- 15 Mart 2008
- 1.431
- 20
-
- Konu Sahibi Celisuenis
hadi ya demek erkek olacak ne guzel :)
hayirlisiyla kucagina almak nasib etsin Rabbim.
Valla bende çop bile almadim ama bu puset fiyatlari falan ne kadar pahali yaaa
esimde diyo hayatta vermem 300 € pusete. en iyileride 300 den basliyo
yatak odam kuçuk besik zar zor sigacak pufff
canim sende indirimlerde al bak birdahaki aya soldesler basliyor o zaman %50 indirimler oluyor kacirma onlari....ben yatak odasini indirimlerde aldim autour de bébé den ceviz rengi ve krem karisik...baya indirim olmustu bunda son kalan oda takimiymis aldim hemena.s
benimki bundan bak...http://images04.olx.fr/ui/1/66/70/5256670_1.jpg
ben cok fazla desenli mobilya taraftari degilim..yani neticede bu cocuk 12 yasina gelincede bunlari kullanacak o zamanda odasi bebek odasi gibi olur o yuzden desensiz aldim....a.s
pusete gelince benimki buna benziyor ve cok kullanisli http://www.bebeaffaires.com/images/Image/1265367071p292_surfy_classico_orange.jpg yalniz benimkinde turuncu yok sadece gri ve siyah :)) bunu ben almadim gorumcem almisti cok az kullandi baska aldi ...arabasi kucuk arkasina sigmiyormus diye gidip kucuk aldi buda bana kaldi 150 euroya almis sanirim yanlis hatirlamiyorsam ama indirimlerdemi almis onu bilemem cok kaliteli valla cokda guzel gorunuyor a.s
bu arada pusetlerde sakin hata yapip 3 tekerlekli almayin cok pisman olursunuz..cok kullanissiz saga sola cevirmesi hic kolay degil onde tek tekerlek oldugu icin ve on tekerlek cabuk kiriliyor....
canim bu çok guzel, bu ornekler çok isime yarayacak. Besikten memnunmusun? pusetinde ne marka mehay?
indirimlerde almak akillica evet ama eerken aslinda daha almak için, alsammi bu indirimlerde kizlar?? bir dahaki indirimlere geçmi kalirim acaba?
Yada alacaksiniz? Fransa'da çok pahali kizlar ben turkiyeden almayi dusunuyorum ama tr fiyatlarida çokta ucuz degilmis. Bebisine bisiler alan varmi? besik falan? FRansanin malum evleri kuçuk, benim yatak odamda kuçuk besik zor sigacak gibi evim 2 oda ne yapcam bilmiyorum. Ne marka esyalar aldiniz bebislerinize?
evet canim bende yaptirmistim.kan aldirdigim yerde yapmislardi benimkini ama hastanede de yaptiranlar var.randevunu al ac karnina gitmen lazim sonra sana onlar sekerli bir karisim veriyorlar onu icip bekliyorsun 1 2 saat kadar sonra kan aliyorlar hepsi bu.
kizlar seker yuklemesi yaptiriyormus millet 26. haftasinda fransada nasil oluyor?
ben bebe confortdan aldim. coook guzel, kaliteli bisiy ve icime sindi. dahalik kullanmadik ama cok sevdim ben.
pusetin kullanisli olmasi cok onemli her yonuyle ince bir arastirma yaptim ve ona karar verdim.. bakalim insallah oglumla beraber memnun kaliriz