi kendiniz begenerek alin. son aylarda insan disari cikamiyo. ciksanbile hemen yoruluyosun eve gelmek istiyosun.mesela ben bugun ciktim, hastaneye goturecegim kiyafetleri koymak için cantam yoktu onu aldik.yikama legenimiz yoktu onu falan aldik hemen yoruldum.tansiyonum duser gibi oldum eve geldik.
ben simdiden yelekbile oruyorum:hulya: tabi iki sis cikip dinleniyorum sanirim bebek olana kadar anca bitircem :)

ben zaten hevesliyim simdiden herseyini almak istiyorum ama ocak indirimlerinde al diyor kaynanam puseti. kasimda hemen disarimi çikaracaksin sanki bebegi evde olursun diyor. bilmiyorum. bu kozi dedigin nasil birsey?

ben zaten hevesliyim simdiden herseyini almak istiyorum ama ocak indirimlerinde al diyor kaynanam puseti. kasimda hemen disarimi çikaracaksin sanki bebegi evde olursun diyor. bilmiyorum. bu kozi dedigin nasil birsey?
Kozi arabada icine koyuyosun ya elde tasiniyo iste o. Hastaneden cikarken lazim olur.doktora falan goturuncede lazim olur. En azindan onu alin.onuda puset uzzrine takilanlardan alin.sonra pusetide ona gore alirsiniz.onun faydasi cocugu koziden cikarip pusete koy,pusetten cikarip koziye koy derdi olmuyo.direk cocugu rahatsiz etmeden kozisiyle pusete koyuyosun.senin suan kac aylik oldu?
Benim doguma 52gun kaldi. Cinsiyeti ne olacak?

benimkine 90 gun falan kaldi iste. cinsiyeti kiz seninki? 28. haftamdayim

celisuenis, bence de aslinda indirimlerde alman daha mantikli. loola modeli 800 euro civari tam takim almak istiyorsan.
sen oto koltugunu al, hastaneden cikmaya, doktora falan gidilicek nasilsa.. ocak idirimlerinde de pusetini alirsin.. haticenin de dedigi gibi begendigin pusete takilacak olan oto koltugundan al..

tam takim almicam nacelle almaya gerek yok. ama annem gelirse onunla kaynanama giderken puset lazim lmaz mi? esimi her aman bulamam yanimda arabayla. bilmiyorumki

benimkine 90 gun falan kaldi iste. cinsiyeti kiz seninki? 28. haftamdayim

benimki oglan olacak.
bende nacelle almadim almiycamda. gereksiz bisey bence. en fazla 6 ay kullaniliyomus. bir saatten fazla yolculuk yada disarda kalcak olursa kozide rahat edemez, nacelle iyi dedi saticilar ama biz ilk zamanlar fazla uzaga gitmeyiz onun için gerek duymadik almaya.

bencede gereksiz nacelle

simdide puset alma sirasi bende bakiyorum bizimkinde gorumcem alcak, benim gozum hep cok iyilerde :)
bebe9da chicconun 4lu seti 999 euroydu bu hafta indirime dusup 699 oldu ve cok alis veris yapinca 100de onlarin indirimi oluyor 599 oluyor :)
4lu takim aslinda oyle cok istemiyorum sadece puset ve kozi istiyorum bunun nacelle ve ve kucuk cantasi var indirimde oldugu icin ayrida vermiyolar illaki tum olcak aklim onda kaldi geride diyorum okadar paracalari nereye koycaksin bide kis bebegi olcak fazla disari cikamicaz,anlasilan bundan vazgectim
simdi 2li ariyorum haticenin dedigi gibi mutlaka kozi takilan olmasi ve hem one hem arkay kullanisli olmasi gerek, bakalim 2 ay kaldi insallah aliriz biseyler

yazimi pek kimse gormez burda ama ben yinede yazim dedim :))

Son düzenleme:
bende yazayim biseyler
odasini tamamladim sayilir decoration yapilcak biraz gerisi tamam pouset ise ben zapp quinny nin pink emilie rengini aldim bébéconfort pebble coque aldim ayni renk cok icime sindi zaten aklimdaki tek modeldi diyebilirim zaten icinde yagmurlugu falan var baska birseye gerek olcagini sanmiyorum benimkide kis bebegi olacagi icin fazla cikilmaz herhalde

simdide bebek sekeri arayisi icindeyim tavsiyelerinizi bekliyorum :79: gorusmek uzere

ben hala gidip bakmadim puset icin ,esim durmus hemen gerek yok almaya 2 ay sonra aliriz, ama mecbur ana kucagi denen koziden lazim e almisken 2li alinir bi anlatamiyorum bu yuzden bekliyor bakalim
sanirim seninki 3 ttekerlekli dimi, ben 4 tekerlekli almayi dusunuyorum

bebek sekerini kendim yapicam sekeri aldim ama daha diger malzemeleri almadim sadece suan aklimda tulu ve seriidi almak var diger uzerine susunu nasil bulcam bilmiyorum ,artik biseyler yapcam

turkiyede olsa ne guzel seyler satiliyor ama burdakiler baya pahali oluyor
eger malzemesini bulurum dersen kendin yap bence

evet benimki uc tekerlekli hastane icin maxi cosi gerekiyor cikarken arabada vs..genede kendiniz bilirsiniz tabiki.. dort tekerlekli alsaydim kesin loola nin pousetini alirdim herhalde belki fikir olur sanada

sekerlerin butun malzemesini aldim dedigin gibi kendim yapicam mickey minnie li olucak hemde bu hafta bitirmeliyim zaman geliyo ben ebay den buldum mickkey minnie leri geri kalani zaten magzalarda var tul vs.. ebay sitesine bi bak derim ikinci el degil profesyonellerde satis yapiyor orda bulabilirsin belki...kolay gelsin :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…