- 30 Ocak 2008
- 875
- 1
-
- Konu Sahibi Celisuenis
Bende bebe confor aldim.kozisiyle birlilte 500 euroya yakin.arti bide koziyi arabadayken uzerine koycak altini aldik.kozide pousetin uzerine konanlardan.oyle daha pratik oluyormus.bebegi koziden cikarip pousete koyma derdi yok. Koziyi alip posetin uzerine takiyosun.
oo hatice abla hosgeldin nasilsin? nasil gidiyor hamilelik? Bende bebe confort alcam galiba ama kayinvalidem daha erken diyor ocak indiirmlerinde alirsin diyor erkenmis bebek disari çikmazmis hemen zaten falan filann ne bilim bende çok hevesliyim surekli birseyler alasim varesimde kiziyor para harcama manyagi oldun diye kiziyor hehe
hosbulduk. sende hosgeldin. Turkiyeyi gezdin geldin ne guzel. benim hamilelik baya zorluyo. cok cabuk yoruluyorum. artik iyice agirlasti.
ben indirimlerde almistim. hastaneden cikarken kozi lazim olur. neyin içinde getirceksiniz. belki cikmak istersiniz o zaman pouset aramaya mi gideceksiniz. bence sen fazla agirlasmadan almak istediklerinizi kendiniz begenerek alin. son aylarda insan disari cikamiyo. ciksanbile hemen yoruluyosun eve gelmek istiyosun.mesela ben bugun ciktim, hastaneye goturecegim kiyafetleri koymak için cantam yoktu onu aldik.yikama legenimiz yoktu onu falan aldik hemen yoruldum.tansiyonum duser gibi oldum eve geldik.
ben simdiden yelekbile oruyorum:hulya: tabi iki sis cikip dinleniyorum sanirim bebek olana kadar anca bitircem :)
Kozi arabada icine koyuyosun ya elde tasiniyo iste o. Hastaneden cikarken lazim olur.doktora falan goturuncede lazim olur. En azindan onu alin.onuda puset uzzrine takilanlardan alin.sonra pusetide ona gore alirsiniz.onun faydasi cocugu koziden cikarip pusete koy,pusetten cikarip koziye koy derdi olmuyo.direk cocugu rahatsiz etmeden kozisiyle pusete koyuyosun.senin suan kac aylik oldu?ben zaten hevesliyim simdiden herseyini almak istiyorum ama ocak indirimlerinde al diyor kaynanam puseti. kasimda hemen disarimi çikaracaksin sanki bebegi evde olursun diyor. bilmiyorum. bu kozi dedigin nasil birsey?
Kozi arabada icine koyuyosun ya elde tasiniyo iste o. Hastaneden cikarken lazim olur.doktora falan goturuncede lazim olur. En azindan onu alin.onuda puset uzzrine takilanlardan alin.sonra pusetide ona gore alirsiniz.onun faydasi cocugu koziden cikarip pusete koy,pusetten cikarip koziye koy derdi olmuyo.direk cocugu rahatsiz etmeden kozisiyle pusete koyuyosun.senin suan kac aylik oldu?
Benim doguma 52gun kaldi. Cinsiyeti ne olacak?
celisuenis, bence de aslinda indirimlerde alman daha mantikli. loola modeli 800 euro civari tam takim almak istiyorsan.
sen oto koltugunu al, hastaneden cikmaya, doktora falan gidilicek nasilsa.. ocak idirimlerinde de pusetini alirsin.. haticenin de dedigi gibi begendigin pusete takilacak olan oto koltugundan al..
benimkine 90 gun falan kaldi iste. cinsiyeti kiz seninki? 28. haftamdayim
benimki oglan olacak.
bende nacelle almadim almiycamda. gereksiz bisey bence. en fazla 6 ay kullaniliyomus. bir saatten fazla yolculuk yada disarda kalcak olursa kozide rahat edemez, nacelle iyi dedi saticilar ama biz ilk zamanlar fazla uzaga gitmeyiz onun için gerek duymadik almaya.