• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebiş&bebo bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevsev12

Kiz anasi
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
3.024
2.298
83
2018 anne adaylari erken hissetigimiz belirtileri yazalim

Son düzenleme:
Kizlar Rabbim hepinize hayirli saglikli evlatlar vermeyi nasip etsin :dua:
Iki aydir bebis icin ugrasiyoruz gecen ay tum belirtilerim olmasına ragmen olmadi bu ay bat günüme daha 11 gun var ama erken belirtileri hissediyor gibiyim şu an ara ara göğsümde karincalanmalar hissediyorum ve alt karin tarafimda da sanci var bazen de sirtimda agrilar oluyor . Hamileyim demek icin bu belirtiler erken mi oluyor bilemiyorum ama insallah oyledir :anneadayı::halay:

Rabbim hayirli evlat nasip etsin vatana millete bizlere adetim 2 gun gecti migde bulantim beyaz akintim vee gogus agrilarim var ha bide uyku duzenim alt ust oldu :)

Rabbim hayirli evlat nasip etsin vatana millete bizlere adetim 2 gun gecti migde bulantim beyaz akintim vee gogus agrilarim var ha bide uyku duzenim alt ust oldu :)

Amin insallah tatlim :dua:test yaptin mi . Benimde uyku duzeni yok oldu yarin ise gitcem ama hala uyanigim :halay:canim habire yemek istiyor su an bir tabak makarna yerim ama kilo almamak icin kendimi tutuyorum :mad::mad:

Amin insallah tatlim :dua:test yaptin mi . Benimde uyku duzeni yok oldu yarin ise gitcem ama hala uyanigim :halay:canim habire yemek istiyor su an bir tabak makarna yerim ama kilo almamak icin kendimi tutuyorum :mad::mad:
Hahahhaa yok canim bekliyrm ne olur ne olmaz diye :))) ye ye bebis varsa beslensin valla benimde canim yemek istyo bi istwmiyo migdem bulaniyo kasik agrim var ben normalde 12 asa kalkmazdım oglen simsi 7 de kalkiyrm anlamdm gitti sende ne gibi belirti var :)

Hahahhaa yok canim bekliyrm ne olur ne olmaz diye :))) ye ye bebis varsa beslensin valla benimde canim yemek istyo bi istwmiyo migdem bulaniyo kasik agrim var ben normalde 12 asa kalkmazdım oglen simsi 7 de kalkiyrm anlamdm gitti sende ne gibi belirti var :)

Ben olsaydim simdi coktan iki uc tane testi yapardim . Bende şu an ara ara gogsume giren sanci var bide karnımın alt kisminda sanci var adet sancisi gibi bide kabarik bir istah :kk77::kk77:

O yüzden yemek istemiyorum zaten kilo almisim zaten doktora gittim gobek tarfinda yaglanman var dedi kilo almamaya dikkat et yoksa bebis olmaz dedi
Dikkat et ozaman valla ben hala beklemedeyim :)

kasık ağrısı göğüs ağrısı ve baş ağrısı hissettim. hala da hissediyorum. Rabbim isteyen herkese versin.

Eklentiler

• 20180306_085331.jpg
    20180306_085331.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 132
bana mı sordun canım :) ben geen hafta gittim. kanda çıktı ama karından görülmedi. bu cuma tekrar bakılacak :)
Evet canim sana sordum hayirli olsun kanda cikmissa hamissin o zaman darisi basimiza o zaman insallah :dua:ne zaman kan verdin senin belirtiler ne zaman basladi

Evet canim sana sordum hayirli olsun kanda cikmissa hamissin o zaman darisi basimiza o zaman insallah :dua:ne zaman kan verdin senin belirtiler ne zaman basladi

ben gonalf+çatlatma iğnesi kullandığım için adeti beklemeden kan verdim. bebişi 1 haftalıkken yakaladım :) yani dayanamayıp adete 6 gün kala kan verdim 12 çıktı :D
belki iğne etkisidir dedim 3 gün sonra tekrarladım 86 çıktı.
sonra 400leri gördüm. tabi karında görmek için 5000lere yaklaşması gerekiyormuş.

benim belirtiler adete 2 3 gün kala başladı. kasık ağrısı baş ağrısı bide meme ağrısı

Back