- 11 Kasım 2008
- 8.745
- 2
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #1.921
arife doğru söylüyorsun canım ama ne yapayım yatak odası yani birde burnum bu ara dahada hassas azıcık ter kokusunu bile alıyorum ya dayanamıyorum midem kalkıyor mecbur değiştiriyorum inan daha pazar günü eşimle değiştirmiştik çarşafları dün yine değiştirdim :) gerçi dün akşam eşimde kızdı neden bana söylemedin ben yapardım dedi ama ne yapayım birden başım döndü işte dengemi kaybettim
neyse zaten akıllandım yapmam kolay kolay tek başıma iş falan...
cancazım sen cumartesi günleri çalışıyormusun? ne zaman çıkacaksın bayram iznine? 5 günmü 9 günmü tatil yapacaksın? neyse sık dişini az kaldı bayramda bol bol dinlenirsin cnm...
burcum hakkında hayırlısı kuzum kırmızılar geleceksede gelsin artık stres yapıyor dimi? ah ben ne çekerdim umarım doğumdan sonra normale döner...
yeşil erik hoşgeldin cnm aramıza bende çok çok eski değilim ama bu topikte sanırım en kıdemli hamiş sensin bizler çünkü daha yeniyiz bildiğim kadarıyla. yanlışım varsada düzeltin kızlar....
neyse zaten akıllandım yapmam kolay kolay tek başıma iş falan...
cancazım sen cumartesi günleri çalışıyormusun? ne zaman çıkacaksın bayram iznine? 5 günmü 9 günmü tatil yapacaksın? neyse sık dişini az kaldı bayramda bol bol dinlenirsin cnm...
burcum hakkında hayırlısı kuzum kırmızılar geleceksede gelsin artık stres yapıyor dimi? ah ben ne çekerdim umarım doğumdan sonra normale döner...
yeşil erik hoşgeldin cnm aramıza bende çok çok eski değilim ama bu topikte sanırım en kıdemli hamiş sensin bizler çünkü daha yeniyiz bildiğim kadarıyla. yanlışım varsada düzeltin kızlar....