• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebiş&bebo bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben gonalf+çatlatma iğnesi kullandığım için adeti beklemeden kan verdim. bebişi 1 haftalıkken yakaladım :) yani dayanamayıp adete 6 gün kala kan verdim 12 çıktı :KK70:
belki iğne etkisidir dedim 3 gün sonra tekrarladım 86 çıktı.
sonra 400leri gördüm. tabi karında görmek için 5000lere yaklaşması gerekiyormuş.

benim belirtiler adete 2 3 gün kala başladı. kasık ağrısı baş ağrısı bide meme ağrısı
Ayy ne mutlu size canim bende sabirsizlikla bu haftanin gecmesini bekliyorum belirtilerde tam emin olayım oyle doktora gitmek istiyorum

Ayy ne mutlu size canim bende sabirsizlikla bu haftanin gecmesini bekliyorum belirtilerde tam emin olayım oyle doktora gitmek istiyorum

beklemek hiç bitmiyor ki. ben bebişi çok erken öğrendim diye ne keseyi görebildim ne kalp atışını. cuma keseyi göreceğim inşallah ama cuma gelmiyor ki :) tam cuma geldi diyelim bu sefer kalp atışı için 1 hafta daha beklemeceler... sonra cinsiyet sonra testler. sonra doğum derken oooo. ömür beklemekle geçiyor. ben mi çok sabırsızım yoksa :D

beklemek hiç bitmiyor ki. ben bebişi çok erken öğrendim diye ne keseyi görebildim ne kalp atışını. cuma keseyi göreceğim inşallah ama cuma gelmiyor ki :) tam cuma geldi diyelim bu sefer kalp atışı için 1 hafta daha beklemeceler... sonra cinsiyet sonra testler. sonra doğum derken oooo. ömür beklemekle geçiyor. ben mi çok sabırsızım yoksa :KK70:
Yok canim sabirsizlik konusunda yalniz degilsin bence ne zaman bu hafta gececek die saat sayiyorum artk gelecek hafta da erken gebelik testi yaoacam yani daha normal test bile değil

Gittim canim âdet olmusum :( sen naptin guzel haberini bekliyrm

Ayy insallah guzel haber veririm inşallah cumartesi test yapacam bakalim . Cok umutlanmak da istemiyorum insan sonradan buyuk hayal kırıklığına ugruyor
Aynen ben 3 gun geciktim tamam dedim var hamileyim dedim baya kotu oldum sonra :(

Aynen ben 3 gun geciktim tamam dedim var hamileyim dedim baya kotu oldum sonra :KK43:

Iste bende ondan korkuyorum bide sanki belirtiler bemi terk ediyor gibi su an bel agrisi yorgunluk bide uykusuzluk var oda herhalde okuldan oluyorum bence ben boşu boşuna hamilelige yormayayim bu belirtileri

Back