- 5 Eylül 2008
- 9.215
- 4
- 43
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #1.601
kızlar günaydın sırnaşık şey herkezde pazar gününün rehaveti üstünde anlaşılan kimse yok buralarda :1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın sırnaşık şey herkezde pazar gününün rehaveti üstünde anlaşılan kimse yok buralarda :1no2:
Anaaam kiz ates_parcasi 20 mi oldun, sen daha tucucuksun be yav. Dogumgunun kutlu olsun canim, hayirlisi ile insallah dogum gunu hediyen bebisin olur.
Bebişlerinin yolumu gözleyen anne adaylarımız
1. Menzilgülü
2. Yasemink
3. Kibele
4. Beyaz16
5. Lotuss75
6. Nur_84
7. Ceren................... 12 haftalık anne adayıyım :CüvCüv::ecrin_bebek:
8. İsil_ufuk
9. Emillly
10. Swethome
11. Arda_
12. Kayra42
13. Entelliye
14.Tuubay
15.Lotus79
16.GüzelkızMS
Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız
1. Benssnb...............................................17.ayımdayım
2. Nesemese.......................................... .18.ayımdayım
3. Mavideniz
4. Rahel
5. Ates_parcasi
6. librarian
7. Dileğimbebeğim
8. Nmb2358
9. Aum
10.Ravzanur
11.Burcusal....................................... ...4. ayımdayım
13.Arifeyvz
14.Ceylan83
15.Aybala42
16.mavi45......................................... .....17.ayımdayım.
sagol cnm amin insallah ben kutlim ozaman gecmis dogum gunun kutlu olsun canimma.s.
en kıdemliniz benim galiba allah hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:Bebişlerinin yolumu gözleyen anne adaylarımız
1. Menzilgülü
2. Yasemink
3. Kibele
4. Beyaz16
5. Lotuss75
6. Nur_84
7. Ceren................... 12 haftalık anne adayıyım :CüvCüv::ecrin_bebek:
8. İsil_ufuk
9. Emillly
10. Swethome
11. Arda_
12. Kayra42
13. Entelliye
14.Tuubay
15.Lotus79
16.GüzelkızMS
Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız
1. Benssnb...............................................17.ayımdayım
2. Nesemese.......................................... .18.ayımdayım
3. Mavideniz
4. Rahel
5. Ates_parcasi
6. librarian
7. Dileğimbebeğim
8. Nmb2358
9. Aum.................................................................38.ayımdayım(
10.Ravzanur
11.Burcusal....................................... ...4. ayımdayım
13.Arifeyvz
14.Ceylan83
15.Aybala42
16.mavi45......................................... .....17.ayımdayım.
çok kötü oldum senağlamakızlar dün akşam bugün rabbim bu ayda nasip etmedi maalesef..haber vereyim dedim..kendinize ii bakın.. :a015:
Merhaba en de 6+4 haftalık hamileyim beni de ekler misiniz?Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın[/QUOT
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bursada nerde oturuyosun hemşereyizkaydirigubbakcemile5
canım çok teşekkür ederim hep bereber inşallah a.s.canım geçmiş doğum günü kutlu olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin sevdiklerinle birlikte işallah a.s.
çok kötü oldum senağlamakızlar dün akşam bugün rabbim bu ayda nasip etmedi maalesef..haber vereyim dedim..kendinize ii bakın.. :a015:
Merhaba en de 6+4 haftalık hamileyim beni de ekler misiniz?Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın[/QUOT
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bursada nerde oturuyosun hemşereyizkaydirigubbakcemile5[/QUOilem
Bursanın bir ilçesinda görev yapıyorum,aslen Bursalıyım ama.Sen nerelerdesin?
burcum neşem gözünüzden kaçmış olmalı birgün sonrasında kırmızılar geldi merakta bırakmamak için haber vermiştim sizlere ama artık kalabalık olduğumuz için gözünüzden kaçmış olmalı bir ara çöküntüye uğrasamda şimdi yine eski benssenb olarak aranızdayım çevreye kulaklarımı tıkamaya ve yoluma umudumla dualarımla devam etmeye karar verdim
hayırlı geceler kızlarrr...
evet kucucugum ficicigim ama sırnaşık şey amin insalah cnm senin hamileleigin nasil geciyo?